Fa

душ-крем FA Cream & Oil Cacao Butter с кокосово масло

By Pandasmakeup - 1:26

   Едно кратичко ревю за един бюджетен продукт, който използвам в момента: душ-крем FA Cream&Oil Cacao Butter с кокосово масло и неутрално pH.



   Рядко посягам към продукти на FA, но този душ-крем взех под влиянието на аромата му и на факта, че е от типа "cream&oil". Смятам, че нормалните душ-гелове изсушават кожата повече от кремовете.
   Беше и с намалена цена - около 3 лв за 250 мл. Съдържа каково и кокосово масло.
   Опаковката се затваря стабилно и се отваря лесно (след ползване на гела на NUXE, а след това и този на Bioderma sebium moussant, много започнах да обръщам внимание на последното).
   Продуктът е под формата на крем. Пени се много добре и е икономичен. 
   Ароматът е парфюмен- за моя изненада. Очаквах някаква тортеста комбинация от какао и кокос, но моят нос не долови нищо подобно. От опаковката се усеща много силен. Безспорно много ми харесва, усеща се и по време на къпане, но ..... ето един минус- не се задържа върху кожата ми въобще. Дори непосредствено след баня, пак ми е трудно да го усетя. 



   Хубавата новина е ,че не изсушава никак кожата ми и ако нямате прекалено дехидратирана кожа, понякога можете и да прескачате мазането с лосион след душ.
   Не прави нещо феноменално, но със сигурност липсва усещане за опъната кожа или пък изсушени участъци.

   В заключение: едно непретенциозно бюджетно душ-кремче, което е много приятно без да блести с нещо невиждано. Може би ще пробвам и някой от другите варианти. Например този с йогурт, мед и ванилия, който също ухае божествено!

<3

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)