Празни опаковки 5

By Pandasmakeup - 3:55

Човек колкото и добре да живее, все някога му идва ред да пише за празните си опаковки.
Мисля, че и друг път съм споделяла, че този тип статии не са ми най-приятни за писане - снимаш нарязани шишета и се опитваш да изцедиш от спомените си аджеба харесал ли ти беше онзи лосион за тяло, който свърши преди месец и половина.

Е, това е само в случай, че като мен правите обзора веднъж на високосна и събирате всичко по торби под бюрото в и без това препълнената стая.
























Представям ви 5-тата по ред статия на тема Празни Опаковки за цялата 2-годишна история на този блог.

Линк към предната може да намерите ТУК.

Маска за коса SYOSS Renew 7: вижте всичко, което имам да кажа за този продукт ТУК.
Харесвам много тази маска, ароматът, резултатът, цената - всичко! Бих я взела отново без колебания и препоръчвам да я опитате.

Шампоан DOVE Advanced Hair Series Pure Care Dry oil: за този шампоан бях чела хубави неща в един български блог, мернах го в Елитис в момент на нужда и реших да го взема.
Пишеше, че е за суха коса - моята си е такава, все пак доста години третирана. Пишеше, че не омазнява, въпреки, че е обогатен с масла. Е! Ами познайте дали.
Изобщо не бях доволна от продукта, изразходих го с неудоволствие, супер бързо ми се омазняваше скалпа и - едно голямо НЕ от мен.

























Крем-олио за тяло Balea с бадем: и друг път съм споменавала колко харесвам точно този лосион на Балеа. Мисля, че крем-олиата им са много по-добри от нормалните им лосиони, но като че ли не ги виждам често в ДМ. Препоръчвам да пробвате, ако ги засечете някъде.


Гел за лице Himalaya Neem: за доста суха кожа или за летните месеци, доста икономичен и пресушаващ. Бях доволна от него, но Десито постоянно ми натякваше за PH-то на кожата и след като опитах част от корейската й козметика, определено сменям тотално режима.
Гледайте видеата и прочетете статиите й по темата - препоръчвам.























Мицеларна вода за чувствителна кожа на Mixa: това е поредното и може би най - голямо НЕ в тази публикация.
Преди да си взема тази вода, имах чувството, че не спират да валят възхвали за нея. Колко била хубава, колко била евтина, колко лесно сваляла грима.
Е, нищо такова, драги читатели, единственото хубаво нещо в този продукт е неговата помпа (която не се вижда на снимката, защото все пак съм майстор-снимач).

Дали ще си почиствам лицето с вода от чешмата или с тази мицеларна вода, нямаше никаква разлика.
Държа да отбележа, че имам и още една - тази против изсушаване и мнението ми е едно към едно.

*И за да не звуча твърде хейтърски - двуфазният им лосион за почистване на грим е страхотен и не люти на очите 😍

Лосион за тяло Avon Perceive: винаги съм харесвала ароматите на Avon, с удоволствие си купувам от парфюмите им, но вече май почти нищо друго.
Този лосион ми беше подарък, заедно с парфюма Perceive и рол-он, който ще видите по-долу.
Ами честно казано не бих го поръчала и като цяло не са нещо особено от към хидратация.
























Крем-олио за душ Balea: когато купувам продукт, в чието заглавие се съдържа думата "олио", на финала очаквам нулево изсушаване и поне някаква мекота на кожата. Все неща, които Балеа крем-олио не предлага.
Освен това ароматът трябваше да е ванилия, но къде ли не я търсих и не успях да я открия. Това е последният ми опит с душ геловете на марката.

Сух шампоан Balea Trend it Up: честно да ви призная, до сега съм ползвала около 3-4 марки сухи шампоани и с изключение на един, от който много ме сърбеше скалпа, разлика в крайният резултат, аз не откривам.

Всички си вършеха работата, т.е. всички абсорбираха омазняването и подобряваха вида на косата, от всички не получих обема, за който все се говори и за който цял живот се боря, всички ми удължаваха периода преди измиване с около ден - ден и половина.
Така че ... дали бих го купила пак, може би да, може би не.

Напоследък ползвам най-вече Cool&Crisp на Batiste, повлияна от всеобщото одобрение към него. Като цяло отбягвам честата употреба на този вид продукти, защото смятам, че в дългосрочен план не се отразяват добре на кожата на главата ми, но винаги имам по една опаковка.
























Масло за коса Gliss 6 Miracles Oil Essence: да, да и да.
Бях го включила в статията Топ 8 продукта за 2015-та година
Моята коса обича това масло, ухае чудесно, бих го купила отново и за протокола да отбележа, че в момента ползвам маслото на Лореал - mythic oil, което и струва повече и ми харесва по-малко.

Рол-он Avon Perceive: честно казано от доста години нямам навик да купувам рол-они против изпотяване. Този специално го ползвах вечер, след като си взема душ. Не съм недоволна, но не бих го поръчвала специално, защото предпочитам други марки и продукти.























Масло за много суха и обтегната кожа Palmer's: чудех се дали да не направя самостоятелно ревю на това масло или просто едно мини представяне тук. Обаче като погледнах колко снимки съм му направила, май ще запазя цялостните впечатления за отделен пост. 
Малко съм раздвоена дали бих го купила отново, но по-скоро да.

Масло за тяло Alverde с макадамия и масло от карите: това е последното ми най-любимо масло за тяло, което хем е бюджетно, хем с читав състав, а ароматът много ми допада. Нещо от рода на cookies and cream.
Имам нова опаковка от него и вероятно ще продължа да го купувам доста време напред. Консистенцията му е идеалната за мен -  не е типичното твърдо и гъсто масло за тяло, но не е и рядко като лосион. По-скоро тип крем. Може да го откриете в дрогерии ДМ.

























Парфюм Avon Femme: не помня дали аз съм го поръчвала или ми е бил подарък, но ароматът не е никак лош, а трайността - задоволителна. Не бих го купила отново, защото е от просто симпатичните (!), а не запленяващи парфюми.

Пясъчен лак за нокти Perfect Sand: сещате ли се какъв хит бяха тези лакове? Обаче аз го изхвърлям почти пълен, защото не ми хареса колко бавно съхне, колко е гъст и колко трудно се работи с него. Поне моята единствена опаковка, защото друг подобен не съм опитвала.

Балсам за устни Maybelline Baby Lips Peach Kiss: категорично не харесвам тези балсами и не бих купила пак. Просто нищо не върши.
Можете да прочетете за него в 11 балсама за устни.

Балсам за устни Himalaya Nourishing: чудничък е. Препоръчвам и купувам пак. Има аромат на дъвка.


























Дневен крем и крем за околоочен контур Weleda с шипка: Weleda е био сертифицирана козметика и ще направя отделна статия за тази серия + серията им с Невен.
Бих повторила покупката, но ще споделя и нещо, което ме дразни - в състава им са включени доста видове масла и нанесен сутрин, дневният крем трудно попива и кожата ми мазнее цял ден.

Лосион за тяло Peter Thomas Roth: нямам никакъв спомен как и от къде съм се сдобила с тази травъл сайз опаковка на Mega Rich лосиона за тяло на Peter Thomas, нито дали ми е харесал, но срокът на годност отдавна е изтекъл и даже почти пълна си отива в коша. Което си е направо срамота, защото цените на марката са ... горещи.

Олекна ми на душата, а пък дано съм била и полезна 😉
__________________________________________
*Последвайте ме в Instagram / Facebook / Bloglovin /Професионален грим

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Този Femme всички мои познати са луднали по него. Има нещо наистина различно, но някак не е моят, много ми е цветен :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хич ме няма да определям цветни иииии каквито там други аромати има, но ... факт, че не е кой знае какво :))

      Изтриване
  2. Ооо, колко се радвам да видя маслото за тяло с карите на Балеа и при теб, обожавам го и го хваля на всичките си приятелки. Ще си купя значи и крем-олиото, което сподели, че ти харесва. Ама защо, аджеба не хареса мицеларната вода на Микса, аз съм много доволна от нея и даже си мислех как е супер ефективна :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маслото от тяло сега се замислям дали нещо с теб не коментирахме и тогава да реша да го опитам :) Е, добър избор :))
      А водата, какво да ти кажа, направо не мога да повярвам, че е ефективна при теб. Като се почиствам лицето с нея, тампона направо си седи чист. До такава степен нищо не прави. Отделно като се опитам да почистя например нападали сенки под очите след грим, трябва да търкам 100 часа. В момента ползвам мицеларната на SVR и направо ... общото между тях е като между магаре и космос :)))))))))))

      Изтриване
  3. Все едно чета собственото си мнение, особено в частта със сухите шампоани и с мицеларната вода на Микса :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се много, защото нали знаеш, когато много се раздуват някакви твърдения и всички са съгласни, само при теб нещо не се получават работите и започваш да се чудиш ти ли нещо не правиш както трябва или.... :)))

      Изтриване
  4. хахахаах тя Десито така обича да си дудне :D Ще чакам ревюто за маслото за тяло на Палмърс, защото съм му хвърлила око, но няма да рискувам, преди да прочета какво имаш да кажеш за него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За Десито или добро или нищо, моля, моля ... 😀😀😀😘😘

      Изтриване
  5. Крем- олиото на Балеа е наистина супер! Обаче пък маслото на Алверде за мен е един от онези продукти, за които ти спомена в коментарите- всички са в еуфория, а пък аз грам не мога да се разбера с него :D. А за сухите шампоани напълно споделям мнението ти, да не говорим, че ако го използвам 2 пъти в една и съща седмица, после съм като Снежанка- пърхууут до края на света :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо пърхута ти е в кърпа вързан, няма начин :))
      А за маслото кое не ти допада? Направо ме учудваш :))

      Изтриване
  6. Повярвай ми и аз съм учудена от себе си :D Не съм прочела нито едно негативно мнение (а съм изчела доста), но при редовна употреба при мен има нулев ефект, т.е кожата на краката ми напр. е много суха и си стои такава. Възмутена съм :D

    ОтговорИзтриване
  7. Тъй като аз чета и блогове по никое време и то по обратен ред на публикациите, да се изкажа и тук :D Стани брюнетка и пак ще си говорим за сухи шампоани :P Точно този на Балеа е един от най-ужасните ever и с адски задушаващ аромат.Рядко казвам, че мразя продукт, но тоя го мразя ха-ха.Напомни ми другия път да ти донеса маската на Syoss, че моята така си стои :)

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)