Flormar Terracotta Powder 23 Dual Gold

By Pandasmakeup - 1:41

Доста оптимистично си мислех, че по време на празничните дни ще имам достатъчно време, което да отделя на блога в интерес на някоя и друга публикация в повече. Е да,ама кой щеше да се тъпче с пасти и сърми до припадък? 
Така че с предпоследния работен ден от година, идваме аз и новия ми пост, въоръжени с вдъхновение и няколко кила отгоре :)
Днес ще обърнем внимание на един стар, но верен мой любимец, към който съм посягала наистина често и заслужава своите 3 минути слава. Ако бронзиращите продукти са част и от вашето ежедневие, не спирайте да четете.



Това отново е една от Теракота пудрите на Flormar със звучното име Terracotta Powder 23 Dual Gold. Имам още 2 цвята от тези печени пудри, за които вече съм правила ревю и можете да го погледнете ТУК.  
Имам този бронзър доста отдавна, да не кажа, че като го купувах даже не знаех как точно се ползва. Имало е моменти, в които съм го нанасяла на цялото си лице и резултата беше такъв, че не ми се иска много да се присещам за него. Така де, страстта ми към декоративната козметика и бюти блоговете датира от последната една година, преди това не се гордея с познанията и уменията си. :)



В момента опаковките на тези пудри са черни на цвят и с по-малко огледало вътре. За около 12 лв получавате 9 грама продукт, който е годен 18 месеца след отваряне. Сами разбирате, че това е доста голямо и трудно изхабимо количество. Въпреки, че аз съм го поиздълбала ( с което много се гордея между другото ), това е постигнато с наистина много често ползване и нанасяне на доволни количества. 
Въпреки, че бронзъра е дуо, почти никога не ползвам двете половинки по отделно. Аз имам светла кожа и в комбинация двата цвята ми дават един добър тон,който изглежда ненатрапчиво и все пак забележимо. Може би лятото наблягам на тъмната половина, но хайлайтъра самостоятелно съм използвала само един или два пъти.



Виждате как изглеждат пудрите самостоятелно и най-вдясно смесени. Имат доволна пигментация и доста добра трайност. Цветовете са наистина красиви и могат да конкурират доста от събратята си в по-високите класове. Подходящи са за светли кожи, моята, както вече споменах, е точно такава. 
Опаковката- какво да кажа за нея. Стандартна пластмаса, затваря се добре, удобна за пътуване, нищо особено. Истината е , че по мое мнение, Flormar никога не са блестели с особено красиви кутийки на козметиката си.
Продукта е доста блестящ, но финиша за мен е супер приятен и няма разни едри брокати. Пигментацията е добра, но умерена и честно казано, трудно може да прекалите с количеството. Аз съм се опитвала да наслагвам в дните, когато съм била с повече тен, но някак си продукта не го позволява. 
Звучи странно, но не мога точно да го обясня- пигментацията си я има, продукта е мазен на пипане, но при напластяване и разнасяне не се получава някакъв хипер интензивен цвят. 

Поради това е подходящ и за ползване в ежедневието. За контуриране не бих казала, че е ок, защото за тази цел по-добри са матовите пудри. Но все пак, ако прецизно нанесете само от тъмния цвят под скулата, има подобен ефект- през горещите летни нощи съм го правила никак не е лошо.
Както може би и сами се досещате, съвсем спокойно може да ползвате цветовете и за сенки- например светлият цвят е супер за просветляване на вътрешния ъгъл на окото. Бих го определила като шампанско. А кафявото не оранжавее. Не се разпрашават.



В заключение- не се колебайте да пробвате тази пудра, ако си търсите бюджетен и качествен продукт. Все пак е и 2 в 1 и реално получавате 3 различни цвята в огромно количество. Можете да я намерите във всяка дрогерия. И после да не забравите да ми пишете за резултата :)

Смятате ли, че подобен продукт би ви допаднал?

<3

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Страхотен продукт..Май си доста голям фен на Флормар :)) Наистина имат много хубави продукти. Аз моят руж съм го ползвала супер много ,изтървала и още нзм си какво и пак има доста доволно количество.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да си призная честно напоследък все по-рядко посягам към тях в магазина, не за друго, ами просто други продукти ми хващат интереса. Но утре ще постна още нещо за Флормар и ще спра за малко с тях :)))))

      Изтриване
  2. Изглежда страхотно, а дори не съм обръщала внимание на теракотите им :)) Трябва да поправя тази грешка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето за какво са бюти блоговете :) Да ти фокусират вниманието и да те карат да харчиш, да харчиш.... :))))))))

      Изтриване
  3. ахахах, права си! Колкото повече чета, толкоеа повече искам да имам и да купувам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. съгласна!!! Аз съм точно от тези, дето лесно се манипулират и надъхват за покупки.

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)