Нови придобивки + първи впечатления №1

By Pandasmakeup - 9:03

Привет!
Тези нови придобивки вече станаха не чак толкова нови, а някои даже ползвани по няколко пъти. Но тъй като Bourjois все още са в намаление (както и някои неща на Max Factor), пък и аз лично харесвам този тип публикации, реших все пак да ви запозная с последните си дрогериини покупки:)

Без да се обяснявам прекалено много, ще ви напиша с няколко думи какво е впечатлението ми от продуктите на пръв поглед или на първо ползване, както и цените им.



лак Golden Rose Rich Color под номер 5 : първите ми два лака от тази серия бяха страхотно попадение, третия не чак толкова и реших да си пробвам късмета четвърти път. Цвета е пастелен и типично есенен. На светлините в магазина го взех за бежово с розов подтон, но се оказа, че подтона е лилав и на дневна светлина си е откровена пепел от рози. Ползвала съм го веднъж - добра покривност, но за съжаление сравнително лоша трайност.
Цена 2,45 лв в Лили

цветен гел за вежди Catrice в цвят 010: много известен и хвален продукт в блог средите, реших най-накрая и аз да се сдобия с него. Ползвала съм го 2-3 пъти, но за сега нямам изградено впечатление. Системно го пропускам при гримирането си по някаква причина.
Цена 7,19 лв в Лили

Фон дьо тен Skin Luminizer на Max Factor в цвят 50 Natural: противоречиво ревюиран продукт в блоговете, но повлияна от ревюто на Меги, реших да го взема. Не го планирах за декемврииски разход, но беше намален с около 20% и не устоях. Ползвала съм го 2-3 пъти, първия път никак не ми хареса, после взе ,че ми хареса :) 
Първият път имах проблеми с кожата, така че вероятно за мен ще бъде продукт, който ще ползвам за озаряване, а не за прикриване.
Цена 20 лв в Лили, (редовна цена 25 лв)

Фон дьо тен Whipped Creme  на Max Factor в цвят 45 Warm Almond: всъщност това беше планираният фон дьо тен за Декември, поради многото положителни мнения за него. За сега ще се въздържа от коментар, въпреки че съм го ползвала 3 пъти. Много ми харесва, че мога да бръкна директно с четка в бурканчето, удобно е. И има аромат на горчив бадем :) . Също беше намален. 
Цена 15 лв в магазин Сафо, (редовна около 20 лв)

CC крем за очи 123 Perfect на Bourjois в цвят 21: отдавна бях решила да го пробвам, защото винаги съм в търсене на хубави продукти за под очите. За сега много ми харесва, особено това, че ми държи хидратирана деликатната кожа. Предлага се в 3 цвята, моят както винаги е най-светлия.
Цена 11,7 лв в магазин Сафо, (редовна около 15 лв)


Anti-Age крем за лице с Rosa Damascena на Bilka лимитирана серия, нямах особено нужда от нов крем, но никак не съжалявам, че го взех. Много е лекичък и попива добре.
Цена 7,09 лв в Лили

Dalacin-T: незаменим помощник в борбата с пъпките, това ми е втора опаковка. 
Цена около 6 лв в аптеки Марешки

И накрая, но не и по важност, последната ми мания: ружовете <3

Flormar Blush-On в цветове 84 Pastel Pink и 91 Sunny Coral: не съм ползвала до сега руж от тази серия на марката и реших да поправя тази несправедливост с 2 броя. И двата ми харесват ужасно много, пигментирани и меки. Със сигурност ще има ревю за тях.
Цена 6 лв в Лили 

Bourjois Blush в цвят 41 Healthy Mix: много се е изписало за тези сладурски печени ружчета и ето ме и мен с цвят 41 (а и са намалени в момента). Ползвала съм го няколко пъти и вече съм очарована.
Цена 12 лв в магазин Сафо, (редовна цена около 16 лв).

Sleek Face Form в цвят Light: много отдавна планирана покупка, но все отлагана във времето. Най-накрая се наканих и я обожавам тази палитра. Мат кафяво за контур, доста приличен хайлайтър и уникален руж в цвят Rose Gold (спряган за копие на Nars Orgasm).
Цена 30 лв в он-лайн магазина на Ели (цък)

Е, това бяха НЕ малкото  ми покупки този месец :). Ползвали ли сте някои от тях?

<3

  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. Много хубави продукти си избрала. В момента използвам ФДТ-на на Max Factor Skin Luminizer и съм горе-долу доволна. Лака на GR също го имам от доста време и е много приятен цвят, а ружoвете на Bourjois са ми фаворити от много години насам :) Ще ми е интересно да прочета повече за палитрата на Sleek и CC крема.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Iris, от ФДТ на Max Factor и аз на този етап съм горе долу доволна. Но долу горе не е достатъчно за прехвалените му качества, надявам се да го обикна повече с времето :). А за палитрата на Слийк и крема за очи със сигурност ще има отделна ревюта,защото смятам, че си заслужават. А цвета на ружа на слънце е .... :) Дано да успея да направя една снимка :)

      Изтриване
  2. Тези ружове на Bourjois са страхотни! На Flomar почти нищо не съм ползвала и ще чакам ревюто!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. BeautyLovesBooks (никъде не успявам да открия името ти в блога и в публикациите, които съм чела до този момент:) ), мисля, че е време да поправиш това несправедливо пренебрегване на Флормар :)Любима бюджетна марка със силно пигментирани продукти. Нямам много ревюта в блога за сега, но тяхно имам едно за теракотените им ружове, ако искаш погледни :) http://pandasmakeup.blogspot.com/2014/12/flormar-terraccota-blush-on-touch-of.html

      Изтриване
  3. Много хубави покупки :) Харесвам много лаковете на GR. Ще чакам повече снимки и ревю на палитрата на Sleed.Може ли да споделиш как използваш Dalacin-T ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миме, Слийк ще го пусна до края на този месец вероятно.
      А Далацин е антибиотичен разтвор и аз лично го ползвам най-вече след стискане на пъпка- има си тампонче и си я мажеш, на другия ден е почти зараснала или ако не, то поне процеса по възстановяване е много по-бърз. И риска от повторно забиране на пъпката по-малък. Най-малкото ще ти дезинфектира мястото. :)

      Изтриване
    2. Хм..звучи добре ;д Ще си го запиша и ще го пробвам :)) Благодаря за изчерпателния отговор.
      beglamorous93.blogspot.com

      Изтриване
    3. Много ти е хубаво блогчето, не знам как съм пропуснала да се абонирам за теб в bloglovin

      Изтриване
    4. Благодаря ти :)) Прощавам ти грешката хахах. И твоят е много хубав :))

      Изтриване
    5. btw благодаря за споделянето на блога, имам поне 12-13 фенчета от теб :*

      Изтриване
    6. Радвам се :))) Дано да има повече.

      Изтриване
  4. Много готини покупки. А за Whipped Cream-a още ме е яд, че не го взех на намалението, нито през септември, нито сега, защото много късно разбрах, а вече съм си на село.. :( Но мисля, че все пак скоро ще го притежавам. ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа честно, не знам с каква кожа си, но на мен най-светлия внесен цвят от този фон дьо тен ми идва доста тъмен. Като качество е задоволителен, но не е нещо невиждано, може да почака до следващото намаление :))))

      Изтриване
    2. Ползвах 50 Natural на мостра и много ми допадна.

      Изтриване
  5. Отговори
    1. Нали? Много й се радвах :) Скоро ще й драсна едно ревю като събера още малко впечатления :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)