Ревю: Професионален хидратиращ крем за ръце и нокти P.N.P

By Pandasmakeup - 8:35

Цяла публикация само за един крем за ръце?!?!
Олеле майко. Сигурно трябва да е нещо специално, а?
Четете надолу :)





















Ето публикаците с НОВИ ПРИДОБИВКИ и ГОДИШНИ ЛЮБИМЦИ, в които споменавам продукта. 

Всъщност и на двете места съм се изказала достатъчно хвалебствено за него, но именно защото е един, меко казано, must have, реших да го наснимам и напомня още веднъж в повече подробности.






















Кремът PNP е професионален продукт. Всъщност първоначално го бях виждала само при маникюристката ми, но един ден съвсем случайно го мернах на витрината на едно малко козметично магазинче във Варна. Знаете, че до голяма част от професионалните неща, които са наистина професионални, достъпът е само чрез дистрибутори. 

Това магазинче обаче, беше сбирщайн от какво ли не - имаше даже и някакви продукти на Катрис, представете си. 
У дома може и да нямам нон стоп крем за ръце, но в офиса ми е хипер важно винаги да има по една опаковка, защото сапунът в служебните тоалетни е ужасно евтин и изсушаващ, а дори и само с вода да си измия ръцете, пак усещам кожата да ми опъва.

Ползвам PNP вече от половин година и виждате първият му плюс - супер икономичен. Нужно е съвсем малко количество, за да намажете и двете си ръце. Аз не обичам да слагам повече от необходимото, защото тогава пък ми става едно лепкаво и мазно, а и трябва да чакам повече време да попие. Буквално слагам ето толкова:

















Кремчето е опаковано в супер удобна и стабилна опаковка. Просто натискате помпата и дозирате. Няма развинтване или отваряне на капачки, тръскане на туби ...
Единственото, което ме дразни е, че количеството, което остава в каналчето на помпата, засъхва и при следващо натискане е малко като коричка. Но тя се разтапя и размазва без проблем. 


Самата консистенция на крема е ... как да кажа ... идеална. Не е течна (мразя), не е и прекалено гъста. 
Ароматът - божествено крем брюле. Както виждате и цветът е точно такъв. Жалко, че не е ядлив като сенките на TOO FACED

Много важно качество на този продукт е, че когато го нанесете и попие, ако тръгнете за някъде, не започва да излиза от кожата все едно ви се потят ръцете. Надявам се ме разбирате, защото точно това се случва с голяма част от кремовете, които съм ползвала.
Попива много бързо, омекотява кожата и изобщо е един разкошен продукт
Съдържа витаминни сфери, серадими, масло от ший.
Цената - 9 лв за 250 мл, което е суууупер добре, защото и количеството е супер добро.










































На ноктите не съм убедена как точно влияе, защото съм с ГЕЛ ПЛАСТИКА

Всъщност производителите са съчинили едно доста префърцунено описание отзад на опаковката и в най-общи линии се казва, че защитава кожата от вредни въздействия, повишава бариерата срещу загуба на влага, подобрява общото състояние на кожата и ноктите, омекотява, овлажнява ...
И нещо важно - действието на крема е с натрупване и при редовна употреба, серамидите създават една постоянно овлажнена кожа.
А серамидите (копи пейст от интернет, а не че съм толкова веща, моля ви се), са неутрални липиди, които влизат в състава на мембранните структури на клетките и играят важна роля в поддържането на нормалното състояние на кожата и косата.

Сега, това са малко дрън-дрън работи, защото колкото и да ги трупаме тези серамиди, ние ежедневно подлагаме ръцете си на жестока експлоатация с най-различни химии, препарати и какво ли още не, дори само водата си ги съсипва стабилно. Така че не знам как точно ще достигнем състоянието на една "постоянно овлажнена кожа", но на теория, ако всеки ден се мажем и седим с ръце във въздуха, може би ще да се случи.

В крайна сметка горещо препоръчвам този крем за ръце, нямам никакви забележки, ръцете ми се чувстват прекрасно с него, обонянието ми също, така че изобщо не му мислете.
Не знам къде в магазинната мрежа може да бъде намерен, но като изпишете името му в търсачката, излизат разни онлайн места, от където може да поръчате.
_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN.

  • Share:

You Might Also Like

1 коментара

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)