Нови придобивки №3

By Pandasmakeup - 13:43

Привет!
Пускам още едно haul-че, защото дойде ред да правя ревюта на продуктите, а още не съм ви ги показала. Както и предните пъти, ще кажа по няколко думи за всеки, цена и място от където можете да ги закупите. 



Някои от продуктите са купувани дори и в края на декември, други от тях по етапно през Януари. Пристигна и една поръчка от Enzo. Сред всички тези нещица, почти нямам лошо попадение. Включила съм и хартиените кърпички, тампоните за грим и сладурското тефтерче на сърчица, защото са неща, без които просто не мога. Започвам от тях:


1. Тампони на Agiva: нямам някакви пристрастия точно към тези, по-скоро каквото ми грабне окото на момента. Освен за разгримиране и почистване на лицето, ги използвам и за компреси на очите и околоочния контур.
от Елитис, 80 бр, цена: 1,39 лв

2. Хартиени кърпички на Relax в кутия:
от както съм ги открила, ги използвам нон стоп- у дома и в офиса държа да имам под ръка. Само дето не мога да открия ароматизирани, та ако някой знае, моля да сподели :)
от Елитис, 75 бр, цена: 1,1 лв

3. Тефтерче на сърчица: много мъничко, удобно и сладурско, подарък за мен от любима приятелка специално за блогърски записки :)) ( Thanks Ju <3 )

Продължавам с две пуловерчета, които реших все пак да включа в публикацията, защото са много готини и смятам, че биха се харесали на повечето от вас.
Купени са от Kenvelo, харесвам моделите им и често се отбивам. Черният е на цена от 29,99 лв (намален от 69,99). Белият е 17,99 лв. Страхотни за ежедневието, както и за офиса. (за тези, които не трябва да бъдат костюмирани де). 



И любимото ми. Декоративна козметика. Или почти.

4. Balea Mango Mambo: всички сме ползвали симпатичните лосиони за тяло на Balea.
от DM, цена: около 3 лв

5. почистващ гел La Roche-Posay Effaclar: за мазна и чувствителна кожа, поръчан от Enzo за 14,65 лв (200 ml). Нямам мазна кожа, особено зимата, но е доста лоша на моменти, а този гел е и против акне. Цената в БГ е около 23-25 лв.

6. почистващ гел Bioderma Sebium Gel Moussant: също от Enzo и отново беше на добра цена: 10,9 лв за 200 ml. За мазна и смесена акнеична кожа. Цена в Бг около 22-25 лв за същото количество в туба с помпичка.

7. крем за ръце Bioten SOS: свърши ми крема за ръце, който държа в офиса, а този ме грабна с аромата и мини опаковката си. Освен това не е с капачка на винт, което е още един + за мен. И е евтин. 
от Елитис, цена: 2,28 лв



8. хайлайтър Mary Lou Manizer: no comment. Цена от Enzo 31,9 лв, цена в БГ (makeupbuthow.com) 46 лв.

9. Essence All about matt: първата ми трансперантна (така ли се казва?!?!) пудра. И реших да заложа на нещо по-евтино, за да видя дали ще ми хареса. Хареса ми.
от DM, цена: 6,59 лв

10. крем-пудрен хайлайтър Essence so glow: много интересен продукт, пробвайте го задължително. Първият ми розов хайлайт и много отива на светлата ми кожа. 
от DM, цена: 6,19 лв

11. кремообразен руж Essence me and my ice cream: открих го забутан на най-долния рафт на дисплея и много ми хареса летния цвят.
от DM, цена: 6,09 лв

12. кремообразен руж Boirjois 02 Healthy Glow: никъде във Варна не го открих и го поръчах от Enzo, тъй като бях чела прекалено много положителни мнения, а и ружовете са ми страст.
цена:  14,9 лв 


  
13. глос Golden Rose Color sensation 103: първият ми глос от хвалената серия, отново заложих на нюд вариант. Мирише страхотно! И не лепне!
от будка на GoldenRose, цена: 5 лв

14. Essence XXXL longlasting lipgloss in Silky Red:  класика в червено. Не разбирам кой би нарекъл това глос, но определено ми харесва. Не е много трайно, има кадифено усещане върху устните и невероятно плътен матов цвят. С малко молив под него се постигат още по-добри резултати.
Има аромат на химизиран сладолед :). За тази покупка ме вдъхнови Снежи от www.snejanaatanasov.blogspot.com.
от Лили, цена: 6 лв

15. Catrice beautifying lip smoother: всеизвестните копия на Clarins Lip Perfector. Предлага се в три цвята, като на устните обаче изглеждат идентично: sweet caramel, apricot cream, cake pop. Ухаят на сладко и имат също такъв вкус.от Лили, цена: 7,19 лв



16. Rexona Sexy: купувам го и вероятно винаги ще го купувам. Без аналог.
от Елитис, цена: около 4 лв

17. лак Flormar Quick dry Bright Coral: страхотен, плътен бързосъхнещ лак, чудесен дори и само с едно нанасяне.
от Елитис, цена: 4-5 лв

18. балсам за устни Himalaya, подхранващ: един от най-добрите балсами от дрогериен клас, който съм ползвала. Има аромат на дъвка и ми е поредна опаковка.
от DM, цена: 2,6 лв

19. фон дьо тен Boirjois Healthy Mix Serum, 52 Vanilla: от декемврийското намаление на марката и е олеле-майко. Не спирам да го ползвам, страхотно попадение на цвят, текстура и усещане. Много подобен на Oriflame The one (ревю).
от Елитис, цена: около 18 лв, ако не се лъжа (промо цена), редовна цена 22 лв.

20. крем Здраве,лека формула: малко по малко съм решила да се лишавам от скъпата и общо взето неефективна бяла козметика. От години не съм ползвала този крем и ще видим как ще се спогодим този път.
от аптека Субра, цена: 3,3 лв 

21. тестер на парфюма Katy Perry Purr: подарък от Enzo, но не ме грабна. Става да си го разнасям в чантата за спешни нужди.

Това бяха моите покупки от края на Декември и до средата на Януари. Голяма част от тях не съм спирала да ползвам и имам някакво изградено мнение. Ще им дам още малко време преди да го споделя с вас.
Получи се дълга публикация, дано е било интересно :).

<3

  • Share:

You Might Also Like

18 коментара

  1. Страхотни покупки!!Кремообразните неща на Essence изглеждат страхотно :) И аз имам от този дезодорант в момента и много го харесвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Миме! Наистина почти всичко е супер този път :)

      Изтриване
  2. Честити покупки! Нямам търпение да видя ревю на този руж на Буржоа, много интересен цвят е :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Кремообразните ружове наистина са интересни продукти, но нямам голям опит с тях все още :)

      Изтриване
  3. Супер, любимите ми публикации са haul-ожвете, честито! За колко време пристигна поръчката от enzo?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Снежи!
      Поръчката беше направена преди празниците, на 29.12 и куриера я донесе на 06.01, т.е. 2-3 работни дни. Срока е от 3 до 5 работни дни, но предполагам, че и празник да е, процеса не спира.

      Изтриване
  4. Страхотни покупки, а аз се чудя защо рафтовете из дрогериите са празни - ти си изкупила всичко :D
    Гелът на Ла Рош ми е любим,балсамът на Балеа, заедно с глоса и пудрата на Есенс също :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахах това е последно, обещавам!!! Вече ще е по- по малко :))) Като цяло голяма част от покупките са любими на по-голяма част от блогърите :)))

      Изтриване
  5. Много хубави неща си си купила :) Да са ти честити :)
    Очите ми останаха в Mary Lou Manizer...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) И аз още не мога да му се нарадвам :)))

      Изтриване
  6. Аз тампоните ги използвам и за почистване на лак, защото отделят по-малко косъмчета от памук.
    От бялата пудра на Есенс съм доволна, а гласовете им от тази серия са страхотни! Червеният точно е супер пигментиран :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добра идея за тампоните, след чистене с памук наистина по целите ми нокти са закачени власинки и това възпрепятства лакирането.....коства ми доста нерви.
      А за глоса на Есенс- просто спрях да търся хубав червен цвят, защото за мен този е идеален.:)))

      Изтриване
  7. Честито! Страхотни покупки! Много бих се радвала, ако споделиш мнение за lip smoother-ите на Catrice, защото обмислям и аз да се сдобия с поне един. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами .... вече единия е преполовен :) Между другото като покритие и цвят нямат кой знае каква разлика, но моят съвет е да избереш caramel или apricot cream. Ухаят по-добре, но и трите имат много сладък вкус.
      Относно хидратация..... този тип продукти никога не могат да повлияят на устните ми, ако са в лошо състояние. Просто малко ги успокояват :) И ми става по-приятно :) Пробвай един задължително обаче.

      Изтриване
  8. Ха ха ха! "хайлайтър Mary Lou Manizer: no comment." Аз специално цъкнах, за да видя дали и на теб ти е харесал... :D Но това наистина е най-доброто обяснение....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахаха нали?! Просто не знаех какво да напиша, а и след толкова изписани ревюта за него .... да не ставаме досадни :)))))))))))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)