Нови придобивки + първи впечатления №2 (just before Christmas)

By Pandasmakeup - 18:01

Честно ви казвам, влязох в Елитис само за едни кърпички. Ама се случиха други работи. То не че е кой знае какво, но твърдо бях решила да прекратя с козметичните похождения за тази година. Все пак за малко пари се сдобих с няколко прилични продукта и реших да ви представя моя този път наистина последен mini haul. 

Всъщност въпросните кърпички са в заешката кутийка и нямаше как да не ги включа :) Много са удобни и у дома и в офиса е задължително наличието на един пакет. 100 броя двупластови ги взех на цена 1,22 лв
Както и шнолата отгоре, без тях също не мога да живея, постоянно си купувам, нося ги, губя ги и пак отначало.(цена 1,75 лв)





Продължаваме с промоционалния комплект на Himalaya- измиващ гел за лице+ крем за лице. Гелът е за нормална към мазна кожа и след като се върнах у дома започнах да се чудя къде ми е бил акъла, след като моята кожа зимата си отива направо към суха. Както и да е, тия промоции са твърде умопомрачаващи понякога, а и пишеше, че не изсушава кожата. Ползвах го два пъти и интересното е, че е под формата на желе, доста е гъсто. Вероятно няма да е твърде икономичен, но пък кой иска да се мие с един и същ гел до края на живота си:)







От кремчето нямах никаква нужда, но пък кой бяга от един "универсален подхранващ крем за всички типове кожа". При това с индийско алое и неомазняващ.
Общата цена на тези сладури беше 6,66 лв.




Тази палитра на Флормар (P045 Taste of Chokolate) от доста време я заобикалям,казвайки си, че цветовете ги имам почти същите. Да ама не. Онзи ден гледах един грим точно с тази (можете да го видите в блога на Преслава ето ТУК ) и дори изпаднах в лека паника, когато видях, че се е изчерпала на дисплея. Слава Богу, открих я на друго място в магазина и изтрих потта от челото. Струваше 4,75 лв и вижте само каква пигментация:

Лакът също е на Флормар в нежно розов цвят, пак срещнат из блоговете. Номер 111 Pink Ivory. Пастелен е, средно покривен ,на два пласта си е супер. Цена 1,8 лв. 
Глосът бях много разколебана дали да го взема, защото не знам много за Baolishi, а и сякаш нищо добро не съм чувала (нищо, че като се прибрах установих, че имам тяхна цяла една палитра сенки с 12 цвята). Спечелиха ме обаче с пигментацията си, направо като на течно червило. А и ,както си казваме всички, 2,40 лв къде не съм ги дала :). Вижте сами:


Това бяха моите бюджетни покупки от вчера, представени в един коледен пост, в който всъщност нямаше нищо коледно, освен дядото Коледа на прозореца на първата снимка:)
А вие ползвали ли сте някой от тях?

<3

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. И аз всеки път я отминавам палитричката на Флормар и постояно я виждам в нета, което е лошо :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нинка, точно тези няколко четворни палитри на Флормар са чудесно попадение за малко пари. Имам още една и просто нямам никакви забележки, по-пигментирани са от сенките ми на Инглот :)

      Изтриване
  2. Взела си палитричката :Р Честити придобивки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преси, знаеш ли колко време се мъчих да си спомня в чий блог беше този грим, за да го спомена в публикацията, но бях забравила да отметна да ми дойде известие на имейла и.... ето, добре, че се включи, редактирах текста :)
      А иначе- да, слаби са ми ангелите много. Тези блогове са голяма работа :)

      Изтриване
  3. Преди доста време я исках тази палитра, но явно бях забравила за нея. Сега се сетих и май ще я купувам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз вече я използвах 2-3 пъти и никак не е лоша, надявам се да ти хареса :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)