Нови придобивки №10: декоративна козметика+първи впечатления

By Pandasmakeup - 3:34

Ето, че събрах достатъчно продукти+първи впечатления, за да пусна една прилична публикация.




















Двуфазен дегримьор H&M: с голямо желание го взех този дегримьор, защото всички знаем колко трудно се почистват спиралата и очната линия. По принцип ме подмами и надписа "gentle and effective", защото очите ми са доста чувствителни. Но изобщо не се оказа нежен - ужасно ме раздразва и следва неудържимо сълзене. За сметка на това чудесно почиства, но какво от това, след като не мога да го ползвам по предназначение. За лицето си имам доста други продукти, но ще се наложи и този да преквалифицирам за там.
Цена: 10 лв от H&M

Професионална четка за пудра Oriflame: нито е професионална, нито даже е четка. 
Имах нужда от четка за пудра - разбирайте, че не я поръчах "за спорта" и бях много разочарована от това, което пристигна. Ужасни твърди и груби косми, които е пълен абсурд да се ползват за каквото и да било в гримирането. Все едно да си слагате пудра с метла. Освен това й падаха и космите. Върнах я веднага.
Цена: 6,9 лв (промо) от каталог на Oriflame

Професионална четка за сенки Oriflame: е тук вече мнението ми е коренно различно. Тази четка се оказа страхотно попадение. Не съм спирала да я ползвам - толкова е мека, работи се супер лесно с нея, загребва достатъчно продукт, пере се и съхне лесно .... страхотна е!! На единия си край има дупка за поставяне на апликатор за сенки. Имаше два към нея, но не съм ги ползвала. 
Мисля даже да си поръчам още една в бъдеще. За смешната си цена, предлага качество по-високо и от това на доста по-скъпи четки.
Цена: 3,9 лв (промо) от каталог на Oriflame 

Преливаща четка за crease линията H&M: отново страхотна. Купих я, защото напоследък съм на вълна четкомания, а точно блендиращите четки никога не са излишни - обикновено предлагат различно качество и резултат на преливане.
Тази е много мека, много прецизна и освен това визуално е доста шик. Не очаквах да съм чак толкова доволна и вероятно ще пробвам още някоя от новите четки на H&M. 
Цена: 12 лв от H&M



Единична сянка H&M в цвят papaya: харесва ми много, цветът е страхотен и бих го определила като уникален. Има хубава пигментация и издръжливост. Ще пробвам още някои от цветовете им, но палитрите едва ли - не чета много хубави отзиви.
Цена: 12 лв от H&M

Палитра Avon True Color в цвят Berry Love: поръчах я, защото в последните месеци доста често се появяваха тези палитри из блоговете. Avon не са ми еталон за качество в декоративната козметика, но изненадващо се влюбих в тези сенки. Цветовете са страхотни, пигментацията също. Любовта ни обаче няма да е безоблачна, защото между нас стои една особа, наречена "брокат", с която никак не се харесваме.
Цена: 9,9 лв (промо) от каталог на Avon

Палитра Comfort Zone на Wet'n'wild: има ли смисъл да говоря? Красота и половина. Меки, мазни, пигментирани сенки в страхотни цветове. Тук е мястото да отбележа, че по принцип рядко си купувам подобни шимър и перлени сенки, но на тези нямаше как да устоя. Освен това точно Comfort Zone е супер хвалена и харесвана палитра - има защо.
Единственият проблем е, че ми е малко трудно да работя с тях от към преливките, но както казах, нямам особен опит все още.
Цена: 18 лв от магазин на Refan

Коректор L'oreal True Match: този коректор беше включен в любимците ми за Октомври (статията тук) и все още го харесвам също толкова много. Прекрасно се прелива, а на кожата застава още по-прекрасно. Единственият проблем е цветовата гама - най-светлият предлаган цвят е прекалено жълт.
Цена: 10 лв (промо) от Елитис



Избелващи ленти за зъби Pearl Guard на Orax Bulgaria: тези ленти ми бяха любезно предоставени от Orax за тест и отзиви. А аз съм ужасен фен на избелването и избелващите ленти по принцип - почти съм готова с пълното им ревю и резултати.
Цена: 49 лв от ORAX и код за безплатна доставка AUTUMN (до края на Ноември)

Това бяха част от придобивките, които исках да споделя с вас. В съвсем близко бъдеще съм предвидила самостоятелни ревюта на двете палитри сенки и избелващите ленти, така че споделете и вашите впечатления :)

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Чудесни придобивки, да са ти честити!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тети!!!! Смятам, че в по-голямата си част са успешни :)))

      Изтриване
  2. Искам да видя снимки на палитрата на wet n wild :)
    А четката на h m как съм я пропуснала не знам

    ОтговорИзтриване
  3. Ще очаквам ревюто на палитрата на wetnwild! :) И аз обожавам коректора на L`oreal и една от причините затова е именно жълтеникавия подтон на най-светлия цвят, пасва ми идеално. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даааа, а аз толкова го харесвам, че даже и подтона не ме спира да го ползвам :))

      Изтриване
  4. препоръчвам ти дегримьора на Nivea, имам мини ревю в блогчето ми! Колкото до се ките на Avon, да и на мен не са ми еталон за качество , но уви с тях се сработихме ужасно добре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. мммм дааа, със сигурност ще го опитам на по-късен етап :)))) видях ревюто ти :)

      Изтриване
  5. Страхотни придобивки, особено полезно ми беше мнението за четката на Х§М, може и аз да се престраша да взема някоя :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. аз вече съм си набелязала няколко, дано и те са успешно, че и цената им не е много ниска .... :)

      Изтриване
  6. Страхотни придобивки, да са ти честити и да ги ползваш със здраве. :) Палитрата на Wet 'n' Wild отдавна съм и хвърлила око, навсякъде само хубави неща прочитам. Ще си направя един подарък за Коледа и направо ще взема да си я поръчам тези дни, стига толкова отлагане ... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. давай смело, заслужаваме по един такъв подарък за Коледа :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)