ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Ако сте от Варна или региона и се появи повод, за който желаете да се чувствате малко по - или пък направо най -, ще се радвам да съдействам с каквото ми е по възможностите 😎

На първо място, може да се запознаете с работата ми в галериите тук (ЦЪК за видеа, ЦЪК за снимки), а по-долу оставям инфо на някои от по-важните неща ;)


ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС:
за предпочитане е да изпратите писмено запитване - за мое и ваше спокойствие, че всички подробности ще бъдат изписани/запазени черно на бяло и вероятността за грешки ще е доста по-малка (или поне после ще е ясно кой е виновният :) ).

Може да ми пишете в коя да е от социалните ми мрежи или пък по имейл - старая се да отговарям максимално бързо и стриктно следя кореспонденцията си.

Всички канали може да откриете тук, а за улеснение оставям линк към най-използваният: FACEBOOK

Ако не си падате по писането, може да се свържете с мен на телефон + 359 888 292212;

КОЛКО ПО-РАНО ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС:
запишете си час веднага, след като имате пълна яснота за графика на събитието и сте решили твърдо кой желаете да бъде ваш гримьор.

ПРОБЕН ГРИМ:
от пробен грим има нужда винаги, когато става дума за събитие с висока степен на важност за вас, особено ако не сте посещавали конкретния гримьор или пък още по-лошо - никога не сте си правили професионален грим.
От пробен грим има нужда дори и когато познавате гримьора, но сте решили да поискате различен стил грим, с какъвто не сте се виждали до този момент.

"Пробен" е просто нарицателно на направата на предварителен грим и няма разлика от стандартната цена на грим.


ГРИМ НА ЛОКАЦИЯ:
да, възможен е, но при определени условности - минимален брой хора, приемливи условия за работа и заетостта ми за исканата дата да го позволява.
Заплаща се допълнителна такса в зависимост от отдалечеността на локацията.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА НАПРАВАТА НА ЕДИН ГРИМ:
времето за направа е средно около час и половина, но би могло да бъде само час или пък два часа в зависимост от избраната визия, особеностите на очите и състоянието на кожата.

КАКВИ ПРОДУКТИ ИЗПОЛЗВАМ:
не правя компромис с качеството, категорично, но не подценявам и продуктите от по-нисък клас.  Kyle Jenner, Huda Beauty и Mac не винаги означават качество, но във видеата ми може да се ориентирате доста добре в асортимента.

КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИ ГРИМА:
винаги давам най-доброто от себе си, познанията си и продуктите си, за да издържи максимално грима на всяка дама, която седне на моят стол - т.е. почти всичко да си е на мястото докато не настъпи моментът за сваляне (преди лягане, разбира се).
Но не забравяйте, че винаги трябва да имате в себе си елементарни поддръжни продукти като червило, пудра, молив за очи, както и да защитавате лицето си от докосване, изпотяване и измокряне, доколкото обстоятелствата позволяват това.

ИМА ЛИ ФРИЗЬОР ПРИ МЕН:
не, студиото е единствено за грим, но при нужда ще изпратя координати на фризьори в района

ИЗВЪРШВАМ ЛИ ОБУЧЕНИЯ: вижте ТУК

ЦЕНИ: за актуална цена, моля свържете се с мен
  • Share: