Нови придобивки + първи впечатления №7

By Pandasmakeup - 3:37

Здравейте, приятели!
Обикновено доста рядко правя големи козметични пазарувания, в смисъл, че имам навика да си купувам по 1-2 неща. Когато се посъберат ги разпределям в публикации за нови придобивки и хубавото е, че до това време вече имам възможност да изкажа и първи впечатления.
Така че не всички придобивки са нови в буквалния смисъл на думата, някои от тях съм ги поствала във фейсбук страницата ми и сте ги виждали там.



Под номер 1 и 2 са двата лака за устни на Rimmel Apocalips в цветове съответно Nude Eclipse и Stellar. Два продукта- една марка, една линия, а толкова различни впечатления. Nude eclipse стои страхотно на устните, прекрасен нюд цвят, но се събира почти моменталически. Става на парцали и изобщо е пълна скръб. Докато Stellar не е така, ляга чудесно на устните и самата консистенция като че ли е различна. Ще търся начин да се справя с Nude Eclipse. цена: около 6 лв/бр на промо

3. Балсам за устни Balea с аромат на бонбони и карамел - лимитиран балсам, който има сладък вкус и леко химичен аромат. Като подхранващи свойства не е нещо особено, това е от балсамите, които се слагат за кеф на сетивата.
цена: 2,6 лв в ДМ

4. Течно червило Essence в цвят Almost Real - това е всъщност отдавна купен продукт, но не бях го включила в нито един пост за нови придобивки. Харесвано от мен червило в много харесван от мен цвят- за повече подробности вижте пълното му РЕВЮ.
цена: 5,5 лв

5. Червило Maybelline Color Drama в цвят In with Coralчудесен цвят и изобщо консистенция и пигментация и всичко, но за съжаление не ми стои твърде добре. Все пак се надявам да успея да се разбера някак с това червило, защото би било много жалко да седи неизползвано в шкафа.
цена: 5 лв

6, 7 и 8 са три нюанса от сенките, които Essence лансира в линията си I love nude. Това са съответно sweet like chocolate, creme brulee и my favorite tauping. Съвсем в началото на пускането им на пазара, бях решила, че не са нищо кой знае какво и че няма да ги купувам. Обаче напоследък реших, че "нещо май са много яки" и трябва да ги имам докато още има как. Естествено, my favorite tauping взех за контуриране- супер е. Това е и сянката с най-слаба пигментация от трите. Sweet like chokolate е с най-силната пигментация, докато creme brulee е най-меката сянка (също доста пигментирана). Слагам и една снимка как изглеждат с база.
цена: 5,5 лв/бр


9. Молив за вежди Catrice в цвят 040 Don't Let Me Brow'n:в момента ползвам моливите за вежди на Impala и на Essence, но и двата ми идват твърде меки. Исках нещо по-твърдо, защото ми е трудно да оформям веждите си с меки моливи- едно, че не мога да направя прецизна линия и второ, че се чупят прекалено като ги остря. Този за сега ми харесва.
цена: 5,09 лв

10. Коректор Eveline 2 в 1 Art Scenic в цвят 04 Light: това чудо толкова го търсих, след едно ревю, което толкова ме запали по него ... Не е лош коректор, но аз, разбира се, очаквах повече. Ако се абстрахирам от надеждите, за цената си е чудесен. Има наистина светъл цвят, не се врязва в линиите повече от всеки друг дрогериен коректор, даже в сравнение с някои се врязва и по-малко. Малко по-сух е от Maybelline Fit me. цена: 6 лв

11. Крем за лице Youghurt of Bulgariq - Probiotic face Cream: това кремче бях го включила в любими за Септември (ТУК). Изключително го отличава от останалите ми кремове това, че прави кожата ми невероятно мека. Съдържа розово масло и протеин от йогурт и ухае страхотно. Омазнява кожата в повече обаче, така че внимание към това.
цена: 3 лв

12. Околоочен крем Velnea: нищо не очаквах от този крем, просто експериментирах. Но ми харесва, хидратира кожата около очите  без да я омазнява, попива бързо и омекотява.
цена: 5,19 лв от Лили

13. Молив за очи Glimmerstick Diamonds на Avon: този молив ми е подарък от приятелка и съдържа в себе си брокатени частици. От типа автоматични моливи е, много мек и ми върши перфектна работа за основата на миглите. Опушва се супер лесно и бързо. Харесвам го много.

14. Fixing spray за грим Лили - това чудо на природата е нов артикул в дрогерии Лили. Струва 6 лв и за сега нямам впечатления да върши някаква работа за лицето ми, но е сравнително рано да се каже със сигурност.


Взех и 3 от новите четки на Essence като без да навлизам в подробности ще кажа, че и трите си вършат задоволително работата. Мънички са, кукленски и някак е удоволствие да работиш с тях- радост за окото. Меки са и не е паднал нито един косъм от тях.
Цената им е около 4 лв всяка.


На общата снимка има още един продукт, които го няма на другите снимки- това е нокторезачката на Titania (3,35лв). Харесвам много аксесоарите на Titania и смятам, че предлагат добро качество, спрямо цената си. Но предполагам сте опитвали все някое от нещата им и сте наясно.

Имам още няколко нови придобивки, но те са от един и същ бранд и реших да ги представя в отделна публикация скоро.
Имайте прекрасен ден <3 :)
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN .

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Страхотни покупки! Тези четки на Essence доста ги мислих, но си тръгнах само с тази за вежди, която се оказа просто идеална, а когато се сетих, че искам и зелената за лице, за да я използвам за контур, вече я нямаше... Тези сянка, която използваш за контур, я пробвах, но при мен стои повече като петно... Къде успя да намериш този коректор на Евелин, защото и аз съм чувала много хубави неща за него, но никъде не мога да го открия? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! :)
    Четките на Есенс, смятам, никак не е зле да си ги има човек. И аз много искам да си взема тези за лице, но за жалост нямаше нито една останала, скоро пак минах- и пак нямаше. На това отгоре, във Варна са заредени май само на едно място.
    Сянката за контур при мен работи с добро блендване и слабо нанасяне-за през деня например,аз съм твърде бяла и изглежда добре. За вечер си позволявам нещо по-силно и в кафявата гама дори :) Между другото аз пък не успях да се справя с твоя любим контур- дуото на Флормар :)))))
    Коректорът на Евелин го открих в Лили на 8ми приморски във Варна. Ако не си от Варна, търси в някое от Лили-тата в твоя град, но да имат дисплей на Евелин. Защото в някои от дрогериите има избрани продукти на марката, но впечатлението ми е, че коректорите и фон дьо тен-ите са само по дисплеите. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ооо чудни покупки.Спрея на Лили го загледах и ще чакам твоите впечатления преди да го взема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа, май сгреших, че нищо не прави. Но това е само защото нямам опит с подобни продукти. На първо място не опъва кожата изобщо- както съм чела за спрея на Avon например. На второ място, някак наистина слива продуктите по лицето- пудра,руж, коректор .... изглеждат по-непудрено и слято. За трайност още като че ли не мога да кажа много. Иначе пулверизатора му е малко кофти, ама ще пръскаш от далеч :)

      Изтриване
    2. Това звучи добре със сливането на продукти, понякога точно от това имам нужда и аз, а не толкова от по-дълга издържливост.

      Изтриване
    3. абсолютно съм съгласна.Аз дори като цяло нямам проблем с това да ми се свличат продуктите от лицето или да изчезват. Попадала съм на такива, но си имам сигурни "играчи", с които съм спокойна. Но действително когато човек реши да заложи на процедура "от-до", в смисъл да сложи база,фон дьо тен, пудра,коректор, руж, контур и прочие глупости по лицето си ..... е трябва да си голям майстор, за да постигнеш перфектното преливане и естествено изглеждащо лице :))))))))))))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)