Ревю: Yves Rocher - лимитирана коледна серия с аромат Пикантна Ванилия

By Pandasmakeup - 5:59

Много, ама много коледна публикация си имаме днес.


От както видях коледната серия на Yves Rocher, не спирах да въздишам по нея, но когато я мернах на стелажа на марката в Елитис, цените ми се сториха височки и се отказах. По-скоро ми се искаше да взема всичко и накрая не взех нищо.

Преди няколко дни обаче, дядо Коледа дойде у дома и ми подари ... вижте какво:



























Толкова много се зарадвах, че ... какво да ви кажа, знаете как е. 
По принцип не правя статии за продукти, които съм ползвала няколко дни, но все пак серията е лимитирана и исках да представя първите си впечатления - за тези от вас, които се колебаят, а и докато все още има възможност да бъде закупена.

Коледната серия на Yves Rocher излезе в три аромата: Пикантна ванилия (каквито са моите продукти), Портокал&канела и Бадем&канела.






















Опаковките им са един малък разкош - толкова луксозни и наистина коледни ... с това златисто и изобщо ... много ми харесват.
Ароматът е мечта. Ако има някакво ухание, което обожавам, това е точно ванилия. Специално този вариант на ванилия е примесен с цитрус  - според моят нос.  Но пак е страхотен.

Между другото продуктите от Портокал&канела също миришат жестоко - подарих един балсам от серията на приятелка и двете много го харесахме. 
И общо взето до тук със суперлативите.
























Балсам за устни Пикантна ванилия: прекрасно ухание и нулево удовлетворение. Общо взето дали ще си сложа едно нищо на устните или този балсам - все същото. Не е мазен, има някак воднисто усещане и може да играе главна роля във филма "да изчезнеш за 60 секунди". Свикнала съм на мазни и богати балсами, които си седят на мястото. Този направо ми скри шапката. За някакво дългосрочно действие, както стана ясно, не мога да говоря, но първите ми впечатления са много лоши. 

















































Блестящо мляко за тяло Пикантна ванилия: млякото има доста течна текстура, някак флуидна и водниста. Не харесвам подобна консистенция, но това не пречи вие да я харесате. Блестящият акцент, който ясно може да се види на горната снимка, е добра идея за коледен продукт, но реално би имал по-голям ефект и приложение лятото. 
Относно действието - не съм впечатлена. Попива бързо, което е добре, но не оставя у мен усещане за обгрижена кожа. Т.е. не ми е достатъчно хидратиращ и подхранващ.
Блясъкът е дискретен - видим е, но частиците са ситни и изглежда добре. Ароматът не се задържа дълго върху кожата. 
























Крем за ръце Пикантна ванилия: отново прекалено течна консистенция. Общо взето мога да кажа почти същите неща като за млякото за тяло - попива бързо на моята кожа, ароматът не е траен и не ми дава усещане за подхранена кожа на ръцете. Вероятно ще го нося в чантата си или пък ще го ползвам у дома вечер ... ще видим.
























Душ гел Пикантна ванилия: прави хубава пяна и не усещам да изсушава кожата ми. Доволна съм от продукта и като че ли той най-много си върши работата в сравнение с останалата част от серията. Изпълва банята с прекрасното си ухание, но след това не се усеща - което не е такъв проблем всъщност.


















Какво да ви кажа, приятели. Искаше ми се да имам друго мнение за коледната серия на Yves Rocher. Ужасно се радвах и много я исках, но ... обобщението за мен е следното - радост за окото и сетивата, но нищо повече.
Честно казано, не смятам, че си заслужават и цените. Можете да се информирате за тях и да поръчате онлайн ТУК.

А аз все пак благодаря на дядо Коледа и ще започвам да подготвям любимците си за 2015-та :)
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Дам и моите впечатления за балсама за устни са същите (ползвам този канела и портокал)и останах доста неприятно изненадана като изчезна за 0 време, лосиона за тяло бързо се измирисва, но от портокаловият крем за ръце съм доста очарована не знам дали има разлика в съдържанието обаче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хммм, съмнявам се да има разлика в съдържанието на кремовете за ръце да ти кажа... но все пак не съм се заглеждала. Не е изключено и просто да пасва на твоята кожа :) Но така или иначе не съжалявам, че изпробвах серията и ще си я изразходя с по-малко или по-голямо удоволствие :)

      Изтриване
  2. Благодаря ти за откровеността, Теди. Наистина е много ценна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, че го оценяваш Ани! Винаги можеш да разчиташ на мен за това :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)