Сенки Maybelline Color Tattoo: Creme de Nude и Creamy Beige

By Pandasmakeup - 12:15

Искам да ви представя първите си впечатления от двете нови сенки на Maybelline Color Tattoo, които имам: Creamy Beige и Creme de Nude.



Имам общо 5 цвята от сенките Color Tattoo, като за всички имам едно и също мнение: страхотни са и нямам забележки. Новите два цвята в колекцията ми не правят изключение. Меки, приятни, кремообразни, лесни за разнасяне ... 
Позволяват наслояване на цвета, трайни са, не се събират в линиите на клепача. Супер подходящи са за база за прахообразни сенки. Например аз винаги ползвам Permanent Taupe като база за тъмен опушен грим в черно.




























Беше голяма радост, когато Maybelline Bulgaria обявиха, че ще заредят по дисплеите нови цветове Color Tattoo. Моите ги взех от дрогерии Лили, като освен тези двата, имаше още два нови.
Между другото днес с Деси коментирахме, че ако отворите официалният сайт на Maybelline, ще видите, че 5 от новите цветове, които при нас се промотират като серия Creamy Mattes, всъщност там се водят Leather. Това са Dramatic Black, Creamy Beige (един от моите цветове), Deep Forest, Vintage Plum и Chokolate Suede. 

Докато в английският сайт на Maybelline, само другите два от цветовете - Creme de Nude (който аз имам) и Creme de Rose, се вoдят серия Creamy Mattes
Но на моята Creamy Beige не пише Leather, а Creamy Mattes. Не знам с каква цел са тези промени за нашия пазар, но мен лично ме дразнят. 
Освен това на дисплея бяха заредени общо 4 нови цвята, докато Maybelline Bulgaria промотират всичките 7 като налични. 


Maybelline Color Tattoo Creme De Nude: мека кремообразна матова сянка в телесен цвят. Всъщност по-долу на суочовете ще видите, че е доста жълтеникава, но разнесена на клепача седи изключително естествено без да жълтее. 
Тази сянка е страхотна за озаряване на окото и за прикриване на веничките върху клепача. Можете да наслоите толкова, колкото ви харесва, да сложите спирала и окото вече е събудено и с изгладен тен на клепача. 

Тази сянка, както и останалите цветове, може да се ползва за база на прахообразни сенки и те залепват перфектно. Трябва да се вземе под внимание обаче жълтеникавия тон, защото ако прахообразната сянка е по-светла, цветът й може да се промени.
На двете снимки по-долу съм суочнала със светли и тъмни сенки:



Общо взето тази сянка е един хубав мултифункционален продукт и препоръчвам да я добавите в колекцията си. Много полезна за забързаните сутрини и за "грим без грим". Не се събира по клепача и може да разчитате, че няма да ви създава проблеми докато не решите да я свалите.

 

Maybelline Color Tatoo Creamy Beige: много хубав цвят, който аз асоциирам с мляко с какао. Не бих го нарекла точно бежов, защото за мен бежовото е по-светло от цвета на тази сянка. 
Смятам, че е страхотна за ежедневен офис грим например. Ето как изглежда на окото на моя приятелка:





Много лесна за нанасяне, мека и маслена, а цветът е неутрален и на мен лично много ми харесва как седи. Лесно се блендира и опушва с малко по-твърда четка. Не се събира и покрива всички критерии на отличната кремообразна сянка.

Реших да кача няколко снимки със суочове и на останалите сенки Color Tattoo, които имам, за да можете да добиете максимално точна престава за нюансите на новите цветове.




























Със сигурност ще опитам и други от новите цветове. Наистина не се сещам някой някога да е казвал нещо лошо за тази линия сенки и бих ги определила като must have продукт. Ако обичате декоративната козметика, не може да се оставите без поне един от нюансите им.
Цената им е около 10 лв, но бъдете сигурни, че си заслужава всяка стотинка - икономични са и трайни, няма да изсъхнат бързо в опаковката, след като ги отворите.

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

14 коментара

  1. Страхотно ревю. На мен фаворит си ми остава On and On bronze :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)))) Всички са прекрасни наистина.... не знам кой да ми е фаворит на мен ... на всички им намирам приложение :)))

      Изтриване
  2. И мен страшно ме дразни това преименуване на продуктите за американския и европейския пазар - намирам го за напълно ненужно и много объркващо. Напълно съм съгласна, че сенките са перфектни както за самостоятелно ползване, така и за база. Creamy Beige изглежда много интересно и много ми допада. Аз много искам зеленото, но очаквам Maybelline да ми отговорят дали са го внесли изобщо, защото не съм го виждала по магазините.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, видях ти коментара и странното е, че са пропуснала да отговорят точно на него и още един на друга девойка, която питаше за същото. Ако не са внесени цветовете, просто нямам думи за ПР подхода им ...

      Изтриване
  3. Скоро не съм обикаляла дрогериите явно, но щом вече има матовите нюанси ще се възползвам веднага.Татутата са ми една от любимите серии :))

    ОтговорИзтриване
  4. С creme de nude дори,и да не съм наспана,очите ми изглеждат все едно имам задължителните 8 часа сън!;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. абсолютно!!! точно това най-много ми харесва в тях :) А приложението като база, просто е допълнителен + :)

      Изтриване
  5. Взех си Creamy Beigе. Много ми хареса като цвят и Vintage Plum , но пробвах тестера на ръката си в 3 дрогерии и в трите случая се събираше покъртително много като на парцалки. Нищо общо с консистенцията на другите цветове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Vintage Plum ми е мноооого близък до Permanent Taupe, просто подтона е различен. Заради това и не го взех ( за сега :) ) Изненадана съм за това, което казваш за консистенцията ... трябва да тествам по-задълбочено като отида ...

      Изтриване
  6. Поздравления за блога, намирам го за полезен...Винаги съм била предубедена към кремообразните сенки заради тежката им текстура и не съм си купувала, но ме заинтригувахте с тези отзиви и смятам да пробвам поне един вид от въпросните сенки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Люба! Радвам се, че съм била полезна и дано ти харесат сенките на Мейбълин. Скоро си взех и creme de rose варианта, също са много хубави :)))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)