Любими за октомври

By Pandasmakeup - 5:14

Да ви призная честно, когато реша да пиша този тип статии и се изприщвам. Не че съм публикувала кой знае колко много такива, но кажете ми кой нормален човек може всеки месец да има: различни козметични любимци. много козметични любимци. интересни козметични любимци. козметични любимци, които наистина да са "любимци".
Ами ще ви кажа как- няма как.
Въпреки всичко чета с голям интерес подобен род постове, както и повечето от вас вероятно.
Така че съм решила когато имам муза да се включвам и аз, но с изричната уговорка, че ще включвам продукти, които са по-скоро тип "най-използвани" през отминалия месец. Ще ги именувам "любимци", та да не вземе да се обърка някой (!), а вие да си имате едно на ум.


























*Коректор Loreal True Match: този коректор всъщност го придобих в средата на месец Октомври, но не мога, просто не мога да не го включа - превърна се в истински любимец за това кратко време. Това е най-лесно блендващият се коректор, който имам. Много, много ми харесва - мацвам го с апликатора под окото, потупвам два-три пъти с пръст и вече си е застанал на мястото. Не знам, дано не преувеличавам, но с другите ми коректори влагам много повече старание, за да ги положа.
Единственият проблем е, че най-светлият цвят е Vanille и е доста жълтеникав. Следващият пък е доста тъмен и като цяло гамата е ... 
Не се събира във фините линии повече от всеки друг коректор от дрогериен клас, може би дори по-малко. Аз лично все още не съм открила коректор, който да не ми се събира в линиите, след като се усмихна 5 пъти. Но преди да съм пробвала идолът MAC pro longwear, няма да се изказвам.

Между другото и коректорът и фон дьо тен-ът от серията True Match се водят super blendable. И сега малко съжалявам, че не се възползвах от промоцията да взема и фон дьо тен-а. Нищо, ще изчакам следващата. 
Проблемът беше, че когато го тествах, не ми направи впечатление на нещо особено. Но след резултатите с коректора наистина искам да видя как ще се справи и неговия събрат в по-дългосрочен план.

*Butter gloss NYX Apple Strudel: бях забравила колко прекрасно се чувствам с този глос- меко и маслено усещане, страхотен цвят, който прави устните ми да изглеждат кукленски и нищо блестящо в него - неочаквано добра комбинация. Беше се позалежал в шкафа, но го изтупах от праха и подозирам, че е с мен и през целия Ноември.



*База за сенки AVON: тази базааааа изобщо не я харесах в началото. Бях чувала толкова хвалби и беше в уиш листа ми от толкова време, че когато съвсем неочаквано една приятелка ми я подари, се озовах 3 метра над небето. Обаче след като я пробвах - разочарование. Не успявах да я разнеса равномерно, закачаше ми се по клепача и се събираше на много малки участъци. След нанасянето на сенки, това не се вижда, но изключително много ме нервираше. 
Сега някак си дали свикнах с консистенцията или просто й хванах цаката, но през Октомври ползвах само нея. Изключително я харесвам заради светлият й цвят, както и заради това, че ми дава достатъчно издръжливост. Прави сенките средно ярки, имам още много какво да желая в това отношение. 
Минус - сладурската и ужасната опаковка. Обожавам такива малки бурканчета, но мразя да бъркам в тях. Ако си с къси нокти, всичко влиза под нокътя, а ако си с дълги нокти е още по-неприятно. За това обикновено ползвам четка.
И не забравяйте - част от тайните на хубавият грим са качествената основа и перфектно бленднатите сенки.

*Балсам за устни Sierra Bees с каково масло: този балсам го заложих в листа за изразходване и за това миналия месец му обръщах голямо внимание. Пълно ревю може да прочетете ТУК. Това, което ми е най-неприятно в този продукт е ароматът му. А този мирише по-гадно от другия, който имам - с ванилията. Хубаво био балсамче, но не е сред най-любимите ми на света (имам още 20 други все пак!!!), за което между другото обвинявам почти изцяло ароматът.

*Фон дьо тен MaxFactor Skin Luminizer: този продукт, също искам да го изразходя. И също не ми е от най-любимите, но го носих през целия Октомври. Почти съм готова с пълното му ревю - с две думи: хубав продукт, който не е за мен. Една от главните причини е, че с него лъсвам изключително бързо и стабилно.

* Тефтерче с ретро фотоапарат и сърце на корицата: вижте го!!! Колко точно е мило това нещо?!? Отново подарък от подкрепяща блога ми приятелка, специално за записките ми <3. А аз го ползвам и още как - много е удобно, заради спиралата, много е красиво и пъстро, а на гърба му пише "Wishing you happiness today, tomorrow and always ...".

 How lucky am I? :)
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. И аз много го обичам този коректор на L'Oreal :) Даже сега ме замисли да си взема нов!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А аз като си помисля само,че почти се бях отказала да го пробвам по едно време .... беше след някакво ревю, където авторката смяташе,че не е нищо особено. Но всички сме различни и на мен взе, че много ми хареса :))))

      Изтриване
  2. Обожавам го този коректор, най-подходящия drug store коректор и за мен. А ФДТ-на и на мен не ми беше от най-любимите, но успях да го изхабя най-накрая, за лятото ставаше :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пак се подведох по хвалбите аз, но просто не е за мен и откровено казано - наистина нямам търпение да свърши. Искам да пробвам още няколко фон дьо тен-а, а сърце не ми дава да си купя при наличието на толкова отворени към момента :)

      Изтриване
  3. Началото на статията - ох, много добре си описала ежемесечните ми тегоби покрай този пост, а толкова обичам да ги пиша и да чета чуждите :D изкушаваш ме и мен за коректора :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако някой от трите цвята на коректора ти пасне, мисля че ще си доволна.
      За добро или зло този тип статии са от най-четените май-май :) Ще се пише, няма как.

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)