Нови придобивки + първи впечатления №4

By Pandasmakeup - 6:27

Здравейте!
С ужас установих, че и март изтече точно толкова бързо и напрегнато колкото февруари. И тъй като мина много време от последната ми публикация, реших все пак да продължа по реда на заплануваното от мен и да ви покажа с какво се сдобих през (по-) миналия месец (и да спра снега в блога :-) ).
Не успях да открия касовите бележки на всички покупки и няма да мога да цитирам цените, но пък ще кажа по няколко думи за всеки продукт.
Бях сравнително скромна през февруари. Гордея се с което. 



Снимката е с ужасно качество, правена вечер, със светкавица и изобщо ... против всички закони на блогърството. Та за това и ще си остане само една. На нея може да видите (ако упорито се взирате) :

1. Руж Oriflame The One в цвят Shimmer Rose - никога не съм харесвала точно този тип розово. Но все пак като страстен любител на ружовете реших да се сдобия и с такъв нюанс, пък макар и не чак толкова долюбван. Освен това опаковката също изигра голяма роля, тъй като е ужасно сладурска и компактна. За сега съм със смесени чувства, но не съм го ползвала особено много. (9,9 лв)

2. Прасковен блясък за лице Оriflame Very Me Peach Me - моля ви, ако някой има това чудо и му е намерил приложение, нека го сподели. Очаквах да е нещо като течен хайлайтър, но уви. Разнесено по кожата, цветът му просто изчезва. (5,5 лв)

3. Фон дьо тен Oriflame The one EverLasting - това е новия и подобрен вариант на лекия като перце фон дьо тен на марката, който обаче беше печално известен със своята НЕдълготрайност. Този път ни обещават 25 часа действие. И тъй като предната ми опаковка е изхабена до дупка и чака за пост Empties, реших, че непременно ще пробвам и този вариант. Особено при цената, за която го взех- 5,9 лв. Ползвала съм го едва веднъж, за това не бих могла да споделя повече.

4. Парфюмна вода Oriflame Gordani Gold - траен и приятен. В комплект със спирала-подарък от същата серия, която също се оказа не лоша. Обща цена 26,9 лв.

5. Тоалетна вода Oriflame Power Women - да, това беше месеца на орифлейм :) А аз бях неприятно изненадана от трайността на този иначе невероятен аромат. Не бях забелязала, че е тоалетна вода при поръчката. Страхотен и ... скоростно изпаряващ се.

6. Балсам за устни Yoghurt of Bulgaria - кой не е чувал за този бюджетен балсам. Е, сдобих се и аз с него, като рядко го слагам по друг повод, освен преди лягане. Много мазен. Ароматът трябваше да е на кокос (с какъвто е този на приятелката ми), но в моя няма нищо такова. По-скоро на нещо неприятно, въпреки че е в срок на годност.

7. Дезодорант DoveGoFresh Грейпфрут и Лимон - от време на време сменям дезодорантите и любимия ми Rexona Sexy остава на заден план. Много съм доволна от този, предпазва ме от изпотяване и неприятни миризми доста ефективно.

8. Интимен гел Bilka с краставица - по принцип ползвам този с билки и млечна киселина, но реших да разнообразя. Не мога да кажа нещо лошо за гела, миризмата и действието са ок, единствено консистенцията нещо ме дразни - някак се "разтяга" при изпомпване и оставя неприятно усещане в мен. (а може и просто да съм луда).

9. Сапун tete-a-tete relaxing bath - също изневяра към Dove. И не съжалявам. Страхотен сапун с траен аромат.

10. Мокри кърпи Picsi (с лилавата опаковка- от тях все още не се е намерило нещо, което да ме накара да се откажа. Най-прекрасно ароматизираните мокри кърпи, които съм ползвала). Мокри кърпи Agiva Antibacterial, които ми вършат прекрасна работа в чантата и тампони за грим, които никога не са ми достатъчни.

Е, това бяха моите покупки за февруари. И тъй като вече съм събрала достатъчно празни опаковки за един пост Empties, смятам утре да ви представя и тях :)


<3

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Тъкмо се зарадвах, че този балсам мирише на кокос и ти уби всичко детско в мен :D Защото аромата на рози в продукти не ми е по вкуса и явно няма да го взема.

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, не мирише на рози. Моя мирише на гранясало, а този на приятелката ми удря на кокос-ванилия, нещо такова. Но...не се знае, твоя пък може да мирише на рози :)))))))))))

    ОтговорИзтриване
  3. Това нещо на Орифлейм и аз го имах преди време. Моите очаквания бяха да е лек тониран крем, но на моето лице с него и без него разлика нямаше :Д. Няколко пъти го смесвах с матов фдт, за малко по-dewy завършек и не беше зле ефекта, но като цяло този продукт за мен е безполезен и го подарих пълен.
    preslavasbeautydiary.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. значи не съм виновна аз,че нищо не се получава :) Е, жалко. Има хубав аромат и наистина очаквах повече, но.... :(

      Изтриване
  4. Този балсам и аз го имах, но нещо ми дойде прекалено мазен и реших да се разделя с него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мазничък е наистина, но на мен ми харесва,че седи на устните ми дълго време и не ги изсушава допълнително :)
      ПС: изобщо не съм видяла коментара ти, както и още няколко други, извинявам се :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)