Нови придобивки №11: поръчка от Enzo.bg

By Pandasmakeup - 14:39

Здравейте!
Нека ви покажа какво си поръчах от Ензо, защо го поръчах и дали вече имам първо впечатление.


Балсам за устни с аромат на праскова Holika Holika Dessert Time: първият ми досег с корейска козметика. Много мек и маслен балсам в доста иновативна опаковка. Минусът е, че трябва да се ползва с пръсти или с четка, но в началото можете да го нанасяте директно от опаковката. Сигурна съм, че знаете за какво говоря :)
Цена: 6,6 лв (разпродажба), редовна цена 11,9 лв

Озаряваща палитра Tha Balm, The Manizer Sisters: добре, че Деси от Dessytalks ме светна, че тази палитра вече я има налична в Ензо. Точно с нея коментирахме колко излишно голямо количество продукт слагат в опаковките повечето производители.
Обаче тази палитра е страхотна възможност да си имате три световноизвестни с качеството си пудри, в един напълно нормален размер и на една страхотна цена.
Струват 49,9 лв, а за справка само Mary Lou Manizer струва толкова в бг сайта makeupbuthow. Естествено, че пълноразмерен, но за мен е излишно огромен, а сигурна съм, за повечето от вас също.

Огледало Diva&Nice Cosmetics: тези двете квадратни чуднотии по-горе, които сигурно се чудите за какво се ползват, са точно огледала. Марката е чешка и преди да направя поръчката онзи ден, не бях чувала нищо за нея. Взех си и няколко техни четки и сами може да видите колко красота има събрана в продуктите им. 
За огледалата мога да кажа, че са много готини и шик, освен това едната им страна има страхотен zoom. Единствено се усещат малко леки и нестабилни, готови да се счупят всеки момент. Това, обаче, може и да е илюзия, ще видим.
Цена: 6 лв за брой

Хайлайтър Vivid Baked Highlighter на MakeUp Revolution в цвят Golden Lights: поредната марка, която ще ползвам за пръв път. За този хайлайтър съм чувала само хубави неща, освен това има и доста специфичен цвят. Много мека текстура, изглежда супер пигментиран, но на скулите изобщо не е така. Според мен е страхотен за ежедневието, но няма да избързвам със заключенията.
Цена: 9,9 лв

Фон дьо тен L'oreal Infallible 24h-Matte: няма го зареден в България и не може да го намерите по стелажите на Loreal. Поръчах го, защото напоследък до гуша ми беше дошло от озаряващи фон дьо тен-и, с които лъсвах 2 часа след като ги нанеса. 
А точно за този бях чела доста суперлативи и от български и от чужди блогъри. Пробвах го веднъж, има много удобно за мен гърло на опаковката и да, матира, но не ми хареса как изглежда кожата ми с него. Ще видим дали ще променя мнението си занапред. 
Цена: 19,5 лв

Изкуствени мигли Red Cherry 43 Stevi: харесвам изкуствените мигли и реших да си взема един-два чифта. За тези съм чувала, че са качествени и освен това са от естествен косъм. Като ги видях на живо малко рошави ми се сториха и не съм сигурна как би изглеждало това на клепача, но се опитвам да съм оптимист.
Цена: 8,9 лв

Изкуствени мигли Diva&Nice: още един продукт на чешката марка. Тези по-ми допаднаха като визия и освен това са по-евтини. Също от естествен косъм.
Цена: 6,5 лв

Bio Oil: съвсем случайно го видях, че се предлага в Ензо и тъй като в удобната за мен аптека системно беше изчерпано, реших да го добавя към поръчката. Мисля да го пробвам за белези от пъпки по лицето, доста хора твърдят, че работи и са доволни. Опаковката е 60 мл.
Цена: 15,9 лв



Блендираща четка MakeUp Revolution: исках да пробвам и някои от четките на марката, но реших да е само една за сега. Изглежда ми доста стабилна и добре направена, но не съм я пробвала все още.
Цена: 6,9 лв

А това са най-сладурските четки, които някога съм виждала:

Четка за пудра Diva&Nice Cosmetics: страхотна! Ползвах я вече, мека е и загребва добре пудрата. Освен това и трите четки от тази марка са с нормални размери, т.е. големи са. Не харесвам да работя с малки четки и това е още един плюс за мен.
Цена: 9,5 лв

Четка за сенки Diva&Nice Cosmetics: пробвах я веднъж набързо, нямам забележки като че ли. Ще видим как ще се представи по-нататък.
Цена: 5,5 лв

Скосена четка за очи Diva&Nice Cosmetics: седи си новичка все още, но смятам, че ще ми върши чудесна работа за очна линия.
Цена: 5,5 лв

Смятам, че последните три четки дори и да не вършат кой знае каква работа, пак ще им е простено. Толкова са красиви... 

Както виждате в по-голямата си част съм подбрала неща, които не могат да се открият на нашия пазар. Или по-добре да кажа на пазара във Варна ... :)

Нямам търпение да мога да разкажа повече за всеки един продукт, надявам се да не съм направила много грешки в избора този път. А ако вие имате впечатления от някой, ще се радвам да ми споделите какво да очаквам.
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Всичко изглежда страхотно! С голямо интерес ще чакам отзивите за хайлайтъра на Makeup Revolution, както и за фон дьо тен-а. Относно четките съм на същото мнение - те са толкова красиви, че почти всичко им е простено (освен разпадане) ;) :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооооо не са се разпаднали още. Тази за пудрата я експлоатирам здраво за сега :))))))))

      Изтриване
  2. Ех, големи красоти си накупила <3 Ако нямах Мери лу, бих поръчала този сет, наистина е много изгоден.Сега обаче ще ми дойде в повече, тъй като се гримирам по-рядко.Ще чакам отзиви обаче :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оххх този сет е страхотен, но бронзъра е абсолютно неподходящ за светла кожа, адски оранжев в :( А аз моето пълноразмерно Мери Лу го продадох, за да имам очи да купя този продукт :))) Но май една трета от него ще бъде рядко ползвана :( Иначе розовкото е приятно .... но Мери си остава фаворит.

      Изтриване
  3. Супер, честити покупки, да ги ползваш с удоволствие! Много ме е яд, че малко след като си купих Мери-Лу и излезе тази палитра, но нищо, ще го преживея някой ден. Хайлайтерът на MUR изглежда много готин, ще чакам да прочета повече за него и за Био олиото. Четките са бонбончета :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Веси!!! Тъкмо написах по-нагоре, че специално продадох моята Мери Лу, за да купя тази тройка :)

      Изтриване
  4. Страхотни покупки! Добре че сподели за тройката на theBalm не знаех, че ги има и трите като комплект!
    Миглите на Red Cherry от къде са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всичко е от Ензо :) А тройката е голям красавица де :)

      Изтриване
    2. Супер, благодаря че каза! Сега като гледам нещата, които предвиждам за моя списък са почти същите като твоите :))

      Изтриване
    3. Дано няма разочарования- и за теб и за мен :)))))))

      Изтриване
  5. Честити придобивки! Купих за подарък една от четките на Makeup Revolution за фон дьо тен и приятелката ми е страшно доволна от нея. :) Ще очаквам с нетърпение мнение за хайлайтъра на марката, цветът му изглежда много нестандартен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ники!!!! Наистина е нестандартен и различен от останалите, заради това и го поръчах... не че имам нужда от още хайлайтъри :))))))))))))
      И аз се надявам четката на MR да ми хареса :)))

      Изтриване
  6. Колко идеи ми даде с този пост!! :D Очите ми останаха в тройката хайлайтъри, изобщо нямах представа, че се предлагат заедно... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аха! Струват си, само дето бронзъра така оранжавее ...направо :( не знам дали ще мога да го ползвам изобщо

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)