Revlon Colorburst в цвят Bellini

By Pandasmakeup - 14:18

Здравейте, приятели!
Отдавна съм нащракала един от любимците си и мисля, че дойде време да ви го покажа. Той не е нито нов, нито трудно откриваем, напротив. И със сигурност най-малкото сте чели,чували за него, а повечето от вас и ползвали. Това обаче не променя решението ми да кажа няколко думи за него, а да не говорим, че в доста блогове се определя като must have продукт. 
Обичате ли nude? А pink nude?


Аз съм от хората, които харесват и купуват червила, но твърде рядко ги носят. Имам такива, който даже и веднъж не съм слагала. Но балсами и глосове.....вече е друга тема.
Точно това Bellini на Revlon го купих когато бях в търсене на нещо такова- нюдено и нежно :). Всъщност точното определение на този цвят е прасковено-розов. 
В началото когато си го взех, толкова му се радвах, все едно никога не бях си купувала козметика. Дори релефа на капачката ми харесва и ми доставя удоволствие да боравя с него. 


Четката е мека и пластична. Усещането от допира до устните е много приятно.
Опаковката е квадратна и стандартна, но самата пластмаса я усещам някак по-гладка от на другите ми глосове (може и да полудявам:) ).
В съдържанието присъства витамин Е, както и сладък бадем. Очаквах да има и сладък аромат, но за съжаление не е така. Странен и химичен ми е, но не е натрапчив.


И сега - най-важното, същността на тубичката - глосът идва сравнително гъст, но не лепне. Има едно необичайно пясъчно усещане на устните, някак брашнено го чувствам. Звучи странно, но е твърде вероятно само аз да го виждам по този начин :). Това не го отбелязвам като минус в никакъв случай, просто като особеност. Няма вкус и никакви едри бляскави частици.



Както виждате от горната снимка, глосът е бляскав, но с перлен блясък. Частичките са ситни, не са прекалено много и не са натрапчиви. 
За дълготрайност не обичам да говоря, най-малкото защото имам чувството, че не съм никакъв критерии. При мен нищо не се задържа дълго. Нито прическата ми, нито червилата ми, а още по-малко глосовете ми. Така че бройте го за стандартно НЕ издръжлив :)))) Като за глос де, нито повече, нито по-малко. 
Не съм го носила върху червило, но мисля, че би била успешна комбинация. 
Сложен над един по-тъмен прасковен цвят например, би бил прекрасен.

























Цената му е около 15-тина лева и може да се намери в Лили, ДМ, Елитис и общо взето навсякъде, където има дисплей на Revlon. Редовна линия си е, така че не се колебайте да го потърсите, ако ви е прозвучал добре.
Бъдете сигурни, че ще можете да го ползвате по абсолютно всякакъв начин - през деня за офис грим, за вечерен грим "силни очи/слаби устни", върху червило или просто самостоятелно. Смятам, че би било една добра 
инвестиция. А вие какво мислите?
<3

  • Share:

You Might Also Like

8 коментара

  1. Много е красив! Малко на сьомга ми бие, но на устните и като цяло изглежда страхотно! Никога не съм пробвала тези глосове на Revlon, но този ми привлече вниманието към тях :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знаеш ли, сега като отварям публикацията през деня и със свеж поглед, наистина си права. Но това е само и единствено от снимките, някак не го забелязах снощи. Но тази , която е на устните е много достоверна, глоса седи точно по този начин. Пробвай когато имаш възможност някой от тях, без значение дали ще е този. Мисля, че ще си доволна :)

      Изтриване
  2. Много е красив!Стои ти добре. Искам да пробвам от онези "butter"-и на марката,които ги няма в България :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм чувала за тях, но butter-ите на Nyx ми стигат за сега :)))

      Изтриване
  3. Преди имах друг цвят от тази серия гланцове на Ревлон и много му допадна. Цветът който си показала е страхотен и му се чудя от много време. Но аз съм повече по червилата, отколкото по гланцовете :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно обратното на мен :))) Но истината е, че ужасно ужасно харесвам червила. Просто в ежедневието си се обличам по-спортно и някак не ми се връзва едно червено червило :))) За това съм пълна с глосове :)

      Изтриване
  4. Страхотно ревю!
    Не си падам по глосове, но този изглежда много красив :)

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)