Колекцията ми от хайлайтъри

By Pandasmakeup - 5:37

Let's talk about highlighters!






















Запланувала съм няколко публикации, по подобие на тази, в които искам да ви покажа наличните си колекции от различни продукти - ружове, фон дьо тен-и, коректори, глосове, четки ... Но нищо подробно, просто ей така - радост за окото, малко снимки и по 1-2 изречения.
Първата се пада на хайлайтърите, които ме изненадаха с броя си. Честно казано, обикновено си мисля, че имам само един - Mary Lou Manizer. Всъщност може би два - добавям и блестящата пудра на Здрач (Essence twilight breaking down shimmer powder), която ми е специален подарък от една мила бивша блогърка (Тея, ако четеш това - thanks again).
В последните месеци всичко друго е изключително рядко ползвано от мен. Не че се хайлайтвам кой знае колко много де. По някакъв начин тези продукти много сериозно ми подчертават фините линии. Не че пък това ще ме спре да ги купувам, но все пак ...

Започваме.


Имам около 7 хайлайтъра, като всъщност на общата снимка съм пропуснала един (понеже се колебаех дали мога да го причисля към хайлайтърите, но след като му изтупах прахоляка, осъзнах каква голяма грешка съм направила). Ще присъства и този, който подарих на една от читателките на блога и вече не е част от колекцията, така че реално ще прочетете за общо 8 продукта.





















*Essence Twilight Breaking Down shimmer powder*: култов лимитиран продукт, за който оревах света и накрая си го изпросих от Тея. Страхотен е, разнесен върху скулите се доближава до Mary Lou Manizer, но цветът не е чак толкова нежен. Ако го намерите из OLX или някъде другаде - не се колебайте да го вземете.

*Mary Lou Manizer Luminizer*: може би най-известният хайлайтър в света. Мазно, блестящо, удивително шампанско! Трудно бих го сбъркала, а и повечето от вас, сигурна съм, също. Продукт, който е харесван дори от хайлайтъро-отричащите-дами.

*Essence Beauty Beets shimmer powder*: лимитка от колекцията, която се пръкна от колаборацията между Essence и Джъстин Бийбър (!!!). Розов хайлайтър на име Swaaaag! . За мен това е една брашнена пудра, която май никога не съм ползвала. Не се подлъгвайте по изтрития принт - просто е доста нежен и всеки суоч го задълбава, а аз май само това съм правила. Суочвала съм няколко пъти у дома. Дори мислех да я подарявам в игра "giveaway вместо blog sale". Лимитиран продукт.




















*Avon Hollywood shimmer powder*: това е пудрата, която подарих на Криси - момичето, което я спечели чрез играта във Facebook страницата на блога. Това е може би най-слабо пигментираният хайлайтър, който съм имала. Самият цвят се доближава страшно много до телесния и е идеален за дневно ползване, обаче! Това, заради което не съм го носила нито веднъж, са едрите брокатени частици в него. Не харесвам брокати нито в сенките, нито къде и да било другаде. Дори брокатените пигменти ме ужасяват. Надявам се тя да го хареса или поне да намери някой, който ще го хареса. Лимитиран продукт.

*Flormar Dual Gold Terracotta Powder*: едната половинка на тази пудра е хайлайт и имам пълно ревю за нея ето ТУК. Почти не съм ползвала самостоятелно по-светлата част. Изглежда цвят шампанско, но ще видите най-долу на общата снимка със суочове колко тъмна е всъщност. Като цяло нямам никакви забележки към този продукт.

*Essence Soo Glow cream to powder highlighter*: отново лимитиран и много интересен като текстура хайлайтър. От тези, които уж са кремообразни, а имат прахообразен финиш. Избрах цвят 20 bright up your life, страхотно розово сияние. Сигурна съм, че гримьорът на "Ледената кралица" е използвал точно този хайлайтър :) Страхотно попадение, което трябва да си напомням да ползвам по-често.


И останаха два продукта, които съм снимала самостоятелно.












































*Sleek Face Contour Kit - Light*: знам, че много от вас са затаили дъх пред красотата на горната снимка, но ще трябва леко да ви попаря. Тази палитра е едно от най-големите разочарования за мен по простата причина, че нито една от пудрите вътре в нея не ми харесва. 
Хайлайтърът ми е просто безразличен. На суоча горе се вижда перлено бял, но всъщност е розовеещо телесен цвят. 
С всеизвестния руж Rose Gold пък се чувствам точно като поруменяла селска мома на мегдан, остава само цвете да си закича . Изобщо не се харесвам и не си го обяснявам по никакъв начин - как  може толкова прекрасен цвят, да ми стои толкова зле. 
Контуриращата пудра оранжавее на бялата ми кожа и също почти не е ползвана. 
Яд ме е много, защото тази кутийка е такова красиво бижу ...


































*Golden Rose  Mineral Terracotta Powder 05*: вижте какъв красавец само. И може би най-малко ползваният от мен. Абсолютно незаслужено пренебрегвана пудра със страхотна хайлайт част. Текстурата е мека и нежна като кадифе и не знам защо, но по суочове силно ми напомня на хитовия Becca Pop Champagne (не го притежавам и не съм го виждала на живо, просто са ми много подобни).

















На горната снимка можете да видите всичките осем продукта един до друг. 

Благодаря, че прочетохте този пост, защото беше изненадващо трудоемък за мен и отне доста повече от очакваното време. Надявам се, ако случайно сте в колебание за подобна покупка, да съм помогнала. Нищо, че половината от представените хайлайтъри са лимитки :)
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. "поруменяла селска мома на мегдан, остава само цветето да си закича " :D това ме разсмя много, признавам си :D освен да ползваш цвета като сенки :) От показаните имам само лимитката на Есенс с Бийбър.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. .... която лимитка е доста... кофти според мен :) трябва да ми споделиш кой ти е любимият хайлайтър щом повечето от тези ги нямаш :)

      Изтриване
  2. Ти пък - "изпросих си го" - ползвай го с кеф, отива ти :) :) :)
    Т.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :))))))))))))))))))) радвам се, че си ... някъде там <3

      Изтриване
    2. Йееей! И аз се радвам, че има някаква вест/кост!!!...

      А по темата... от изброените имам само Мери Лу и май тя ми е достатъчна. Имам някакви други, но определено нито един от тях не може да ѝ стъпи на малкия "пръст".
      Дразня се на такива постове, които изглеждат лесни, пък захванеш ли ги - пипкави... :) Е, твоят си е заслужавал "мъката" :)

      Поздрави!

      Изтриване
    3. Даааа, благодаря, Дидка, много точно си определила ситуацията.... викам си хем лесен, хем интересен пост, пък то .... Май всички сборни постове тип "колекцията ми от ... еди какво си" не са лесни.
      А за Mery Lou... не си загубила кой знае какво от другите пудри, след като имаш него :))))

      Изтриване
  3. Жалко, че триото на Sleek се е оказало разочарование. Определено на последната снимка, на фона на останалите хайлайтъри прилича по-скоро на пудра.. нещо не може да се мери с тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Колко се радвам,че лимитката на Есенс е почти еднаква с Мери :))) Може ли да се каже, че е dupe?
    След като триото на Sleek не ти допада би ли го разменила/ продала?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, мисля, че от хайлайтърите, които имам, пудрата на Здрач най-много се доближава до Мери като финиш, само дето Мери е повече цвят шампанско, докато Здрач е малко по-тъмно златисто.
      За Слийк - ммммммм да, може би бих го разменила за някое друго интересно продуктче, защо не :D

      Изтриване
    2. И пропуснах да ти отговоря, че аз лично не бих го нарекла пудрата на Здрач dupe на Мери, най-малкото защото имат различни нюанси на златистото, а и не мисля, че Есенс са целели Здрач да е по подобие на Мери. Иначе със сигурност щяха да го направят по-светъл, така си мисля аз де :)))) Но аз лично смятам, че са доста сходни като краен резултат и се чувствам еднакво добре и с двете пудри :))

      Изтриване
    3. С тази разлика, че като носиш Мери ... знаеш, че носиш Мери :))) И вървиш по различен начин :)))))

      Изтриване
  5. Този пост беше радост за окото <3 Нямам Мери засега... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :* Сигурна съм,че ще поправиш тази несправедливост :)))

      Изтриване
  6. Супер пост! И мен ме разсмя искрено частта с поруменялата селска мома :D + споделям мнението, че това не е точно търсеният ефект, когато сложа руж на лицето си :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е харесал и разсмял този пост и благодаря, че си го прочела <3

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)