Нови придобивки + първи впечатления №6

By Pandasmakeup - 8:09

Здравейте!
Има някои публикации, които си седят на чернови и отлежават ли отлежават до време, в което станат направо нелепи  за публикуване.
Ето тази например. За някои от нещата буквално съм готова с индивидуални ревюта, а още не съм ги постнала като нови придобивки.
Но нищо, тъкмо ще ви кажа и по няколко думи за всеки продукт, защото и без това намирам за твърде излишно и безсмислено да изброявам само артикули и цени.

Започваме.
1. Лосион за тяло Balea Golden shine: дрогерии DM всяко лято май пускат по някой летен и лимитиран лосион за тяло. А казвам летен, защото в него обикновено се съдържат мънички шимър частички, които много биха отивали на бронзовия ви загар. Харесвам лосионите на Balea- евтини са, ароматни са, а и от към действие не са никак лоши. Особено серията, която е тип "крем-олио за тяло". Мисля, че също са лимитки, но от време на време ги пускат. 
цена: около 3 лв

2. Лосион за тяло Balea Лимон и Ванилия: не харесвам лимон, обожавам ванилия. Комбинацията им ми напомня малко на есенция за ароматизиране на торти, но много харесах този аромат и реших да го пробвам. Не съдържа никакви частици, нормален лосион е и си върши добре работата.
цена: около 3 лв

3. Фон дьо тен Manhattan clearface Perfect Mat: имах нужда от по-тъмен фон дьо тен за лятото и не ми се даваха много пари. За това реших да пробвам този, който ми струва около 10 лв в ДМ. Продуктът е за проблемна, мазна кожа и е антибактериален. В началото бях супер въодушевена от него, после се разколебах нещо. Все още не съм оформила мнението си за този продукт, само ще ви кажа, че дава средно към пълно покритие и има наистина хубав мат финиш.

4. Спирала Maybelline Lash Sensational: страхотна е! Обем, дължина, разресва миглите .... много съм доволна. В началото беше малко рядък туша, но след няколко нанасяния всичко си дойде на мястото.
цена: 10 лв от ДМ


5. Очна линия Essence Liquid Ink: никога нямаше да купя тази очна линия, ако не бях видяла една препоръка за нея на Ели от Elli's world. С мек писец е, нещо неочаквано за мен. Много черна и много "мокра". Изненадващо добре работя с нея за сега. цена: 5 лв от Елитис


6. Балсам за устни DM Sun Dance със SPF: с аромат на ванилия+кокос. Представяте ли си? Супер лятно! Харесва ми, усещам го приятно на устните си. Не е прозрачен, има лек бял цвят. Пробвайте го ако го мернете, въпреки че Ани от Beauty Galore твърди, че напоследък никъде не го намира.
цена 3 лв от ДМ

7. Хидратиращ крем за ръце и нокти PNP: е тук вече няма какво друго да кажа, освен ПРЕПОРЪЧВАМ!!! Това е професионален продукт, който съм виждала да ползват в не един салон за маникюр (статията ми за ноктопластика с гел, можете да видите ТУК). Случайно го засякох в едно малко магазинче на Колхозен пазар във Варна, където ми обясниха, че от скоро им разрешили (не знам кой) да го предлагат и на крайните клиенти. Кремът ухае невероятно, огромно количество е (250 мл), има си помпичка и върши страхотна работа. Съдържа витаминни сфери и серамиди. Със сигурност може да го намерите в интернет, например тук. Цената му е около 9 лв.

8. Сапун Dove с кокосово мляко: в банята ползвам паралелно сапуни и душ-кремове, така че на този етап разчитам на Dove като алтернатива, която не пресушава кожата прекалено.
цена: около 1 лв в Елитис (на промо)

9. Интимен сапун Bilka: поредна опаковка. Прави всичко нужно: измива, не изсушава, освежава, не чувствам никакъв дискомфорт след употребата му. И цената си е супер.
цена: около 3,3 лв в Елитис

10. Ленти за епилация Victoria, лице и бикини: реших да сменя тези на Deva с някакви други, просто за да видя дали има разлика. Ами не намирам разлика. Вършат работа, еднакво ме боли и с двата вида ;) .
цена: около 3,3 лв в Елитис

11. Дезодорант Rexona Sexy: любим и n-та на брой опаковка. Предпазва ме най-добре от почти всичко, което съм пробвала.
цена: около 3 лв в Елитис (на промо)

12. Гъбка за течни и кремообразни продукти на Ebelin: последна, но не и по важност. Аз понеже съм си малко албански реотан и все последна опитвам разни иновации, та това ми е първата покупка на такъв тип пособие за нанасяне на разни неща по лицето. На снимката даже вече е пробвана, нямах търпение.
Мноооого ми е удобна за коректор под очите или пък за конкретно място- с острия връх разнасям под очите, а с "дупето" потупвам. За фон дьо тен нещо не ми допада за сега, ще видим дали ще се напаснем и там. 
цена: около 5-6 лв в ДМ

Това бяха продуктите, за които исках да кажа по няколко думи. Ще се радвам да ми оставите коментар- за каквото и да е :))))))))

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. И аз обожавам крема на PNP! Много добре влияе на ръцете :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали? Освен това ако се замисли човек .... един нормален крем за ръце от 100 мл струва около 5-6 лв например. А тук за 9 лв получаваме 250 мл. И качеството е .... безспорно. :)))

      Изтриване
  2. Този крем на PNP ме заинтересува. Вчера осъзнах, че съм си изхабила всичките налични :) Ще взема да го потърся като се прибирам във Варна, я кажи къде е точно магазинчето, че аз живея до Колхозния :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи с точност не знам дали ще мога да те ориентирам, но го взех от гаражите. Има няколко магазинчета за козметика, в краен случай ще трябва да влезеш да питаш във всяко едно, ама те не са чак толкова много :) Това въпросното е най-голямото и най-добре заредено. И внимавай, защото има още един вид крем за ръце пак на PNP, който е светло лилав мисля, ама него не го знам дали е хубав. Вземи си жълтия, той е с аромат на крем брюле :) От същата серия има и крем за крака, ама и него не съм го ползвала.

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)