Inglot Nail Enamel- 381, 718 and 723

By Pandasmakeup - 16:24

Започвам тази публикация със смесени чувства - от една страна, защото ще ви представя една тройка наистина красиви лакове, а от друга, защото не знам дали ще мога да кажа толкова красиви думи за тях. Ако все пак се интересувате от бранда на Inglot, продължавайте смело да четете :)

Запознайте се с Inglot Nail Enamel с номера 381, 718 и 723.

Обожавам пастелните тонове, а точно тези изпълняват всички мои изисквания- плътни цветове, свежи и цветни. Когато си купувах тези лакове, всъщност не знаех много-много за Nail- линиите на Инглот. Видях, че има различни шишенца, но ми обясниха ,че едните били дишащи и малко по-скъпи. В крайна сметка награбих от обикновените, като в последствие се оказа, че и там имало различия, а пък съвсем в последствие се оказа, че съм взела и от двата вида- мат серията и нормалната серия.
Дишащите не съм ги ползвала, но за тях обещават по-голяма дълготрайност, по-лесно нанасяне и грижа към нокътната плочка- всичко това в следствие на пропускливостта на лака към кислород и вода, както и по-изчистения му състав.
Не пропуснах да попитам консултантките колко горе-долу издържат лаковете им. Уклончиво ми отговориха, че зависело, но с основа и топ около седмица. УАУ!!! Съществува ли такова животно според вас? Е, аз още не съм срещала. Изключвайки разните там гел, ши, опи и прочие подобни (не пробвани от мен- what a shame), не бях чувала лак да се задържа повече от 3-4 до 5 дни макс на най-упоритите нокти и с най-стабилния топ. Викам си ето на, полското си е полско. Ще жертвам някой и друг лев в повече,видяло се е.
Нанесени на един пласт
Тук е момента да отворя една скоба и да кажа две неща: първо, ужасно мразя да се лакирам и поради това много ценя лаковете, издържащи поне 4 дена върху моите нокти. Второ- още повече мразя да купувам скъпи лакове, защото това е нещо, което ползвам няколко пъти и после залежава на етажерката, заменено от последния ми улов. Знам, на пръв поглед не съвместими два принципа, защото нали по-скъпото предполага по-голямо качество. Е да, ама не. Flormar са ми фаворити по трайност, а лаковете, които притежавам на Inglot, Bourjois и Revlon например, позорно съм ги изпратила да се срамуват в ъгъла.
Нанесени на два пласта
Няма смисъл да анализирам трите лака по отделно, защото ще кажа едно и също. Ужасно нетрайни, напукващи се, белещи се, драскащи се и довеждащи ме до истерия лакове. Страхотни пастелни цветове, лесно нанасяне, горе-долу добро покритие (особено оранжа), чудесно съхнене. С две изречения и 10 думи ревюирах абсолютно всичко, което мисля за тези лакове.

Inglot 718- нежно бебешко розово

Inglot 381- свежо бонбонено

В отчаянието си помолих приятелка да ги ползва, но резултата при нея беше даже по-лош. Честно ви казвам този лак е в състояние да го поставя сутринта и вечерта вече да има поражения. И с трите е едно и също.
Единствената разлика е, че 718 и 723 са мат лакове- като ги купувах не разбрах, че са такива и се изненадах неприятно. Но това беше само защото не очаквах, а и не бях  ползвала подобен тип. После някак ми хареса ефекта и им дадох втори шанс, дори трети и четвърти. Провал след провал.
381 има лек гланц, той е от по-нова тяхна серия, доколкото разбрах от консултантките.
Цена: около 14 лв.
Inglot 723- невероятен летен оранж

В заключение: тези лакове бяха купени с едно огромно желание и се оказаха едно огромно разочарование. Дадох най-доброто от себе си, за да се опитам да ги изразходя, но, както сами виждате от снимките, само оранжевия може да се нарече горе-долу оползотворен. Имам ги от доста време, но все още не са започнали да се сгъстяват и ми е жал да ги изхвърля.
В интерес на истината трябва да отбележа, че по форумите съм чела много положителни мнения за тези лакове от дами, които твърдят, че на техните нокти издържат над 5-6 дни. Така че.....c'est la vie :)  Всичко е строго индивидуално, не бързайте да ги зачерквате от списъка си, но започнете с един. Не се лакомете като мен, подлъгани от цветната феерия, която те залива, когато пристъпиш прага на магазините на Inglot. :)

А вие имате ли лакове на Inglot и трайни ли са те върху вашите нокти?

<3

  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. А аз си мислех, че моят от кутията на Пинкс е някакво изключение с матовия си вид. Никъде не пишеше, че е мат. Като гледам и на тези не пише. Иначе и аз не съм очарована от качеството. При наличието на турските фирми, не разбрах защо да дам 4-5 пъти повече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно така, Ани, никъде не пише ,че е мат, а и консултантите не ме информираха. Сенки вероятно ще повторя от тях, но лакове- никога!

      Изтриване
  2. 381 определено ми хвана окото, много хубав цвят, а и другите два също. Относно трайността, използвам лакове, които издържат по 1 седмица без топ, само с основа, а цената им е доста по-ниска от тази на Inglot. :) Полезно ревю.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Зори! Аз съм се убедила,че всичко зависи май от нокътната плочка на човека, а и твърде вероятно от това, как прекарва ежедневието си. Ако всяка вечер миеш чинии без ръкавици например..... :) А ако намеря лак, който да ми издържа една седмица в приличен вид....ще съм най-щастлива на света :))))

      Изтриване
  3. Отговори
    1. Пастелен ли е, почти всеки цвят ми е любим :))))

      Изтриване
    2. Да,и аз съм на същото мнение.Не знам дали си фенка на Golden Rose, но новата им колекция е страхотна..Харесала съм си поне 5 пастелни цвята и само чакам пролетта..Но с това време на вън ... ;д

      Изтриване
    3. Фенка съм разбира се :) Никога повече няма да дам 12 лв за лак!! :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)