GOOD BOX Октомври

By Pandasmakeup - 5:01

Днес в офиса напълно изненадващо за мен дойде ето това:

Не, не съм го поръчвала аз и не, не са ми го изпратили от Good Box. 
Оказа се, че го е поръчала като подарък за мен една от любимите ми приятелки, която не се вълнува твърде много от декоративна козметика, но чинно чете блогове, търси правописните грешки в моя и се вълнува заедно с мен. <3
Дори се оказа и доста по-информирана за въпросната Good Box, която е първата ми подобна кутия - хиляди благодарности и пак й казвам, че много я обичам <3

Октомврийското издание на тази кутия се оказа доста подходящо за мен, защото съдържаше неща, които много обичам - weleda, балсам за устни и храна ( последното - от изключителна важност :D ). И един продукт, който отдавна исках да тествам.

От сега ви казвам, че ще има доста снимки. 





За тези от вас, които не са чели много-много за възможността наречена Good Box - това е кутия, която съдържа "добри продукти" от най-различни сегменти: козметични, хранителни, битови ... Някои от тях са мостри, други са в пълен размер. По този начин хората, които се интересуват от един по-добър начин на живот, биха могли да пробват по-голям брой различни продукти и да преценят дали ги харесват и дали си заслужава да инвестират в пълноразмерен вариант. Вътре има и листовки, от които може да се информирате за всяко нещо вътре и да разберете, от къде да се сдобиете с него.

Кутията излиза всеки месец и много хора си я поръчват - а защо не и като подарък за някого, на когото държите - както в случая. Изненадата е много приятна, бъдете сигурни.


При самото отваряне на кутията се разнесе силен аромат на канела.

*Чайове от Yogi Tea: не съм фен на чайовете, по-скоро съм кафеният човек. Но съм винаги на линия за опитване на нови неща и най-вече на такива "с намерение" - като каквито се описват тези чайчета.

*Парфюм Acorelle: френски био парфюм, който още не съм отворила. Под формата на кърпичка е и ароматът се казва Jardin des Thes. Малко съм резервирана специално към този продукт, но ще видим.

*Балсам за устни с невен на Logona: ето я и звездата на днешната кутия. Много много харесвам балсама на Alverde с невен, този ухае по същия начин (за мен - неприятно). На първо ползване го определям като по-твърд от Alverde. Без парафин, натурален. Пише че няма да доведе до "зависимост" на устните.



*Душ-гел с бадем Weleda и Лосион с бадем Weleda: много, ама много харесвам Weleda, въпреки, че българските дрогерии много ме удрят по джоба с ужасните си надценки на техните продукти. Моя приятелка, която живее в Германия ми беше пратила един крем от там, като разликата в цената е ... не ми се коментира направо. С удоволствие ще пробвам двата тестера.

*Препарат за силно замърсени повърхности Sonett: доста универсален био продукт, както успявам да разбера от листовката. Обезмаслител, за прозорци, за под .... Ще видим. Ухае на портокал.

*Масло от гроздови семки на Hristina Cosmetics: още едно нещо, което много исках да пробвам. Знам, че много от вас ползват масла в ежедневието си - за сваляне на грим, за почистване на лицето, за анти ейдж поддръжка и прочие. Аз за сега ползвам само зехтин и исках да тествам и други варианти - добре дошло. А и това ще бъде първият ми продукт на тази марка.


*Газиран сок от бреза Sealand Birk: само хубави неща за тази напитка пише в листовката, но за съжаление не харесвам газирано и вероятно ще му се наслади някой друг. Ще го опитам може би, защото е извлечен директно от бреза ииииии съдържа какви ли не прекраснотии.

*Рожкова таханка Vanilla Kitchen: съдържа мед, тахан, рожков и пълнозърнесто брашно. Това, което си помислих, когато я опитах беше, че ако бях на изключваща сладкото диета в момента, това щеше да е разкош за сетивата. Обаче като цяло не е сладка, просто леко сладни - веган продукт е, без добавена захар. 

*Прецели с хималайска сол: като вкус моето небце по нищо не ги различи от нормалните солети, но са произведени от изцяло био суровини.

Това беше първата ми Good Box и съм много доволна, изненадана, очарована ... 
Ако не сте пробвали, опитайте някой път ... най-малко елементът на изненадата какво ще има вътре е достатъчно вълнуващ. :)

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Тази кутийка ми грабна вниманието от известно време чета отзиви за тази кутийка и сигурно и аз ще си поръчам.☺ Страхотна публикация 👍http://bonbonki.blogspot.bg/?m=1

    ОтговорИзтриване
  2. Кутията този месец е добра, малко ме е яд че не я поръчах...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз пък се чудя дали да не започна и аз да си ги поръчвам по-редовно. Не знам. 20 лв не са малко де, дали всеки месец си заслужава според теб ?

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)