Празни опаковки №1

By Pandasmakeup - 16:25

На съвсем бързичко ще ви представя и първата си публикация Empties :)))) Надявам се да не е и последна за следващата една година, защото общо взето дъното виждам май само на бялата козметика и тази за баня. Но нищо, колкото толкова пък в крайна сметка :) Ще бъде от сърце.
Нека преди това да кажа,че за голяма част от продуктите имам много какво да кажа, за това ще им посветя отделни публикации. В днешната- по няколко думи.


1. Nuxe, Gel Demaquillant Fondant- доста хвален продукт и доста бързо свършващ :) Доволна съм като цяло, но вероятно ще бъде заменен от нещо ново
2. Nivea, In shower body milk- това ми е поредната опаковка, обожавам го, най-вече защото съм мързелива. Но наистина усещам кожата си мекичка след баня.
3. Rexona Happy- един от най-добрите дезодоранти за мен (що се отнася до предпазването от неприятни миризми, петната по дрехите са друга тема), отново поредна опаковка
4. Дева,епилиращи лентички за малки участъци- вършат ми перфектна работа и изобщо не се хабя да давам двойно и тройно повече пари за по-скъпите им събратя. 
5. Билка, крем за ръце и нокти с екстракт от бяло вино- отдавна го имам и не съм доволна, не хидратира изобщо
6. Дева, Hand and Nail- отново крем за ръце, много известен в блог средите- предимно с аромата си на лешникови бисквитки :) Освен този му плюс, личнo за мен други няма кой знае какви. Най-много ме дразни, че ако известно време след като се намажа извършвам някаква физическа дейност (дори и само забързано вървене), моментално започват да ми се изпотяват ръцете и крема да излиза. Иначе попива бързо.
7. Nivea, lip care peach- приятен аромат и нулево действие. Харесвам балсамите на Nivea, но ме карат да ги ползвам през 15 минути, защото горе-долу след толкова усещам устните си сухи отново. Пристрастяващо е :)
8. Dalacin-T- това нещо заслужава своя отделна публикация, но ще ви кажа, че го използвам в борбата с пъпките и много ми помага. Вече имам нова опаковка.
9. Bourjois, 8in1, BB cream - това е всичко друго, но не и BB cream. Отгоре на всичко съм си взела и твърде тъмен за мен цвят. Въпреки това с добро разнасяне, добиваше приличен вид. Не е лошо, но не бих повторила покупката.
10. Nivea, natural beauty face cream- отдавна трябваше да отиде в коша, при положение,че му е изтекъл срока на годност и само събира прах. Не съм доволна никак, имаше "кир ефект" и освен това има перлена консистенция, която придаваше доста странен блясък на лицето ми. 

Ще се радвам да споделите мнение, ако сте ползвали някои от продуктите :)
<3


  • Share:

You Might Also Like

7 коментара

  1. Ползвам Далацин от няколко години и съм доволна.За съжаление тук го дават само с рецепта напоследък :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, тук из Варна също му искат рецепта, но като пробвам в 3-4 аптеки и на 5-тата ми го дават. Добре,че доста време го ползвам, та не ми се налага често да го купувам. Иначе е незаменим помощник най-вече когато ми се наложи да стисна някоя пъпка- слагам от него и на другия ден е почти зараснала :))))

      Изтриване
    2. Теди, аз също съм във Варна :D Спор няма, че е чудесен продукт.На мъжа ми действа направо уау :))

      Изтриване
    3. Ехааа!! Една варненска блогърка :) Много се радвам, съвсем от скоро си списвам блога, чета за блогърски срещи ,но повечето мацки са от София май, та ми е драго да знам, че има такива и от тук :). В теб много ми харесва, че пишеш за среден и нисък клас козметика, защото и аз ползвам точно такива и следя ревютата ти с интерес :)

      Изтриване
    4. Благодаря!Аз също се радвам, че има все повече момичета от Варна.Трябва и ние да си спретнем някоя среща :))

      Изтриване
  2. При мен ББ-то на Bourjois някакси се окисли и стана червено на цвят, много странно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен същото се случи, само че по дъното. Тъй като имам още съвсем мъничко останало, виждам ,че по края на продукта и под него е избил някакъв странен червен цвят.

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)