Nyx

NYX HD PHOTOGENIC CONCEALER - review

By Pandasmakeup - 2:50

Веднага след първата идва и втората ми козметична публикация. Имам да наваксвам, да казвам и да показвам :).
Както отбелязах в the first публикацията си (цък), много козметика съм закупувала само и единствено подтикната от бюти блоговете. За някои от тях съм съжалявала, за други съм се радвала повече или по-малко. Но след ТАЗИ покупка ... изпитах съвсем различни емоции.
За разлика от предходния ми пост, този ще бъде пълен само с уау и уоу. С други думи  ще ви запозная с най-любимият ми продукт към текущия момент- NYX HD PHOTOGENIC CONCEALER в цвят CW01 PORCELAINE. Виновник за тази покупка е Меги от "Meggie and her eternal makeup love", която следя и много харесвам. Блогът й може да разгледате ТУК .



Нямам много продукти на NYX, което със сигурност ще се промени, тъй като от сравнително скоро продуктите им се предлагат в магазина на Златна рибка във Варна. Друго си е око да види, ръка да пипне. И като пипне тая ми ти ръка и става страшно :) .


Най-честно си казвам, че коректора е един от най-обичаните и важни за мен продукти. Един от продуктите, с които експериментирам доста и един от продуктите, които имам ли подръка мога и да не слагам нищо друго на лицето си. Причините поради, които са ми толкова на сърце са две- световно известните ми кръгове под очите и начина, по които озаряват лицето, дори и да нямам проблеми с очите в момента. Вижте сами за какво ви говоря:


с коректор Nyx HD,                                                                            без коректор
От горе написаното може би вече ви е станало ясно, че имам някаква база за сравнение що се отнася до коректорите и NYX HD уцели право в 10-ката.
Моят е най-светлия цвят,защото и без това кожата ми е светла, а е добре коректора ви да е по-светъл от фон дьо тена, за да получите така жадуваното озаряване и освежаване.


Опаковката не е нищо специално, пластмаса с апликатор. При всяко потапяне, апликаторчето вади продукт точно толкова, колкото ми е необходим и за двете очи. Нито повече,нито по-малко. Цвета ми пасна идеално, но държа да отбележа, че е за наистина много светла, дори бледа кожа. Няма розов подтон, но няма и ясно изявен жълт подтон. Мисля,че цвета е доста добре балансиран- дори неутрален, от формулата също нямам оплаквания. Разнася се много добре, без да е прекалено течен или прекалено гъст.



Седи си на мястото, докато не реша да го сваля от там, разбирайте поне 10 часа. И изпълнява на 90% най-най-важното условие във вселената- почти не се събира в бръчиците около очите. Казвам почти, защото аз съм на мнение, че за мен не съществува такъв продукт, за който спокойно мога да кажа,че не се събира във фините линии. Може и проблема да е в мен, но NYX HD много по-малко ми се врязва, отколкото Fit Me например (който между другото също смятам,че е добър коректор).

Не съм сигурна как ще се държи, ако решите да коригирате петна или пъпки с него, защото за целта ползвам друг тип коректори, но със сигурност е покривен.


Не мога да го сложа на кантар с коректори от класа на MAC например, просто защото никога не съм ползвала. За което мога да виня единствено MAC, които се подвизават само в София.

Но от средния ценови клас- за мен държи първенството. Можете да закупите на цена от 14 лв, в размер от 3 гр и годен 6 месеца след отварянето.
Може би знаете, че NYX Cosmetics е една от компаниите, които не тестват продуктите си върху животни. В заключение мога да кажа, че това е must have продукт, а като бонус - не съдържа парабени :)


А на вас кой ви е любимият коректор?


Надявам се да съм била полезна :)

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Полезна статия! Веднага ще изпробвам коректора на NYX. Не спирайте да ни радвате.
    Весели празници, Стоянка Топанкова.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Стоянка, Весели празни и на Вас! Радвам се, че ме четете и най-важното - че е полезно.

    ОтговорИзтриване
  3. Знам,че статията е от преди три години,но на мен ми беше много полезна в търсенето на качествен коректор на поносима цена.И тук идва големия проблем-аз съм от Варна и се оказа,че козметиката на NYX тук няма от къде да се купи.Дори онлайн-магазин не намирам.Колко жалко!Много ви моля,насочете ме къде в София се продава тази козметика,а аз ще търся вариант някой да ми вземе и изпрати:))Поздрави и весел Великден!Александрина

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Александрина, точно преди няколко дни си поръчах отново този коректор от един английски сайт. Действително, Лореал все още не са започнали да разпространяват Никс отново в Бг, но аз самата даже предпочитам да пазарувам онлайн. Единственият проблем идва с цветовете, но когато го правиш често, свикваш да се ориентираш по суочове в интерент :)
      Можеш да поръчаш Никс от следните сигурни места:
      http://www.feelunique.com/brands/nyx
      https://www.cultbeauty.co.uk/nyx-professional-makeup?ref=mm
      http://www.asos.com/search/nyx?q=nyx&SearchSuggestUsed=true
      Даже в момента в КултБюти имат 15 процента намаление на Никс,а а ко направиш 50 паунда поръчка, доставката до Бг е безплатна.

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)