Seventeen Ultra Gloss

By Pandasmakeup - 11:31

Здравейте!

Днешната публикация е посветена на един продукт, с който преминахме от любов към безразличие и напоследък пак се зароди любов.
Представям ви Seventeen Ultra Gloss Lip Color.

Номерът, който притежавам аз е 25 и се нарича Naturally Beige. Мога да кажа, че това е перфектният за мен нюд цвят. Всъщност когато го купих търсих глос с точно такъв ефект. След като е нанесен на устните, цветът е абсолютно неутрално телесно и красиво бежово. Сигурна съм, че любителките на светлите тонове наистина биха го харесали.
По принцип, не знам защо, но крайно рядко се заглеждам по дисплея на Севънтийн. Всъщност заглеждам се, но почти никога не купувам нищо. Имам само няколко техни продукта, не са никак лоши, но все ги пропускам. Освен това винаги ми се е струвало, че цените им са по-високи от останалите дрогериини марки в същия клас.
Производителя обещава дълготрайност, защитени устни от слънчевите лъчи, хидратация, блясък и по-лесно нанасяне със специална четка. Дали глосът прави всичко това .... може би с малки изключения.

За дълготрайност не бих могла да говоря изобщо. Продуктът се задържа върху устните ми максимум час, при условие че не ям и не пия нищо и освен това не говоря много-много :).
Смятайте, че ако не са изпълнени и трите условия трайността драстично ще се скъси. Но в крайна сметка кой има прекалени очаквания към един глос, нали така? Поне аз нямам.
Консистенция е приятна, не лепне на устните. Има блясък, определено. Покритието е пастелно и без блестящи частици (което обожавам). Придава лек цвят на устните, но си остава глос, без претенции за прилика с течно червило.



















Хидратация- може би да, но нищо впечатляващо. Четката е странна, не съм срещала такава при други глосове, доста мъничка. Приятна е, но не бих казала, че улеснява нанасянето кой знае с какво.


доста е поизтъркан,но ...ползването си казва думата :)

В началото го използвах доста, но има нещо, което изключително ме дразни и това е ароматът му- на нещо химично и на лимон. Поради тази причина бях преустановила ползването му, но напоследък отново се присетих за него и за това колко ми харесва ефектът му върху устните ми.
Пише, че притежава Sun Filter и дали той работи не мога да кажа, защото лятото не го ползвах въобще. Ако не се лъжа, цената му е около 12 лв, но съм го срещата и за 16 лв, а в интернет скоро го мернах намален на 6,9 лв.

Дали бих повторила покупката - може би. Единствено ароматът ме кара да се замисля. Усещам го през цялото време, докато е на устните ми. Всичко друго в него ми допада, а минусите му не са проблем за мен. Важно е, че може да се сложи с всеки вид грим или облекло.


А вие какво мислите за този глос?
<3

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Страхотен цвят! До сега не съм обръщала внимание на продуктите на марката, но при първа възможност ще погледна гланцовете им :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честно , аз също не им обръщам внимание. А и никакви ревюта не виждам за тях. Защо ли е така ?

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)