Нови придобивки + първи впечатления №5

By Pandasmakeup - 11:02

    Представям ви няколко продукта, с които се сдобих при шопинг терапията вчера. Много им се радвах докато ги купувах, но след тестването на някои от тях малко ми позамръзна усмивката.
Да видим.

;
1. Балсам за устни I love ... Strawberries&Cream: имам около 20-тина балсама за устни, но да живеят излишните харчове. Никога и нищо не съм ползвала на тази марка и реших да започна от най-евтиния им продукт (и най-нужният ми както стана ясно). На първо ползване е доста мазен, което ми хареса. Ароматът се оказа не това, което очаквах. Има Strawberries, но няма Cream- поне според моя нос.
5,95 лв от Beauty Zone

2. Сенки за очи Catrice от серията Liquid Metal в цвят We are champagnes: прекрасни цветове и признавам, тази 3D щампа (или поне така я наричат от Catrice), много хваща окото. Когато суочнах от тестера ми се сториха страхотно пигментирани, но когато ги пробвах у дома установих, че наистина ми се е сторило. Не изглеждат толкова плътни на клепача, колкото си ги представях, но в никакъв случай не ги заклеймявам все още. Или поне не преди да поработя с тях както трябва. Иначе страхотен цвят, много нежен и прекрасен.
8,19 лв от Lilly

3. Nyx Cream Shadow в цвят Chestnut: трудно работя с кремообразни сенки. Дори не знам дали имаше друга причина за покупката, освен, че бяха намалени. Всъщност си помислих, че ще изглеждат много добре на окото съчетани с опушено черно- за вечерен драматичен грим. Много плътно покриват клепача и имат страхотен металически блясък, водоустойчиви са.
7,17 лв от Златна Рибка (редовна- 11,95 лв)

4. Червило Nyx от класическата им серия в цвят Tweed: много рядко нося червила, дори имам такива, които никога не съм ползвала май. На практика последното нещо, от което имам нужда е червило, но от кога трябва да имаме нужда от нещо, за да искаме да го притежаваме? Безумна покупка, което ми стана ясно най-вече, когато го сложих на устните си- нанася се на парцали, врязва се във всяка линийка и моменталически се образува "онази" черта на долната устна. Освен това върху устните се усеща доста неприятно като формула. За мен единственият начин за носене на това червило е под някакъв качествен глос, но самостоятелно .... няма начин. Иначе цвят да искате - много е свеж.
5,97 лв от Златна Рибка (редовна- 9,95 лв)

5. Сенки за очи Bourjois от серията Color Еdition 24h в цвят Oh Desire: отдавна ги искам тези сенки, а и това е онази интересна Cream to Powder текстура, която уж е кремообразна, но има прахообразен финиш. Не знам защо в спомените ми беше останало, че съм чела само хубави отзиви за тази линия сенки. Въпреки всичко доста мислих преди да ги взема, тъй като не бяха намалени. Суочвах ги 3 часа, чистех се и пак ги суочвах, напластявах ги, разнасях ги .... изглеждаха бетон по всичките ми параграфи. Реших, че няма как да сгреша с тази покупка и отново у дома разбрах,че пак се оказах най-голямата грешница. 
Същото като при сенките на Катрис- на клепача изобщо не изглеждаха така красиви,плътни и къде отиде този металически блясък?! 
След това седнах да потърся въпросните положителни ревюта, които уж ми бяха "останали в главата". Ами не знам, хората може и да са си ги изтрили пък в крайна сметка .... или пък Google да ме мрази. Но ще продължа да търся :)
13,49 лв от Beauty Zone

6. Сенки за очи Catrice от серията Velvet Matt в цвят Vanillaty Fair: не знам как да опиша с думи този продукт. Съвсем леко докосване е достатъчно, за да извади перфектен плътен цвят. Усещам текстурата не просто като кадифе, ами като една мека въздушна възглавничка от кадифе. Разбирате ли колко съм развълнувана за тези сенки? А финишът е много странен- някак бляскав и сатенен, не знам защо правя асоциация с люспата на риба. Нали се сещате как променя цветовете си и блести погледната под различни ъгли? 
Взех този цвят, защото е подходящ и за под веждата и за вътрешния ъгъл на окото, а защо не и за база на преливане на останалите цветове. Ще видим как ще се държат тези сенки.
8,19 лв от Lilly

Завършвам публикацията с две неща: едното е, да не забравяте, че всичко, което съм написала може да важи само за конкретния цвят, а не за цялата линия на съответния продукт. Много често се случва.
А второто е, че Nyx Bulgaria все още не са приключили ликвидацията си и можете да се възползвате от нея. Марката вече ще бъде представяна от Лореал България и в Златна Рибка също няма да се предлагат техни продукти след изчерпване на количествата.

А ако вие сте ползвали някои от продуктите, ще се радвам да разбера какво още да очаквам :)

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ако знаеш само откога се каня на сенките на Буржоа и всеки път се спирам, заради всичките негативни ревюта, които съм прочела :D Но след като и ти си недоволна, ще трябва да се примиря, че това просто не са моите сенки. Червилата на Никс от тази серия и аз не ги харесвам, прекалено мазни ми бяха :/ Честито за останалите продукти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не,не,не,не, моля те, не си давай парите за тези сенки. А червилото сигурно и то ще седи да прашасва най-вероятно :(

      Изтриване
  2. Тези сенки на Буржоа определено не са сполучливи и само съжалявам за хубавия цвят, който си купих.Откъм трайност май масово ги "плюем" в ревютата си :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да. Да ти призная често, мисля че понякога се обърквам от толкова много четене на ревюта и резултата е,че като вляза в магазина ми се губи кой продукт беше с положителни и кой с отрицателни мнения. Същата вечер като купих тези сенки, прочетох и твоето ревю за тях и наистина не знам защо така съм се заблудила. Грешка на паметта :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)