Любими продукти през Септември

By Pandasmakeup - 4:03

Здравейте! Нека ви запозная с продуктите, които се оказаха най-ползвани през отминалия месец. Избрах да включа 9 неща, въпреки, че изборът не беше лесен.

Очна линия Impala Cat Look: през Септември залагах доста на очната линия, като съвсем случайно изрових от някъде очната линия на Импала - потурчена в един шкаф. Не се бях сещала за нея, защото имам отворени две крем очни линии и още две обикновени на Есенс. Каква грешка. Тушът все още ставаше за ползване и се оказа, че писецът е чудесен - остър и прецизен. Явно съм задобряла през времето, в което не съм я използвала, защото работата с нея ми се стори като детска игра. И още нещо много важно - формулата й е такава, че позволява корекции на линията без да се размазва. Не е необходимо да разваляте половината си грим, ако сгрешите с очната линия. Опитайте я. Има мат финиш.

Балсам за устни I Love ... Strawberry and Cream: последният балсам, който си купих, споменах го и в поста с нови придобивки ТУК. Приятен ми е за ползване - малко сладурско балсамче, което ухае добре и е достатъчно мазно. Дори бих казала доста мазно. Задържа се върху устните за оценка Отличен 6. Не ме "кара" да го нанасям отново и отново, въпреки, че съдържа Petrolatum и Mineral oil :( .

Глос за устни Golden Rose Color Sensation в цвят 103: този глос съм го взела в офиса и го ползвам всеки ден, защото искам да го изразходя. Струва ми се, че нещо е започнал да си променя аромата, въпреки, че е твърде далеч от края на годния си срок. Хубаво продуктче, не лепне, приятно маслено усещане на устните, приятен нюд цвят, приятен сладък аромат ...
Единствено трайността му е под тази, на която се надявах.

Лосион за тяло Balea с аромат на Ванилия и Лимон: изключително много го ползвах през Септември, дори мисля, че е към края си вече. Няма нещо, което да не ми допада в този лосион: ароматът е чудесен (въпреки, че изобщо не обичам лимон, но съчетанието с ванилия е страхотно), консистенцията му е удобна (не е прекалено гъста или прекалено водниста- все неща, които съм срещала при други лосиони и ме дразнят), хидратацията, която дава е достатъчна (без да блести с нещо невиждано). Чудесен бюджетен продукт.

Крем за лице Yoghurt of Bulgaria, Probiotic Face Cream: съвсем импулсивна покупка на цена около 3 лв. Просто експериментална. Страхотно кремче се оказа, съдържа розово масло и протеин от йогурт. Ухае много приятно, усеща се леко и приятно на кожата. Единствено не бих го препоръчала, ако сте с мазна кожа, защото като че ли има склонност да омазнява допълнително. Аз го ползвах предимно вечер, а на сутринта просто задължително трябва да минете лицето с измивен продукт, не е подходящ и като база за грим. Може би бил един страхотен зимен крем.

Gliss Hair Repair - Есенция с масла с 6 чудодейни ползи: тук трябва да отбележа, че харесвам много малко от дрогерийните продукти за коса. Да, купувам ги, но знам, че дават или никакви или посредствени резултати.
Това масло обаче, се представи по един блестящ начин. След като започнах да го ползвам, цъфтежът на косата ми се забави значително. Аз си има проблем с тези неща, едно защото нося често косата си на messy bun и второ заради пресата за коса. Така че знам с каква скорост отново започва това явление след като се подстрижа. 
Учудена съм и се радвам за този продукт, защото е на поносима цена и просто работи. Обещанията за 6-те ползи са: (копирам дословно)

  1. Против изсушаване 
  2. Топлинна защита по време на сушене
  3. Намалява цъфтенето
  4. Овладяване на косата
  5. Срещу хвърчаща коса
  6. За красива коса

Много ще ми е интересно да ми оставите коментар, ако сте ползвали този продукт и дали при вас се е представил по същия начин. 

Четка за устни Essence: тази четка ми беше много необходима, защото макар и да не съм от най-отявлените фенове на червилата, имам балсами за устни, които просто няма как да ги ползвам по друг начин. Най-проблемен ми беше този на ELF - counturing lip balm, който си бях взела при поръчката ми от iherb в началото на годината и който също съм сложила в графата "за изразходване". Така че четчицата ми върши страхотна работа и си я ползвам всеки ден.

Руж и бронзираща пудра ELF в цвят St Lucia: сигурно сте чували, че това е спряган двойник на едно дуо на Nars (orgasm/laguna). През Септември ружът от тази двойка беше често ползвам от мен, но за съжаление с бронзиращата пудра все още не се справям твърде добре.
Не мога да кажа нищо лошо за този продукт, напротив. Пигментацията е средна, а аз харесвам точно такава - да си я насложа както аз си преценя. Към издръжливостта също нямам забележки. Цветът на ружа е нещо средно между корал и праскова, с много красив златист шимър. По-долу оставям и две снимки със суочове.

Силиконова четка за лице на Ebelinтова силиконово "нещо" е кръстено "тампон за пилинг и масаж на лицето". Твърде е вероятно и да прави някакъв масаж при ползването, но за пилинг определено предпочитам по-силните усещания. 
Всъщност аз съм намерила най-доброто приложение за себе си: сваляне на грим. Използвам я в съчетание с почистващ гел за лице и сваля фон дьо тен-а прекрасно. Много по-лесно и качествено, отколкото ако използвате само ръцете си. След това просто довършвате с някакъв друг почистващ продукт. 
Между другото може да се ползва и като помощник за почистването на четки.


Това беше моят избор за Септември. Споделете, ако имаме съвпадения в мненията :)

_______________________________________

*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

7 коментара

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)