Топ 8 продукта за 2015-та година

By Pandasmakeup - 4:19

Здравейте!
Мислих известно време как да направя публикацията за годишните любимци. Първоначално започнах да правя едни списъци, едни категории, едни чудеса ... 


Но в крайна сметка, след като Дидка от Hunting for beauty ме скастри, че така и баба знае, и след като прочетох нейната публикация "моите топ 5 за 2015-та", реших, че просто и аз ще избера няколко продукта, които ще получат приза "любими за 2015-та".


























Не успях да ги докарам до 5 или до "няколко", въпреки, че ми се щеше. Но съм подбрала продукти, които бих купувала отново и отново ... 
С всички съм се сдобила през 2015-та, така че са си точно моите открития за годината.


























Колагенов измивен гел Colway: това е може би най-добрият гел, който съм използвала ever. Прилагам го само за лице, но всъщност може да се ползва за цялото тяло, а дори и за косата. Супер икономичен, ама казвам ви супер на супера. Достатъчно е количество колкото едно лещено зърно за еднократно почистване на лицето.
Усещането от продукта и преди и по време на ползване е страхотно. Ароматът е свеж, кожата остава без намек за изсушаване, не дразни очите.
Не случайно започвам публикацията с този гел, супер доволна съм и мога много да говоря, но ще оставя подробностите за самостоятелното ревю. 

Микс от масла за коса Gliss 6 miracles oil essence: този продукт го бях споменавала в "любими продукти през Септември". Благодарение на него цъфтежът ми спря за огроооомен период от време. Супер учудващо за мен, но това масло работи и може би е първото, при което забелязвам такива зашеметяващи резултати. 
Дори професионалните масла не са успявали да се справят с цъфтенето на краищата ми за толкова дълго.

























Глос Nyx Plumping Lip Gloss: правила съм пълно ревю ето ТУК. Това е от тези глосове, които обещават увеличен обем на устните. Но не това е причината да не съм спирала да го използвам - дава страхотен кристален блясък, траен е и има някакво успокояващо ментово усещане върху устните. Чудесен е и го препоръчвам.

Балсам за устни Alverde с невен: също едно от сериозните ми открития на 2015-та и един от най-добрите балсами, които съм ползвала. Много маслен и приятен за нанасяне, ефективен, супер евтин и с хубав състав. Задължителен за опитване, макар и с неприятен за мен аромат. 
Споменавам го в публикацията си "11 балсама за устни", на която така и не намерих време да напиша продължението, но ... скоро.






















Крем за ръце PNP: страхотен, ухае на крем брюле и също си заслужава мястото при героите на 2015. Отново най-добрият крем за ръце, който съм ползвала. Професионален е, но може да се намери онлайн, цената е напълно оправдана и всъщност разбита на количеството се оказва доста ниска. Нямам нито една забележка към този продукт. Писала съм за него и в нови придобивки ето ТУК

Хайлайтър Mary Lou Manizer: не случайно избрах да подаря този продукт за първата годинка на блога. Супер известен, идеализиран, хвален, обожествяван ... заслужава си всяка стотинка, бъдете сигурни в това. Вече може да го имате и в комплект с два други хвалени продукта на The balm (за повече инфо вижте ТУК).
Разбира се, че ще бъде с мен и в новогодишната нощ, която е само след ... 10 часа :)



















Блендираща четка H&M: най-удобната от всичките ми блендиращи четки и харесвана от мен дори повече от тази на Zoeva. Вече може да си представите колко я обичам и ще подсиля усещането като споделя, че обмислят да се сдобия с още една. Много прецизна, мека и лесна за работа. Повече за нея може да прочетете в Любими продукти за Ноември и в Нови придобивки.

Молив за вежди Catrice: използвала съм всичко на всичко три марки моливи за вежди и този ми е най-най-най. Имам два цвята от него и е идеален - нито прекалено мек, нито прекалено твърд. Подострям го след всяко ползване и се справя прецизно и перфектно. 
Повече за него ТУК и ТУК. 
































Всеки един продукт в тази публикация ми е в топ ъф дъ топа за 2015-та :)

Всеки един препоръчвам горещо и бих купила отново. Прецених да не съм многословна, въпреки, че можех и още как. Но все пак освен,че не съм довършила салатата за довечера, трябва и да се гримирам моля ви се, а това ще изисква повече време и старание от обикновено :) 

Благодаря ви, приятели, че бяхме заедно през отминалата година и ще ви очаквам отново през следващата. Весели празници! :)
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

13 коментара

  1. Честита Нова година!Моливите за вежди задължително ще погледна щом ги хвалиш.Колкото до четката, ти препоръчвам да видиш блендиращата на Импала (моята е от Елитис).Изглежда ми същата, а цената беше просто смешна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита Нова Година, Веси! От Импала имах една поръчка наскоро на няколко техни четки и да ти кажа доволна съм наистина :)))

      Изтриване
  2. Много ме заинтригува кремът за ръце. Къде си го виждала онлайн?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да ти кажа, защото си на шопинг диета :))))))))))
      Но за другия месец, виж този линк например: http://malena-shop.bg/hidratirasch-krem-za-r-ce-i-nokti.html

      Изтриване
    2. Ама аз такова..., не за купуване, информативно питам, информативно :D

      Изтриване
  3. Ай, ай, ай! Не съм те скастряла! ;) ;) ;) Идеята ми е, че когато ти се налага да избереш между наиситна малко продукти, то те ще бъдат най-най-качествените и идеалните... :) А и като чета дълги статии с безброй марки се обърквам, а предполагам, че и останалите хора... :D
    Трябва да погледна колагеновя измивен гел за състава. Звучиш много интригуващо. На четката задължително ще обърна внимание следващия път, когато посетя H&M. Хайлайтърът е без коментар. Няколко от продуктите на The Balm, както и Мери-то, присъстваха и в моите любимци, но за 2014та.
    Гушки! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аааа скастри ме и още как, моля моля :)))))))))))))
      Но се радвам, че ти прочетох статията на време, аз съм на абсолютно същото мнение като теб за многото марки и смятам, че взех правилното решение.
      Погледни гела, съставът му е ок според мен, мисля, че ще ти хареса, а за четката съм почти убедена :)

      Изтриване
  4. Този измивен гел и мен ме заинтригува :) Ще чакам ревюто, а кремът за ръце отдавна го мисля - много обичам крем-брюле <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. за крема за ръце бъди сигурна, че няма да съжаляваш :)

      Изтриване
  5. Здравей! Хубави фаворити за 2015! Направо ме заинтригува с Колагеновия измивен гел на Colway - къде мога да го намеря? Мисля, че не съм го виждала някъде да се продава ...

    www.lillagreen.at

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, не се разпространява в магазинната мрежа, а само от дистрибутори. Можеш да провериш в търсачката за някой :)

      Изтриване
  6. Много хубави фаворити! Хайлайтъра отдавна ме изкушава, сега направо ми се прииска да го поръчам отведнъж.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) Смятам, че няма да си разочарована :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)