Нови придобивки и първи впечатления №9

By Pandasmakeup - 16:07

Пуснах ли достатъчно "други" публикации, за да замажа положението и пак да пиша за нови придобивки? Дано, защото имам точно 3 поста по темата.




























Първият включва няколко продукта от грижата за коса и тяло, които реших да бъдат отделно от другите. Знам, че в статиите за нови придобивки липсата на декоративна козметика се усеща доста осезателно, но иначе рискувах да се получи един прекалено огромен пост.




























От всичките 6 продукта, които виждате на горната снимка, аз съм купувала само лосиона на Balea. Всички останали получих от Fa FeelFantastic и Syoss.

Честно казано продукти на Syoss не бях ползвала от изключително дълго време, а за FA ... последно ме беше очаровал един техен душ крем и разочаровал един техен деодорант. 
Нека видим какъв привкус ми оставиха тестовите им продукти.


Маска за коса Syoss Renew 7: от сега мога да ви кажа, че този продукт със сигурност ще бъде включен в "любими за Ноември". Изключително пристрастяващ сладникав аромат, силен и оставащ за дълго време в косата. Самата маска е предназначена за увредена коса, а моята е стабилно третирана години наред. Нямам никакви забележки - резултатът е мека, гладка, лесна за разресване коса, без да е утежнена или пък прекалено хвърчаща. Много, много ми харесва.

Пяна за коса Syoss Keratin Mousse: нов продукт на марката и единственият, който не съм успяла да тествам все още. Обикновено ползвам пяна, когато си правя косата на ретро преса, защото ми е доста права и в ежедневието не употребявам стилизанти. Но със сигурност ще споделя мнение в последствие.

Чисто масло за коса Syoss Beauty Elixyr Oil: отново за увредена и суха коса. Никога не оставам без подобна мазнорийка - ползвам такъв продукт при абсолютно всяко миене. Особено в момента - изсветлявам краищата за омбре и се опитвам да се грижа за тях още повече. 
Освен това маши, сешоари ... знаете колко пагубно се доизсушава и без това съсипаната от третиране коса.
Това масло всъщност има три приложения: преди измиване върху суха коса, без отмиване върху леко подсушена коса и за ефектен финиш върху суха коса. 
Моят навик е да ползвам подобни продукти след измиване на косата и за сега съм използвала само тази му функция, но със сигурност ще проверя как ще се справи и с останалите. 
На този етап мога да кажа едно нещо със 100% -ва сигурност: това нещо е наистина "леко", т.е. не ми тежи на косата, не я омазнява, не се усеща след изсушаване. Имам опит с такива масла и някои от тях действително остават все едно си си сложил олио - този не е от тях. Ароматът му не ми е на сърце, но съм доволна от възстановителните качества. 
Много ще ми е интересно как ще се държи на суха коса и ще го включа в отделна публикация в близко бъдеще.



Душ крем FA Yoghurt Almond: най-най-най-страхотният аромат. Силно ви препоръчвам да пробвате този душ крем, истинско удоволствие за сетивата. Пени се чудесно, ухае на крем брюле+сметана+сладък бадем+ванилия, не изсушава кожата и е един много хубав бюджетен продукт. 
Имам самостоятелно ревю на друг от душ кремовете на FA (този с каково масло), което може да видите ТУК

Дезодорант FA Fresh&Dry Green Tea: последно не харесах точно един от деодорантите на FA - Pink Passion. Не ми даваше свежестта, от която се нуждаех и общо взето подходих резервирано и към дезодоранта. Но се оказа, че е било излишно, защото продуктът се справя повече от добре. Ароматът е свеж и съм доволна от защитата. 
Все пак е добре да се има предвид, че Fresh&Dry е деЗодорант, докато Pink Passion е деОдорант и има разлика в резултатите и приложението на двата продукта. Деодорантите са по-скоро спрейове за тяло и лично при мен приложението им под мишниците изобщо не ме предпазва от неприятни миризми. И не само тези на FA.

Лосион за тяло  Balea Cabana Dream: едно намалено лосионче с аромат на праскова и маракуя от DM. Не харесвам много подобни аромати, но напоследък не знам защо, няма особен избор там. Освен това беше на цена от 2,4 или нещо подобно, а аз ползвам лосиони на килограм. Специално този е с малко по-водниста консистенция, но това не го отбелязвам като минус.

Определям всички опитани продукти като доста сполучливи, а маската за коса на Syoss и душ кремът на FA със сигурност ще взема отново, препоръчвам ги горещо и на вас.
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)