Haul January, part 3 (iherb.com)

By Pandasmakeup - 18:13

От поръчката ми от iherb остана да обсъдим ружовете, които поръчах ( 4 на брой ) и една палитра сенки, която дойде доста понатрошена. Ако сте изпуснали как се развиха събитията, можете да се информирате в първата част от темата - ЦЪК
Във втората част говорих за четки, балсами и очни линии, така че може да проверите и нея - ЦЪК.
Не случайно имам в поръчката 4 броя руж - много любима категория продукти и колекцията  ми става все по-впечатляваща. Може да нямам нищо друго на лицето си, но фон дьо тен и руж - задължително. Обичам да експериментирам и ги трупам до плюс безкрайност.... Запознайте се с последните симпатяги:



Първо давам имена и цени, започваме от ляво на дясно:
1. E.L.F. Cosmetics, Contouring Blush & Bronzing Powder in St Lucia
цена iherb: 3$
цена sistersmakeup.bg: 15 лв без ддс
2. E.L.F. Cosmetics Blush in Innocence
цена iherb: 2,99$
цена sistersmakeup.bg: не е наличен
3. E.L.F. Cosmetics Baked Blush in Peachy Cheeky
цена iherb: 3$
цена sistersmakeup.bg: не е наличен
4. E.L.F. Cosmetics Blush in Candid Coral
цена iherb: 3$
цена sistersmakeup.bg: 12 лв без ддс



Искам да отбележа, че голяма част от цветовете в iherb, според мен са подвеждащи. Съветвам ви преди да направите поръчка, да направите едно търсене на избрания продукт в изображения на google. Ето вижте например как изглежда ружа Candid Coral в сайта и "на живо"
 ----->>>>

До този момент съм използвала 3 от тези ружове и ще ви кажа какво мисля на първо четене.

Светло розовият руж в цвят Innocence е може би най-пигментираният от четирите. Няма блясък и е страхотен. С него се чувствам буквално като Ледената Кралица. Не знам защо правя тази асоциация, но не седи като нормалните коралови,прасковени и розови ружове. Изключително блед и студен цвят, идеален за светла кожа. Имам подобен на Флормар, но изобщо не седи по този начин.

Кораловият Candid Coral: най-слабо пигментираният от всички. Но пък ме заплени просто от първото ползване. Трябва много работа с четката,за да се насложи така, че да личи. Ако сте с тъмна кожа направо го пишете хайлайтър. Корал със златист шимър, който на кожата изглежда все едно имате руж+хайлайт. Абе страхотен е, много му се радвам.



Двойката руж и  контур в цвят St Lucia не съм ползвала още, но пигментацията е добра. Цветът определям като прасковен корал (!!!) със златист шимър. На снимката по-горе цветът не е излязъл реално. Може да го намерите и в кремообразен вариант. Също така съм чела страхотни отзиви. Спряган за най-добрия двойник на дуото на NARS-Orgasm/Laguna.

Пропуснах да кажа, че опаковките на ружовете много ми допадат, въпреки, че черните стават на петна. Всички ,освен печения имат огледала, а Innocence има и четка.
Що се отнася до печения Peachy Cheeky, мислех, че с него ще се разберем най-добре, но нещо ми дойде много розов. Надявах се да има повече коралови нотки,но нанесен на кожата розовото взима превес. По-скоро е прасковено розов. Много,много красив бляскав цвят, сравнително лоша пигментация (но по-добра от на Candid Coral), вижте го:


И последно - за злополучната ми палитра сенки. Нямам много за казване, защото не съм я използвала изобщо все още. Само забелязах, че светлите цветове са доста слабо пигментирани при тест с пръст, а върху кожата не ми се мисли. Тъмните са доста по-добре.
Иначе е с прекрасни неутрални тонове, чудесна е просто - за ежедневието, за вечерен грим и така като гледам....дори и за "грим без грим" :)))))))))
Лекичка е, има си 144 цвята, голяма част от тях са почти еднакви. Ще видим, може пък да ме изненада като започна да я ползвам.


Истината е, че ще си поръчам отново продукти на Е.L.F. Искам да тествам и други неща, а те имат много!! Неща!!! :)))
Ще се радвам да прочета дали ви е харесала публикацията ( не знам дали някой е писал 3 публикации за 1 haul, но.... :) ) и дали сте ползвали някой продукт на ЕЛФ, който да препоръчате.

<3

  • Share:

You Might Also Like

15 коментара

  1. Страхотни неща си си взела, да са ти честити :)
    Аз имам няколко поръчки от iHerb.com, само че на хранителни добавки. От козметичните бях си харесала точно ружовете на Elf и две от четките на Real Тechniques, но все оставях за следващият път...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) Със сигурност и на мен това няма да ми бъде последна поръчка от там :)

      Изтриване
  2. Много са красиви всички цветове! Наистина се вижда разликата между сайта и на живо, наистина трябва да се търсят повече снимки. Винаги ми е било интересно да изпробвам продукти на Elf, но така и не съм поръчвала нищо. Мисля, че след тия гледки ще поръчам нещичко :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Кали, ако имаш възможност,направи си една поръчка, все пак 3 долара за един наистина красив руж (ако не друго, то поне са красиви ЕЛФ-четата :))), та 3 долара са си ок като цена :))

      Изтриване
  3. Страхотни продукти и цветове ! Очите ми останаха по печения руж на елф. Последно време се усещам,че залитам по много "печени" продукти :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз да ти кажа много не съм им фен, но парадокса е че имам вече 4-5 броя. Така се случва просто, но това ми е единствения толкова слабо пигментиран :) Не е трудно да се насложи де, но все пак .... :)

      Изтриване
  4. Ох, ружовете изглеждат страхотно!За четките за лице съм малко на кантар, но пък съм доста претенциозна в това отношение :) Ще чакам подробности за всичко :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, ти сега с твоите Sigma изобщо не те мисля от към четки :))))))

      Изтриване
    2. Те сегашните са поредните, а не първите :D Но с тези страхотни неща, които си поръчала все повече се замислям да направя някоя поръчка :))

      Изтриване
  5. Имам St. Lucia и съм много доволна от него. За цената му няма какво повече да искаш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, днес го тествах малко, пигментацията си е екстра. Единствено сякаш кафявото ми се стори малко оранжавеещо, не знам дали не греша,защото беше на изкуствена светлина ... :)

      Изтриване
  6. Хубавки неща си получила, със здраве да си ги ползваш, на мен най-много ми допаднаха ружовете, страхотно изглеждат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ани, ружовете заемат специално място в сърцето ми и за това са почетните 4 бройки. Не съжалявам за нито един,честно казано, дори и минусите им изобщо не ме впечатляват. Заслужават си :)

      Изтриване
  7. Здравей! :)
    Всички продукти изглеждат чудесно, аз лично много бих искала да изпробвам някои от продуктите на ЕЛФ, но все не стигам до поръчка. Чела съм страхотни отзиви за комлекта руж и контур на марката :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хей, благодаря ти! Защо си спряла да списваш розовото си блогче? :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)