обучения

Постоянно получавам запитвания дали се занимавам с обучения, курсове, уроци и всякакъв род преподаване, свързано с грима, затова давам първична информация тук, а за всички останали подробности може да се свържете с мен;


*ОБУЧЕНИЕ САМОСТОЯТЕЛНО ГРИМИРАНЕ:

Обикновено работим по желана от вас техника - конкретен тип очен грим, оформяне на вежди, контуриране или друго, което ви е интересно или трудно.
Стандартния подход е демонстрация от мен на едната половина от лицето (вашето), след което вие правите другата половина.
Ползват се продукти и материали на Студиото, но е добре да донесете и това, с което разполагате и с което ще се гримирате след обучението.
По време на процеса си говорим и за всякакви други мейкъп нещица - четки, козметика, хигиенни навици, шопинг местенца и всичко, което би могло да ви бъде от полза.
Времетраене - 2 астрономически часа или повече;


*ОБУЧЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Ако харесвате стилът ми на работа и искате аз да ви обучавам, добре е да знаете следното: обучението е напълно самостоятелно и се работи върху модели, които трябва да осигуряваме с дружни усилия.
Графикът го определяме помежду си, според ангажиментите и на двете страни.
Всички материали и продукти нужни за обучението, се осигуряват от мен.
Програма - учим се на всичо, с което аз самата се сблъсквам като искания и проблеми при работата си с реални клиенти, както и на някои от по-известните instagram визии.
Времетраене - 60 астрономически часа, разпределени в 20 посещения.

За съжаление обучения по професионален грим са ми възможни почти единствено през по-студените месеци, но когато и да имате желание, пишете ми, за да обсъдим текущите ни времеви възможности. 😉


  • Share: