Празни опаковки 7

By Pandasmakeup - 7:52

Продължавам с разчистването на торбите с опаковки.



















Бебешко олио Бочко с екстракт от лавандула: отива в коша заради изтекъл срок, но така или иначе няма да го купя пак. 
Сещам се, че бях го взела да се мажа от време на време, когато почувствам свръх сухота и да го ползвам при пилинга за тяло (смесвам с едро смляно кафе).

Ароматът на лавандула и друг път съм казвала, че е прекалено остър за мен, а самото олио не е много по мой вкус. Харесвам по-богати и мазни, по-омекотяващи олиа.

Сух шампоан Syoss: пореден "някакъв си" сух шампоан отива в коша, споменавала съм, че ми е трудно да направя особено голяма разлика между различните дрогерийни марки, та дали бих го купила пак ... мисля, че да.

Дезодорант Rexona stress control: много е модерно сега да се пръкват всякакви продукти стрес контрол. Виждате ли как веднага си намериха пазарна ниша производителите, сигурна съм, че точно за България се пращат стрес контроли с кашоните 😃

Свеж, приятен дезодорант, напълно доволна съм от защитата му.

Крем Alfason Basis Cresa: подари ми го приятелка от Германия, която имаше проблеми с кожата на лицето и по някакъв повод й го бяха изписали този крем, но тя така и не го ползвала.
Погледнах състава, който е доста простичък и ще изброя само 4 от всички 6-7 съставки - Petrolatum, Paraffinum, Cetearyl Alcohol, Methyl paraben.
В коша.

Крем за ръце SOS Bioten: за много суха кожа е предназначен, в сладурска мини опаковка идеална за чанта например. Но не ми хареса, не хидратира добре и изобщо супер безполезен ми се видя този продукт. Не бих го взела отново.


Прасковен блясък за лице Oriflame Very Me: странно нещо, така и не го използвах повече от веднъж- два пъти и даже вече съм го подарила, защото е пълен.
По описание на производителя, това е цветен, овлажняващ гел, който може да се ползва самостоятелно или в комбинация с фдт.

Честно казано подобни продукти са ми малко далечни, в смисъл ако бях с перфектна кожа и да си ходя само по прасковен блясък - ок. 
Но за под фдт абсурд, а да не говорим, че голяма част от тия озарители трудно се сработват с повечето марки фдт-ни, за да бъдат ползвани като основа.
Отделно от това съм със смесена кожа, а още по-отделно от това, този продукт имаше прекалено лош състав, за да бъде ползван като някакъв вид хидратираща грижа.

Лак за нокти Flormar 381: дата на производство 10.01.2009г и все още годен за употреба 😊. Не знам как го правят тия Флормар, но го правят :))

Течно червило Essence Almost Real: много малко ползвано и го засилих за подаряване, защото не е никак лош продукт, а щом толкова време не посягах към него, ясно ми беше, че нищо няма да се промени.
Малко лепкаво и по-скоро нещо като покривен глос с много красив огледален блясък.

Фон дьо тен Loreal Infallible 24-matte: ох ... какво повече да кажа за този продукт, освен, че го продадох в една блог разпродажба и го включих в статия за Разочарования (клик).
Супер подчертаващ порите и правещ кожата да изглежда напудрена и безжизнена.

Глос Evelin BB Magic Gloss: лепкав, приятен глос, с аромат на пъпеш, който замина за подаряване почти пълен. Един от продуктите, който просто така си седеше и седеше.

Коректор NYX HD Concealer: един бивш мой много любим продукт и като казвам бивш, това е само защото не съм го ползвала от сума време и не знам дали към днешна дата ще задоволи изисканият ми, префинен вкус 😤😂😂

Но вече имам нова опаковка от него, водена от хубавите спомени, все още неотворена, но скоро ще стане ясно дали наистина старата любов ръжда не хваща.

Коректор Loreal True Match: друг хубав коректор, който отдавна си отлежаваше, макар да има още количество в него. Просто поредното забравено нещо сред морето от нови неща.

Не изсушава зоната около очите, лесно се разнася, не е мега покривен, но не е и пък супер непокривен.
Естествено, както всеки коректор на света (или поне коректорите в моя свят), си се събира в линиите, но съм загубила надежда в тази насока. Или поне докато не дойде сгода да опитам Shape tape на Tarte най-накрая.

Гел очна линия Loreal Pure Black: имаше известно количество в нея, годно за употреба и я подарих.
Това, което не ми хареса в тази очна линия е, че съхне ааааааадски бавно.
Не бих повторила покупката, защото това е критерии от особено голямо значение за мен.

Масло за тяло Alverde: няма да се повтарям, поредна опаковка, обичам това масло.

Лосион за тяло Oriflame Elvie: парфюмен лосион с аромат на едноименния парфюм на марката, бяха ми подарък. Парфюмът не харесах, миришеше ми на лелешко (знам, че знаете какво имам предвид), но лосиона си изразходих до последната капка.

Отдавна вече не поръчвам лосиони от каталожната козметика, но често ми подаряват и не им прощавам изобщо. 

Лосиони, дезодоранти и душ-гелове - винаги са нужни и това си е.

Мляко за тяло Yves Rocher Spicy Vanilla: от по-миналата им коледна колекция, отдавна изразходен, но не по моя вкус. 
Прекалено течен и не достатъчно хидратиращ, но със страхотен аромат и блестящи частички.
Не бих купила пак (макар точно този да не съм го купувала аз 😃)

Лосион за тяло Avon Naturals: като гледам нещо със смокини ще да е било.
Както може да се досетите - подарък. 
Сещам се, че беше с твърде рядка консистенция за моя вкус.

Балсам без изплакване Victoria beauty за суха и изтощена коса: назад във времето винаги имах по едно такова пръскащо нещо за по-лесно разресване. Само дето се чувствам както със сухите шампоани - не успявам да направя кой знае каква разлика между различните дрогерийни марки и дори видове.

Вършеше си работата, а хубавото при този тип продукти е, че дори и да нямате време да сложите маска или балсам под душа, решението ви чака и след като излезете от банята.

Олио за коса Syoss Beauty Elixir Absolute Oil: абсолютно винаги имам и използвам най-редовно някакво масло за краищата (и не само) и мога най-отговорно да заявя, че тази стъпка, която от години не пропускам, има ползотворен ефект върху косата ми (която третирам с бои от години). 

Постоянно купувам различни марки и видове, а забележката, която имам към Syoss Beauty Elixir е ужасният аромат, макар да е въпрос на вкус де.
Иначе си попива много добре и не оставя косата мазна (нанасям докато е още влажна).

Течни кристали с масла от арган и гроздови семки Victoria Beauty: поредното изразходено мазно нещо за коса, за което обаче нямам особен спомен (което пък значи, че нито е било лошо, нито невероятно).


Нощен крем Bio Karite: хареса ми това кремче, с изключение на кир ефекта (което не е малък минус всъщност). 


Антиейдж, мек и приятен продукт в удобна опаковка с помпа, по чиито окаян вид може да се досетите, че съм се опитвала да я срежа.
Убедена съм, че вътре има още количество продукт, но за съжаление пластмасата е доста твърда и не ми се занимаваше.


Дуо Флормар: руж и ... другото какво е, не го знам да си призная. Нито е за хайлайтър, нито е за бронзант, нито за руж ... може би по-скоро за някаква сянка да се ползва.
Как да е, половинката на ружчето е пигментиран и свеж коралово-прасковен цвят с блестящи частички. 
Бежовата половинка също е блестяща и сивее, в много краен случай може да стане за някакъв вид контур да речем, ако кожата е много бяла, умеете да боравите добре с четката и не ви пречи блясъка.

Този продукт е към графата за подаряване, защото не е използван повече от 2-3 пъти и това му и остана.


Задължително ме последвайте в Instagramза да сме по-често заедно и до скоро! 😍

__________________________________________
*Последвайте ме в Instagram / Facebook / Bloglovin /Професионален грим

  • Share:

You Might Also Like

5 коментара

  1. Съгласна съм с очната линия на Лореал в бурканче. Много хора, влогъри и блогъри, на които определено имам доверие буквално си залагат главата, че това е най-хубавата очна линия. Истината е, че макар да я взех преди доста време съм я използвала веднъж, именно защото съхне много бавно. Не ми се струва и особено трайна и покривна, в сравнение с тази на Мейбълийн, която харесвам в пъти повече като трайност.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, права си, не е особено покривна, трябва повече старание с четката, което изобщо не е предимство.
      А тази на мейбълин, само нея не съм опитала май от дрогерийните :) Пък и има си хас ... да успея да улуча най-доброто от първия път :)))

      Изтриване
  2. Коректора на NYX HD не се събира в линиите!(Само цвета е важно да се улучи)!Уникален!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще го видим съвсем скоро (отново :) ) А що се отнася до цветовете им, аз лично не съм особено впечатлена.

      Изтриване
  3. И аз съм крайно разочарована от крема за ръце на SOS Bioten. Купувала съм си и други на марката и бях доволна, но точно този изобщо не попива добре. Остава някак си мазно усещане като силикон...

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)