Fa

Душ крем FA Almond & дезодорант FA Green Tea

By Pandasmakeup - 1:56

Здравейте!
Преди около 2 месеца от Fa Feel Fantastic ми изпратиха най-новите си дезодорант и душ-крем. Бях ги споменала в новите си придобивки ТУК, а днес ще им посветя една самостоятелна публикация, защото ги ползвам вече доста време и то с огромно удоволствие.





Крем душ-гел FA Greek Yoghurt Almond: това е вторият душ крем, който ползвам на FA, като първият беше този с какаово и кокосово масло - ревю ТУК. Между другото мнението ми за този душ крем е почти същото с тази разлика, че ухае БОЖЕСТВЕНО! Повярвайте ми, дори и само заради разкошния аромат си струва да го опитате. Нещо десертно е - ванилия, бисквитки, крем брюле, сметана ...

Пени се много добре, икономичен е. Не изсушава кожата изобщо, дори напротив.
Ако нямате много суха кожа, няма да усетите належаща нужда да нанасяте лосион след като сте взели душ. 
Оставя усещане за чиста кожа и си върши отлично работата. Опаковката е удобна, дозира прецизно и не предразполага към разхищение.
Като минус отново мога да отбележа, че ароматът не се задържа дълго върху кожата, но пък като че ли се задържа повече от този на FA Cacao Butter.
Препоръчвам да го опитате, мисля, че ще останете доволни, освен това FA е бюджетна марка и този продукт не прави изключение. Може да се открие на цена между 3,5 и 5 лв в зависимост от магазина и промоциите.



Дезодорант антиперспирант FA Fresh&dry Green Tea: с този продукт изживях малка изненада, когато се усетих, че в един момент го ползвам с по-голямо удоволствие, отколкото отколешния ми любимец Rexona Sexy, без който рядко оставам. 

Дезодорантът ухае свежо - не на парфюм, не на сапун, просто свежо. Защото не понасям дезодоранта ми да мирише на сапун (както стандартния аромат на Nivea например).
От FA обещават 48 часова защита без петна по дрехите. Действително не оставя петна, но всички знаем, че 48 часа свежест ... Въпреки че не съм го тествала при подобни екстремни условия, ако веднага след работа ми се наложи да отскоча до някъде, задължително подновявам, но това важи за всички дезодоранти, които ползвам.

Така че тук също мога да потвърдя, че продукта си върши прекрасно работата, ухае приятно и се чувствам достатъчно сигурна с него.  
Още един малък плюс - пулверизатора е невероятно удобен и лесен за боравене (не случайно го отбелязвам, има дезодоранти, които са ми адски неудобни).

Между другото искам само да подчертая, че неслучайно съм посочила този дезодорант като антиперспирант. Вероятно за някои от вас ще е интересно да научат, че всъщност не всички дезодоранти са предназначени за защита от изпотяване. Има спрей-дезодоранти, които не са антиперспиранти и основната им функция е не да предотвратяват изпотяването, а неприятната миризма. Докато антиперспирантите блокират порите и по този начин контролират потенето.
Друго любопитно е, че всъщност потта сама по себе си няма мирис. Неприятният аромат се причинява от бактерия, която нормално обитава нашето тяло.
Аз лично не харесвам спрей дезодорантите, защото за мен не са ефективни и не предотвратяват неприятната миризма. Използвала съм на няколко марки и нито един не се представи на ниво, в следствие на което спрях да ги купувам. Вярно е, че съставът им е доста по-добър, но ...



В заключение ще кажа, че бих закупила и двата продукта, дори вече подарих същия душ гел на приятелка, която остана очарована. И двата са budget friendly и между другото скоро слушах някаква реклама, че дезодоранта е на специална цена този месец, а във facebook страницата си FA бяха публикували снимка на подаръчен комплект точно от тези продукти. 
Скоро отново ще чуете за тях, защото вече са почти в empties :)

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Между другото, това, което си посочила като минус за душ гела, за мен всъщност е плюс. Обичам ароматните душг гелове, но не обичам миризмата после да остава върху кожата ми, защото се смесва с парфюма, аромата от шампоана и настава хаос :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаш право. Чашата е на половина пълна, нали? :) Но всъщност аз това го споменавам само в интерес на обективното ревю, иначе не мисля, че някой очаква чудеса от един душ гел .... освен това повечето хора почти винаги използват и лосион след душ, така че... :D

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)