Четворна палитра Flormar P041+грим

By Pandasmakeup - 3:33

Здравейте!
От много време не съм говорила за Flormar, а за Флормар си струва да се говори.
За днес съм подготвила повечко снимки на една от четворните им палитри, на които можете да видите как изглеждат сенките суочнати със и без основа, как изглеждат в опаковката и как седят в комбинация на окото.
Продължавайте да четете, защото продуктът наистина е впечатляващ.


Палитрата се казва Pretty P041 и съдържа 4 огромни цвята:
- жълто: нещо между ванилия и жълто, като повече клони към жълто
- оранж: страхотен летен ярък цвят, като за мен това си е чист оранж. Определено не корал.
- зелено: клони към цвят каки или може би малко маслинено
- кафяво: не е типичното студено кафяво, ясно се забелязва червеникав подтон


Всички цветове са невероятно пигментни и ярки. Нанасят се лесно, напластяват се лесно, преливат се лесно. Трайни са и не се свличат, нито изчезват. Не нося сенки без база, за това ще кажа,че с база не се събират изобщо в линиите на клепача. Вижте сами на снимките по-долу каква е разликата когато са нанесени със и без база за сенки.




Както виждате, разликата между със и без база не е крайно впечатляваща. Сенките имат матов финиш, но съдържат в себе си миниатюрни блестящи частички, които на практика не се забелязват. Бях чела някъде, че били от "ледени кристални перли". Ами че може и да са, знае ли човек?!?


Разпрашаването е сведено до минимум, като изключение прави кафявото, което се разпрашава две идеи повече от останалите.
Не са необходими кой знае какви майсторски умения, за да работите с тези сенки. Единственото нещо е, че ако ще ги ползвате за дневен грим, трябва да се нанасят с по-лека ръка.


Реално нямам забележки към продукта вътре в кутийката, но единственото, което наистина ме подлудява е самата кутийка. Много ме дразнят сенки, чиито капачета напълно се отделят от долната част. Първо, че мога да ги хвана случайно само за капака, да паднат и да се натрошат. Второ, че е крайно неудобно при самия процес на гримиране да се маха и слага този капак. 
Не ме дразни това, че опаковката е обикновена, пластмасова, леко грубовата дори. Но ако коригират тази работа с капачето, съвсем няма да има какво да кажа.



Количеството на едната сянка е 4 гр, годни са 2 години след отваряне и цената им, мисля, беше около 5 лв.
Тази четворна палитра може да бъде намерена и в още няколко варианта из дрогериите, като аз притежавам още една - с по-неутрални, телесни тонове. Вероятно ще пиша и за нея след време.

Продуктите на Флормар за мен са белязани от много добро качество на много добра цена. Не знам защо напоследък чета толкова рядко ревюта за техни неща. Много повече се пише за другите бюджетни марки, няма да е зле от Флормар да се замислят относно позиционирането си на пазара в последната година, да не кажа две.

Иначе мога да ви предложа да хвърлите едно око и на останалите ми три ревюта, които са свързани с лаковете и теракотените им пудри:

Оставям още две снимки с гримът, който сътворих с палитрата, като съм използвала само и единствено нея. Включила съм и 4-те цвята, като зеленото нанесох накрая, а в сгъвката опуших с кафявото+малко зелено. 
Жълтото и оранжевото определено са страхотни за акценти при един летен грим, а защо не и за някой есенен :)

Благодаря, че отделихте от времето си, за да прочетете статията, а най-долу оставям връзки към страниците ми във Facebook и Bloglovin :)


_______________________________________

*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Страхотна пигментация вадят. Чак да не повярваш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даааа, особено тази четворка е направо ... най-малкото докосване на четката дава стабилен цвят :)

      Изтриване
  2. Страхотен стил на писане, много ми хареса ревюто, ще обърна внимание на тези палитри при следващото си посещение в Лили.
    P.S. Гримът също се е получил отлично ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. еееее много хубави думи, Bashaknows!!! Благодаря ти, за мен означават много! :)
      Която и от четворните палитри на Флормар да избереш, смятам че няма да сгрешиш :)))) <3

      Изтриване
  3. Много красив грим! :) Тези сенки са ми едни от любимите, мисля, че са направо идеални за малко фантазия на тема "есенен грим" :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Black Orchid! Сенките наистина са чудесни, а в твоята публикация забелязах,че на някои цветове от неутралната им палитра дори вече си видяла дъното :)))

      Изтриване
  4. Много хубав грим, да се присъединя и аз :) Отдавна я заглеждам тази палитра и не я купувам само защото съм ужасена от количеството продукт, звучи глупаво, но мразя да нямам шанс да стигна дъното на сенки :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анджи, напълно те разбирам! Това, че продуктът е евтин, не прави желанието ни да го оползотворим до дъно по-малко :) Пък и явно дълбоко в себе си не сме точно прахосници :))))))))

      Изтриване
  5. Чудесно ревю! Свъсем се припокрива с мнението ми за продуктите на Flormar! Имам от тези сенки, но са с други цветове - обожавам ги! Още днес ще се снабдя с няколко други продукта на марката.

    Гримът е фантастичен,
    Поздрави от Пловдив

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миленка, благодаря много за хубавите думи :)))
      Аз също имам още една такава палитра на Флормар, но онази с телесните и кафеникави тонове ... скоро и на нея мисля да й спретна едно ревю :))
      Поздрави на теб от Варна :* :)

      Изтриване
  6. Красота,много свеж грим,различен!

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)