25 факта за мен

By Pandasmakeup - 14:21

Да ви призная честно, след като страхотните Зори от Iris Shades и  Дидка от Hunting for beauty ме тагнаха за този пост, ми трябваше време, за да реша дали да съм радостна или ужасена.
Ама избрах да се радвам, така де, животът е кратък. Всъщност радвам се, че някой, някъде се е сетил за мен (благодаря!!!), а се замислих дълбоко, защото блогът ми от самото начало беше решен като само и единствено козметичен и честно казано, до този момент успявах да се придържам към идеята.

Но реших, че това е идеалната възможност да направя един по-различен пост и по този начин да ви приближа една идея повече към себе си - въпреки, че аз самата не съм писала лични неща в блога, винаги съм харесвала възможността да науча нещо за човека, седящ зад статията, която чета, а и безкрайно много уважавам хора, които застават зад блоговете с лицата и имената си.



Както каза Веси от Beautyful Sin - не че някой го интересува, но с удоволствие представям 25 факта, които ща-не ща, ще призная пред вас. Ако смятате, че няма да се отегчите до смърт, останете с мен.

1. Много ми е на сърце да споделя темата, която ми е на дневен ред за последното тримесечие - надградих хобито си и вече се занимавам с грим и професионално. Не е лесно, мамка му. Но пък е страхотно!
(може да разгледате и подкрепите новата ми страница ТУК)

2. Нямам брат или сестра. Представете си. Пълно лигаве.

3. Преди 2 седмици навърших 30 и не съм особено щастлива от този факт. Но всички вие, които в момента се усмихвате облекчено, че тази цифра ви изглежда толкова далечна, не бързайте да се радвате. Само така изглежда.

4. Реших да следвам магистратура Банков мениджмънт, което определям като една от най-големите тъпотии в живота си, защото грам, ама грам не ме интересува тази сухарщина.

5. Имам куче. Немска овчарка. Тара. Често обича да се държи така, все едно я смиламе от бой, а никога не е бита и поведението й ще си остане най-голямата загадка за мен.



6. Работя в сферата на интернет рекламата.

7. Цял живот се опитвам да спазвам диети и общо взето все си ходя гладна и/или дебела.

8. Научих се да чета перфектно на 6 години. Почти сама и от зор. Много обичах приказки, а никой не искаше да ми чете 24 часа в денонощието. Трудно детство, какво да ви кажа.

9. Работя от 10 клас, но не защото ми се е налагало. Трудолюбива и красива.

10. Обожавам всякакъв джънк. И не се гордея с това.



11. Мечтая си да обиколя света, което едва ли някога ще ми се случи, защото ...

12. Нямам нито един спестен лев (от което много ме е срам). Но това е само защото ...

13. За мен пазаренето наистина е терапия и то една от най-силните.

14. Не ходя чак толкова често с грим, колкото се очаква от един гримьоро-блогър, защото ...

15. Едно от нещата, които обичам да правя най-много на този свят е да спя. Винаги до последния възможен момент.



16. Не харесвам котки и силно вярвам в мълвата, че ако обожаваш кучетата, няма как да обожаваш и котките.

17. На последното си работно място съм от 9 (девет!!!) години.

18. Аз съм сладкоман. Това наистина е наркотик и друга голяма мечта ми е да намеря в себе си волята да го спра форевър. Ама, нали, без да ме заставя личния ми лекар.

19. Имам най-страхотните приятели в целия свят. Съжалявам, ако сте си мислили, че са вашите :-)

20. Съвсем наскоро си купих DSLR фотоапарат. Мразя го и го обичам едновременно.

21. Не мога да лъжа. Винаги ме хващат и това не ми харесва.

22. До преди два месеца никога не бях имала смартфон. (Ха!). Просто всичките ми пари отиваха в Лили и Дъглас. Какво да направя.



23. Живея във Варна. Нали разбирате ... цяло лято съм "на куроооорт".

24. Смятам, че купуването на толкова много козметика, която по чисто физически причини няма как да бъде използвана, гранични с безумие и направо грях, но е нещо като със захарта - трудно е да спреш.

25. Покрай блога открих няколко страхотни човека и сама си завиждам, че съм такава късметлийка.

Да, късметлийка съм, приятели и няма нищо случайно на този свят. Дори и това, че сега четете тези редове.

Повечето, които исках да тагна вече са направили тази или подобна статия, но все още имам надежда за DessytalksThe Limitless Blog, AllmyPassions ... И всеки, ама наистина всеки, който не го е направил в блога си, че май не останаха много такива.
А който няма блог, нека не се чувства дискриминиран, защото долу в коментарите има достатъчно място :-)

  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. Ама много ме кефи как си написала този пост :)
    Беше ми интересно да прочета всички тези неща за теб, в някои се припознах.
    Само едно нещо - сигурна ли си, че пазаруването е терапия или по-скоро мания? Доскоро и аз мислех, че е терапия, ама прочетох една статия и се ужасих :Д Пишеше, че постоянният шопинг и невъзможността да влезеш в магазин, без да оставиш някаква сума вътре, било то и два лева, си било чист шопингхолизъм и било едва ли не най-страшната болест в момента :Д :Д :Д
    И аз бях малко: "Здравейте, аз съм Мария и съм шопингхоличка! Докато ме кара да се чувствам добре - приемайте ме както искате :D"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мери, да ти кажа и аз не знам точно какво е, но съм сигурна, че разликата между шопингхолизъм и терапия е доооста доста тънка, пък и си много права ... щом те кара да се чувстваш добре, ху кеърс :)))) Животът е кратък <3 :))))

      Изтриване
  2. Искрено се забавлявах с поста ти :)

    ОтговорИзтриване
  3. Няма нищо по-хубаво да разбереш малко повече информация за някой, който вече харесваш. :) Много готино беше това със "защото..." :) Супер яки 25! А за 30-те... Ох, разбирам те много добре. За съжаление ги минах преди 5 години и сега много драматични изглеждат 40-те... :/ Но то пък е ясно, че ние няма да остареем ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ясно е, да, права си. Даже не знам дали да не преминем на "ние няма да умрем" :))))))))))))

      Изтриване
  4. Едно към едно сме в 2,3,8,9,10,17,18,23,24 и 25...Омг ти си ми роднина явно :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аааааааааааааааааааа стига бееееее, върнах се специално да видя за кои точки си писала!!!! Как е възможно!?!? Виж, трябва да се видим, сериозно!!! :) <3

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)