Нови придобивки и първи впечатления №12

By Pandasmakeup - 3:51

И ето ви една коледна публикация с нови придобивки. Нещо не можах да се настроя да пиша разни коледни тагове и идеи за подаръци през този месец, за това вижте част от новите ми продукти и впечатленията ми за тях.








































Сенки Maybelline Color Tattoo в цветове Creme de Nude (10,29 лв от Лили), Creamy Beige (10,29 лв от Лили) и Metallic Pomegranate (7,32 лв от Елитис):
Първите два цвята са ново-внесени на българския пазар и вече имам индивидуално ревю с впечатления за тях ето ТУК. Страхотни са, нямам забележки към тях. Светлият цвят става и за база и за озаряване на клепача, а по-тъмният е подходящ като част и от дневен и от вечерен грим. Не се събират по клепача, залепват много добре, не изчезват с времето и смятам, че са трайни след отваряне, т.е. не изсъхват в опаковката след 2 месеца.
Metallic Pomegranate не е нов на стелажа на марката и го бях купила в пристъп на яд, защото всъщност бях отишла за новите цветове, а тях още не ги бяха заредили в магазина. Не съжалявам изобщо, страхотен цвят и си мисля, че би стоял добре на почти всякакъв цвят очи.
Смятам, че всеки почитател на декоративната козметика, трябва да има поне една от сенките на Color Tattoo.

























Озаряваща пудра WetnWild в цвят Reserve your Cabana: по тази пудра ме запалиха ревюто и снимките на Тони от Tonisbeautynook. Твърди се, че тази пудра е доста популярен продукт и аз вярвам на това твърдение. Дори се сещам, че Dessytalks беше писала, че се спряга за двойник на пудрата на Hourglass в цвят Dim Light.
Между другото на опаковката пише, че това е бронзър. Повярвайте ми - не е. Точната дефиниция на този продукт е "озаряваща пудра". Не точно хайлайт, не точно обикновена пудра, не точно бронзър (даже изобщо не бронзър). Аз лично не я използвам в Т-зоната и под очите, но за останалата част на лицето е много подходяща. Лека, фина и приятна пудра, на която може би ще посветя самостоятелно ревю.
Цена: 10,5 лв от магазин Рефан


Серум за мигли Realash: това, дами и господа, е един чудодеен серум, от който са доволни доста голяма част от дамите. Идеята му е да удължи и сгъсти вашите мигли, като производителите обещават 83% по-дълги и 79% по-гъсти мигли. 
Лично аз смятам, че имам нужда от подобен продукт, защото моите мигли не са нито особено дълги, а още по-малко пък особено гъсти. Така че ще мога да преценя дали работи и ще бъдете надлежно информирани.
Ползвам го вече от 3 дни и не усещам никакво раздразнение на моите, иначе ужасно чувствителни очи. Поставянето е изключително лесно и удобно - четката е като за очна линия, а самият серум няма цвят или някакъв натрапчив мирис. На окото има леко мокро усещане за съвсем кратко време и за нанасяне е необходимо съвсем малко количество.
Единствено трябва да нямате грим, за това препоръката е да се използва вечер. Ако имате лещи, трябва да ги свалите за 15 минути.
Продуктът ми беше изпратен от Realash за тест и отзиви, така че съм снимала миглите си преди да започна процедурите. След около 30 дни ползване, ще има статия с резултати, както и още една след 90 дни, когато се очаква, че промяната ще е доста сериозна. 



Фиксираща трансперантна пудра S-he: харесвам тази пудра. Принтът й ми е много симпатичен, опаковката е супер стабилна и цялостния дизайн е по вкуса ми. Нямах нужда от пудра, но изброените фактори някак натежаха. Освен това много ми се искаше да опитам нещо на S-he (марка декоративна козметика на DM). Първите ми впечатления са, че пудрата е лека, не прави лицето прекалено пудрено и някак не може да се прекали с нея.
Цена: 6,99 лв от DM

Матираща база за лице S-he: след фиаското със силиконовата база на Inglot (първото ми ревю в блога :) ), бях решила, че повече няма да се занимавам с бази. И без това за ежедневен грим тази стъпка ми идва в повече, а за вечерен залагам на фон дьо тен с доказана трайност. 
Но ... матираща база!? Не бях тествала. Че кой няма нужда от нещо, чието име включва "матиране"? Освен това напоследък Т-зоната ми си прави изключително неприятни шеги с мен въпреки студеното време, а и съм натрупала завидно количество озаряващи фон дьо тен-и, които също имат жестоко чувство за хумор.
Тази база има лека флуидна формула, доста е икономична и съм на мнение, че намалява омазняването на лицето ми, без да претендира за някакъв уникален резултат. Усещането след нанасяне не е мат, а все едно сте сложили крем за лице. Смятам, че за сега резултатът напълно ме задоволява за ежедневния ми грим. 
Цена: 6,99 лв от DM

Фиксиращ гел за вежди S-he: много, много любим ми стана този продукт. Имам изключително дразнеща лява вежда, която се нуждае от стабилно подреждане и озаптяване, за разлика от дясната, която е хрисима и кротка.
До сега съм използвала само спиралата за вежди на Catrice, от която не бях особено впечатлена и дори вече не я използвам особено често в рутината си. 
Този гел, за разлика от онзи на Catrice, действително държи веждите ми през целия ден така, както съм ги оформила сутринта. Разбира се, при условие, че не ги пипате. 
Втвърдяващото усещане е осезателно, но лично за мен не е дразнещо - напротив. Използвам го почти постоянно, обикновено след молива за вежди. Освен това фактът, че е прозрачен е супер голям плюс, защото можете да очертаете и оформите веждите си с какъвто цвят желаете без в последствие гела да развали старанието. 
Освен това опаковката му ми е много на сърце. Препоръчвам.
Цена: 5,99 лв от DM





















Фон дьо тен Rimmel Match Perfection: много хвален фон дьо тен, който е с обновена формула. Не съм ползвала старата. 
Не ми хареса. Омазнява ми кожата страшно много. Освен това финиша се оказа не кой знае какво. Просто нямам какво друго да кажа, дори малко съжалявам, че го взех и добре, че беше намален.
Цена: 12,99 промо от DM

Фон дьо тен Rimmel Wake me Up: за този фон дьо тен бях чела противоречиви мнения, но беше на някаква промо цена и реших да го наредя на почетното 1569-то място в колекцията ми от фон дьо тен-и.
Между другото не знам защо не спирам да купувам озаряващи фон дьо тен-и ... наистина! 
Но бях приятно изненадана от този, защото има чудесен финиш и като че ли не ме омазнява чак толкова (колкото Max Factor Skin Luminizer например). Мисля, че ще си го ползвам с удоволствие и ще разкажа повече по-нататък.
Цена: 14,99 промо от DM 


Крем-олио за тяло Balea с масло от бадем: любим, любим, любим продукт и настана смут в редиците, когато случайно го зърнах в един от DM-ите, защото е лимитиран и не бях го срещала от доста време. Съдържа 40% масла и витамин Е, ухае на сладък бадем и се отразява супер добре на кожата ми. Много по-подхранващ и омекотяващ от обикновените лосиони за тяло и не си мислете, че е нещо прекалено мазно. За мен лично е перфектно балансиран продукт, а ароматът се задържа сравнително дълго. Ако го мернете някой път, задължително го пробвайте. Предназначен за суха и претенциозна(?!) кожа.
Цена: 3,99 лв от DM

Молив за вежди Catrice в цвят 020 Date with Ash-ton: в публикацията за любимците ми за Ноември, бях ви разказала колко много харесвам тези моливи, та реших да си взема още един цвят. Този всъщност е най-светлият от общо 4 възможни, но въпреки това не е особено светъл. Надявах се да е нещо по-различно, но въпреки това не съм променила мнението си и ще го изразходя с удоволствие. Не е излишен, тъй като моливите за вежди като цяло свършват със скоростта на светлината.
Цена: 5,09 лв от Елитис

Лак за нокти Flormar Full Color в цвят Time Saver: видях новата линия лакове на Flormar в DM и взех един, само дето отново съм сгрешила в преценката си и цветът не се оказа очакваният. На светлината в магазина ми се стори по-телесен, докато всъщност е твърде светъл и някак изкуствено седящ. Не искам да отбелязвам това като недостатък, просто аз търсех различен и по-естествен ефект.
Иначе лакчето е изключително покривно, удобно за нанасяне и лесно съхнещо. Флормар отново не ме разочароваха по отношение на качеството. 
Цена: 2,39 лв от DM



Червило Golden Rose Vision в цвят 105: нещо много похвали се изсипаха по тази серия червила и разберете, че просто се видях принудена да си взема поне едно!!!
По принцип не нося много-много червила, но ако не се лъжа Vision са новa линия на Golden Rose. Избрах цвят пепел от рози и смятам, че сполучих, а освен това качеството е доста добро. Усещането на устните е приятно, изтриването му е сравнително равномерно и трайността също е задоволителна. Препоръчвам.
Цена: 2,99 лв промо от щанд на Golden Rose

Весела Коледа, приятели! Бъдете живи и здрави!
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

13 коментара

  1. Хубави придобивки. Радвам се, че и ти си останала доволна от пудричката на Wet n Wild :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни нови придобивки! Със здраве да си ги ползваш!!! Color Tattoo са <3 имам вече и аз не знам колко, като само от лилавото като, че не съм много доволна. А Wake Me UP ФД на РИмел е страхотен и аз много си го харесвам, както и коректора от същата серия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ееее супер! Ако знаеш от кога му се каня и на коректора... ще чакам намаление обаче май :)))))

      Изтриване
    2. Когато ти се отвори възможност взимай... Аз без него сутрин рядко излизам и докато душата ми спи, външно не си личи :D

      Изтриване
  3. Заради теб пак ще ходя на пазар! Чакам отдавна новия фон дьо тен на Rimmel! Пробвах новия на Bourjois, но не струва изобщо!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виновна!!! Аз да не мислиш, че не съм ходила заради теб? :)
      Дано ти хареса фон дьо тен-а , че ...

      Изтриване
  4. И аз не нося много червила,но също като теб преди няколко седмици взех точно това :Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами то май не е нужно да носиш, за да купуваш, нали? :) Но серията е много хубава наистина :)

      Изтриване
  5. Чакам да ми разкажеш за Realash, защото определено обмислям покупка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, Маги! Бъди сигурна, че само да има ефект, веднага ще го похваля... а и да няма- пак :) Но има доста време до края на процедурите :(

      Изтриване
  6. Страхотни придобивки :) Сенките на Мейбълийн и аз ги искам, а фдт-ите - и мен много ме влекат озаряващи, но пък после само се вайкам, когато се омазнят на лицето ми :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има нещо такова ... аз сега съм се съсредоточила в изхабяването на цялата гвардия фон дьо тени, които имам и после вече ще подбирам по-внимателно. :)))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)