Ревю: Realash - серум за мигли след 3 месеца тест

By Pandasmakeup - 11:33

Навън вали прекрасен дъждец, а на мен ми е супер уютно някак ... с топлото одеалце на краката, та реших да довърша нещо започнато и да ви доразкажа за един серум.


Серум за мигли Realash, който ми бе любезно предоставен от марката, специално за да споделя мнение.

Ползвах го вече достатъчно време, за да мога да дам адекватна крайна оценка, а съм се постарала и с малко снимков материал. 

Първата част на публикацията, можете да прочетете ТУК. В нея описвам подробности за Realash, както и какво смятам за него след едномесечен тест.
А ТУК може да прочетете пак за Realash и за още няколко нови придобивки.



За тези от вас, на които не им се разцъкват стари публикации, обобщавам същността на продукта с няколко думи.


Realash е серум, който обещава да работи за удължаването и сгъстяването на вашите мигли, като производителите настояват, че те ще станат до около 83% по-дълги и 79% по-гъсти.


Опакован е като очна линия с точно такава четчица. Употребата му е безкрайно лесна, а самият серум е под формата на прозрачно гелче, което не щипе и не дразни очите.
Използва се на почистено от грим око, най-добре вечер, като се слага само по линията на горните мигли в съвсем минимално количество. 
Единственият дискомфорт, който може да усетите спрямо Realash, е свързан с факта, че трябва да сте сериозни и редовни в ползването, което, както знаем, понякога може да бъде малко досадно и изнервящо.
Но не е проблем, ако пропуснете или забравите да го сложите - просто си продължавате на следващия ден.

Общо взето нищо сложно. Сега малко снимки с резултати, после - мнение.





Realash серум за мигли - работи. Искам да призная съвсем честно и почтено, че не съм била супер редовна в ползването. Понякога ежедневието ми е доста динамично или пък пътувам насам-натам, така че изобщо не си представяйте, че съм успявала всяка вечер да се мацондря.

Но с ръка на сърцето си казвам, че след един доста дълъг период, в който не бях слагала спирала, моментът, в който ми се наложи да сложа, си беше ... УАУ. 

Наистина, пак ще кажа, че изключително много съжалявам, че не направих снимка "преди" със спирала, защото сега ще сложа една "след". 

И защото много ми се щеше да можете направите разлика с "преди"-то, реших да измъкна една по-старичка снимка - и двете са супер размазани и шокиращо много не си приличам, но факт.




Бих казала обаче, че Realash при мен проработи повече за дължина, отколкото за обем и това се вижда и на снимките по-горе. 
Има някаква промяна и в обема, но в дължината се отрази къде-къде по-видимо.

Опаковката наистина стига за около 3 месеца непрекъснато ползване, може би и малко повече. Но не много повече, защото бях чула от разни места, че стига за доста по-дълъг период от време, което при мен не беше така.

А колко точно ще се задържат резултатите не е ясно, но не е тайна, че трябва поддръжка, иначе след известно време се губят.



Можете да научите повече за серума от сайта на Realash, ето ТУК. Имат и такъв за вежди, а това в момента е нов писък - прехода от демодиралите супер тънки вежди към толкова актуалните по-плътни, не е никак лесен. 
На който му растат, добре, но на който не му? :-)

______________________________________

*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN.

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)