Inglot Under Makeup Base - review

By Pandasmakeup - 1:12

Здравейте!

Противно на очакванията и изненадващо и за самата мен, първата втора публикация в блога няма да бъде за любим мой продукт. Днес ще си говорим за силиконовата база за грим на Inglot и ако искате да разберете защо не успя да се нареди сред предпочитаната от мен козметика, продължавайте да четете :).



Истината е, че по времето когато исках да се сдобия с въпросната база, открих само 1 или 2 ревюта на продукта в български блогове. За това сега се надявам да ви е интересно.
Романса ми с тази база започна съвсем неочаквано с един тестер, случайно подхвърлен ми при една от покупките в магазина на Инглот във Варна. Истината е,че не мога да направя сравнение с други бази за грим,защото имам само и единствено тази, но пък имам изградено мнение за нея, още повече ,че си я закупих в цял размер. Но нека започнем отначало.

Опаковка: Сладурска и миниатюрна пластмасова тубичка, която затворена добре, няма опасност да се изсипе или отвори в чантата ви например. Продукта се изцежда през миниатюрен отвор, като не бих казала, че има голяма вероятност да изпаднете в разхищение с количеството без да сте искали това.



Цена: за сумата от 19,5 лв получавате 30 мл продукт от фирмените магазини на Инглот в София, Варна или Бургас. Никак не е скромна тази цена, но мога да кажа, че базата се изразходва сравнително икономично. 

Състав и консистенция: за съжаление съм изхвърлила опаковката и не мога да кажа нищо за състава, но съм сигурна,че не е нито изчистен, нито безвреден. Базата е под формата на напълно прозрачен и много гъст гел.



Впечатления: Както се вижда от снимките съм изразходила не голямо количество от опаковката, но както казах, базата е икономична, а и преди това бях ползвала тестера известно време. Първото, което ми идва веднага да кажа е, че продукта е МАЗЕН и то много. Когато го нанеса върху лицето си , трябва да мине известно време (може би в порядъка на 5-6 минути), за да успее да попие до известна степен в кожата. Преди това ме е страх да си сложа фон дьо тена, за да не стане кашата, която обикновено става когато бързам и нямам време да я чакам да попие. Не мога да си кривя душата- запълва порите и бръчиците, усещам кожата си кадифено гладка след като попие. Именно това ме подлъга да закупя продукта в пълен размер. В началото много ми харесваше начина, по които изравняваше и заглаждаше лицето ми и някак не обръщах внимание на това,че до там се спираше действието му.



Мога да продължа с това, че не забелязвам да удължава трайността на грима ми, както обещава производителя. А не дай Боже да прекаля с количеството, няма попиване и става наистина една голяма мацаница като се смеси с фон дьо тена. Освен това по никакъв начин не предотвратява лъсването на лицето ми. С една дума почти никаква не я свършва. 

В заключение мога да кажа, че не съм сигурна дали ще я използвам повече, още повече, че съм повече от задоволена от трайността на някои от фон дьо тен-ите ми дори и без база. А и цялото това с база+фон дьо тен+пудра ми идва малко в повече, дори и при вечерното ми гримиране.
Надявам се ревюто да е било полезно :)

А вие ползвате ли база за грим?


  • Share:

You Might Also Like

0 коментара

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)