Хаштаг #NIVEA

By Pandasmakeup - 5:22

Днес ще споделя мнението си за част от продуктите на Nivea, тъй като те ми изпратиха толкова много неща за тест и отзиви, а на мен все не ми остава време да ги отразя подобаващо.

А те заслужават и още как. 
Заслужават си пълна статия.

Включила съм и няколко неща, които не са ми пратени от PR, а просто ги имам и използвам в момента, та реших, че няма да е лошо да присъстват. Все пак ... хаштаг #Nivea 😄























Започвам с любимото ми тяхно нещо напоследък (по-точно две неща):

















































Шампоан и балсам Nivea Hairmilk за тънка и увредена коса: в предната си публикация бях споделила разочарованието си от цели ТРИ шампоана от професионалния клас (КЛИК), но тук говорим вече за съвсем друго нещо.


Nivea Hairmilk е последната серия грижа за косата на Нивеа, която съдържа млечни протеини и е създадена за трите типа косъм - тънък, нормален и плътен.

Моята коса е категорично тънка, така че ми изпратиха варианта за тънка, суха, увредена коса.

Трябва да ви кажа, че съм изключително впечатлена и си ползвам серията с най-голямо удоволствие. Към днешна дата съм почти привършила и шампоана и балсама, така че заключението ми е следното: 

- косата  ми остава чиста за по-дълго време (за мен това е супер важно, защото не обичам да я мия често);
- не чувствам утежняване;
- косата е мека и приятна на допир;
- скалпът ми се чувства добре, не е пресушен, нито омазнен;

Честно казано не разбирам особено много от шампоани и балсами, старая се да купувам тези, които изглеждат подходящи за индивидуалните особености на косата ми, понякога избирам скъпи марки, но в крайна сметка всичко се свежда до хареса ми/не ми хареса - което пък оказа се, изобщо не е в особена зависимост от цената.

Бих ползвала отново Nivea Hairmilk, чувам и други хубави отзиви, така че изберете подходящият за вас вариант и опитайте и вие.

























Преди време бях получила една истински впечатляваща пратка с най-най-любимите ми неща на света. Ядене и козметика.

Nivea представиха новите си балсами за устни по супер иновативен и вдъхновяващ начин, а когато разопаковах пакета в офиса, всички си казахме само УАУ.






















Красота и изящество ❤💛💜💚💙




















Балсам за устни Nivea къпина: стандартен стик балсам, в чието съдържание не присъства парафин. 
С аромат на къпини и маслено усещане, не е безцветен и оставя устните по-силно или по-слабо оцветени, в зависимост колко ще нанесете.

Не съм сигурна дали харесвам или не харесвам това, че дава цвят. От една страна прави устните да изглеждат естествено сочни (ако не прекалите), от друга страна оставя следи по чашите, трябва да се нанася по-прецизно (ако се излезе от контура се вижда) и ако се напласти повече, вече не изглежда естествено, а малко като маймунско ... нали.

Така че изключително, ама изключително рядко избирам балсами с цвят.



















Масло за устни Nivea Lip Butter Red: таакааааа, има нещо особено притегателно в маслата за устни. 
Много обичам всякакви кутийки, а ако са малки и сладки, направо ги обожавам (получих дежавю, май и друг път съм го казвала). 
А пък ако в малките сладки кутийки има нещо, наречено масло за устни ...веднага ми иде да си взема 7-8.

Nivea Lip Butter Red съдържа масло от ший, бадемово масло, а също и парафин
Има убийствено идентичен аромат нааааа хммм червено френско грозе ..? Макар на мен да ми ухае точно на касис, което е черно френско грозде, но пък от друга страна не съм сигурна дали знам как ухае червеното френско грозде, та ... 

Има силен плодов аромат и макар в кутийката да е червено, на устните това масло няма никакъв цвят
Що се отнася до нанасянето, аз правя това директно, защото опаковката го позволява и изобщо не ровя с пръсти вътре.


Общо взето и двата балсама са маслени, меки и приятни. Като трайност са ни повече, ни по-малко от всеки друг нормален балсам, а и всъщност какво значи трайност, що се отнася до подобен тип продукти ...

Не мисля, че съм ги пробвала в период, когато устните ми са били особено дехидратирани или напукани (изпадна ли до там обаче, много малко балсами ми носят облекчение), по-скоро ги използвам на ежедневна база с цел комфорт и удоволствие за сетивата.













































Серумни перли Nivea Cellular anti-age: активен серум под формата на перли предназначен за възстановяване на обема на кожата. 

Продуктът е препоръчителен за възрастов диапазон 40-60 години, поради което веднага се инсталира в шкафчето на майка ми.

Използвах го веднъж - оставя кожата с фини сияйни частички, не омазнява, попива веднагически. 

В съдържанието присъстват хиалуронова киселина, колагенов бустър и креатин

Перличките с основните съставки плуват в хидратиращ гел, като при натискане на помпата те се пукат и смесват с него, образувайки "свежо активиран серум".

Майка ми  му стана супер фен и вече има нова опаковка😉
























А ето тази красота от YUNO беше прекрасната изненада, която Nivea бяха добавили към серума, влагайки въображение и символика - гривна от естествени перли Yuno Pearls, придружена от сертификат за автентичност.
























Душ пяна за тяло Nivea: един от много новите продукти на марката и както те твърдят "без аналог на масовия пазар".

Пяната е измивен продукт, който използвам вместо душ гел. Може да избирате между 3 аромата: тъмно синята creme care (класически Nivea аромат), светло синята creme soft и средно(!) синята creme smooth (по-скоро флорални).

Формулите също се различават - creme care съдържа етерични масла, creme soft съдържа бадемово масло, а creme smooth съдържа екстракт от коприна

Честно да ви кажа, много е готино да си фъскаш някаква си пяна в банята и да се омазваш от глава до пети. В смисъл наистина е различно, иновативно. 
Кожата ми се чувства супер, като това е главната идея на продукта: "почиства кожата внимателно и я оставя значително по-еластична, нежна и мека".

Но има нещо, което не мога да пропусна да отбележа. Бих препоръчала тази пяна за бърз, освежаващ душ например, но не знам дали би била достатъчна, ако сте прекарали целия ден навън. 
Когато съм била на работа, а след това съм минала и през фитнеса, чувствам, че измиването само с пяната не ми стига.

Имайте го предвид, но задължително опитайте поне един от флаконите, усещането си заслужава. Струва ми се, че тъмно синята с етерични масла омекотява най-добре кожата ми.
























Още едно прекрасно нещо в пратката, беше тази уникална свещ на I/TEMS
Категорично страхотна, ароматизира стабилно, ароматът се задържа доста, гори доста и е българска. 

Ароматът black vanilla няма да коментирам колко ми е любим, но ако на вас не ви е, може да изберете сред другите варианти, които ще видите във фейсбук страницата или сайта на items.






















Дезодорант Nivea Stress protect: този дезодорант го имах към момента на правенето на снимките, но можеше да не е точно този, а някой друг от многобройните видове на Nivea, които си използвам най-редовно.

Харесвам дезодорантите им, дават ми надеждна защита (макар и не чак 48 часова) и почти винаги имам по един, като всеки път избирам различни.

Последният, който взех да опитам беше някакъв без алуминий, но все още нямам достатъчно впечатления.


























Мляко за тяло за под душа Nivea: няма да ви разправям колко пристрастена бях към тези млека - друг иновативен продукт.

Използва се на чиста кожа като нормален лосион, само че под душа. След душ-гела мажете и изплаквате, а кожата става приятно мека.

Ползвала съм абсолютно всички видове и то по няколко пъти. 
В момента в банята имам тъмно синия вариант в голяма опаковка от 400 мл (неудобна за употреба и трудно изкарваща продукт), който харесвам най-малко от трите варианта и който ползвам от не знам колко време, но скоро ще е в ПРАЗНИ ОПАКОВКИ
Любим ми е този с какао, но с мед и мляко също е разкошен.

Единственото, което ме дразни при употребата е, че като че ли трудно се изплаква добре. Иначе за лятото, когато кожата ми не е толкова суха, е уникален продукт - мажа си се набързо под душа, подсушавам се и се обличам без изобщо да се мацондря с разни лосиони.
Така че и ако бързате е мед.

Има една особеност тук, която може да не допадне на всеки - усещането от продукта под душа е доста мазно, от където си мисля, че идва и трудното изплакване. Но след подсушаване това чувство изчезва и за мен лично не е проблем.

Това беше последният продукт от хаштаг #Nivea, макар да има още няколко, за които също искам да споделя мнение, но по-нататък.

Задължително ме последвайте в Instagramза да сме по-често заедно и до скоро! 😍

__________________________________________
*Последвайте ме в Instagram / Facebook / Bloglovin /Професионален грим

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Точно след едно прочетено ревю за душ пяната на Нивеа отидох и си я купих. Еми няма такъв кеф наистина! Но освен другото е и малко нерентабилна, защото започнеш ли да пръскаш от нея се самозабравяш :D

    ОтговорИзтриване
  2. Подобни душ пяни за тяло за тяло съм виждала в ДМ на Балеа.

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)