Любими през Януари

By Pandasmakeup - 10:16

Светкавично се изниза Януари и дойде ред за един любим пост. Favorites. Малко ще ми е сложно да съм разнообразна в тези публикации, защото съм от хората, които когато си намерят нещо, което харесат, ползват само него. Поне докато не му се нарадват. А това значи, да съм доста скучна всеки месец. Всъщност съм решила именно заради тази рубрика, да давам шанс на повече продукти ...така и така ги купувам :).




Част от продуктите няма да учудят никого, защото са присъствали в не един месечен favorit post.

1. Измиващ гел Himalaya с екстракт от Neem - въпреки, че е за нормална към мазна кожа, не усещам изсушаване. Любим бюджетен гел. Противно на първоначалните ми очаквания се пени много добре и усещам кожата си чиста след ползването му. Вече е преполовен.

2. Универсален подхранващ крем Himalaya- за всички типове кожа и въпреки, че го купих само защото беше в промоционален комплект с гела, в момента не спирам да го ползвам. Попива моменталически и го ползвам най-вече през деня или преди да се гримирам, защото обичам лицето ми е да абсолютно сухо.

3. Гел очна линия ELF - преоткрих очната линия, след като започнах да ползвам гел варианта. Тази е първата ми такава, но се нанася безумно лесно със скосена четка и получавам комплименти за резултата (което никога не се е случвало с обикновена очна линия). Освен това тази на ELF не се размазва.

4. Фон дьо тен Bourjois Healthy Mix Serum - страхотно седи на лицето ми, славата му е абсолютно заслужена. Леко и озаряващо покритие и само факта, че имам доста фон дьо тен-и ме спира да го нося нон стоп.

5. Балсам за устни Sierra Bees- органичен балсам от поръчката ми от iherb (ЦЪК). Въпреки, че аромата е .... меко казано странен, свикнах да го ползвам и през Януари беше един от най-експлоатираните продукти :). Но ако устните ми са в лошо състояние, няма да направи кой знае какво за тях.


6. Четка за руж ELF - откакто е пристигнала, ползвам почти само нея. Руж, контур, хайлайт - правила съм каквото се сетите. Някак усещам, че имам контрол над процеса в по-голяма степен, отколкото с тази на RT например.

7. Четка за фон дьо тен Zoeva 102 - харесвам я много повече от тази на Ecotools и тази на RT. Просто усещането върху лицето няма нищо общо.

8. Глос Magic Gloss на Eveline Cosmetics - цвета е 368 и го ползвам сутрин преди да тръгна за работа. Лепне и има ужасен за мен цитрусов аромат, но издържа по-дълго на устните ми от повечето глосове, които имам. Освен това е в много приятен коралов цвят и харесвам начина, по който седи.


9. Хайлайтър Essence от серията Здрач (в ляво на снимката по-горе)- не искам да дразня никого, тъй като това беше лимитирана серия и вече не може да се намери по щандовете, но този хайлайтър наистина е чудесен. И тук е мястото да благодаря на Тея от https://acupofteiated.wordpress.com/ , благодарение на която и аз имам възможност да му се наслаждавам :)

10. Руж Bourjois Touch illuminatrice, в цвят Rose Universal (в дясно на снимката по-горе) - седи страшно нежно. В началото си мислех, че ще е по-скоро тип хайлайтър, но се справя идеално като руж. Ненатрапчиво и красиво, подходящ за всякакъв грим. И изобщо не седи толкова лъскаво на лицето, колкото изглежда на горната снимка.

Това бяха моите любими за изминалия месец, беше ми много приятно да прочета и публикациите на някои от вас. А ако продуктите са ви познати, ще се радвам да разбера дали са се представили също толкова добре :)

<3

  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. Явно трябва да пробвам очната линия на Елф!
    Балсама и на мен ми става много любим, въпреки че въобще не ми мирише на какао.
    От къде си взе четката на Zoeva??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четката на Зоева си поръчах от сайта им, но по него време бяха в Германия и доставката ми излезе една идея по-евтино. Но наистина, наистина са ужасно страхотни :)))) Поръчах само 3 за проба, но вече съм сигурна,че искам още. Ето публикацията:
      http://pandasmakeup.blogspot.com/2014/12/zoeva-brushes-102225227.html

      Изтриване
  2. Страхотни любимци.Четката на Зоева и очната линия на Елф ме заинтересуваха :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога да дам сравнение с друга очна гел очна линия, но за 3 долара тази е перфектна :)

      Изтриване
  3. Ружовете на Буржоа и здрачовската пудра са сред постоянните ми любимци :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааааа и да ти кажа въпреки, че вече имам Мери Лу например, пудрата на Здрач изобщо не спира да ми харесва или да остава на заден план. Харесва ми да си ги ползвам паралелно :))))

      Изтриване
  4. Фдт на Буржоа и четката на Зоева са <3 много ми се ще да ги имам и двете, а ти с каква кожа си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Уффф, извинявай, не съм видяла коментара, но по-добре 7 месеца късно, отколкото никога.... :))))
      Ами не знам и аз вече с каква кожа съм. Преди време бях със смесена към нормална. А с напредване на годините като че ли по-мазничка през лятото и по-суховата зимата. Но в никой случай не само мазна или само суха.

      Изтриване
  5. Страхотен избор на продукти! :)

    п.с. можеш да участваш в givеaway-я ми на http://quitealooker.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много хубав блог си имате. Само на английски ли се списва?

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)