Realash - серум за по-дълги и гъсти мигли (1 месец тест)

By Pandasmakeup - 5:06 ч.

Здравейте!
Преди време ви бях споменала, че Realash ми подариха техния серум за мигли и ме помолиха да споделя мнението си с вас.Ето в ТАЗИ статия за Нови придобивки, обяснявам някои подробности около продукта - това е серум, който слагате всяка вечер в основата на миглите на горния клепач и чиято идея е да ги удължи и сгъсти.
Вече измина около месец от както го ползвам и е време да покажа първите резултати, а окончателното ревю ще бъде след още 2 месеца. Мисля, че опаковката би трябвало да стигне за горе-долу толкова време.Що се отнася до самото прилагане на Realash, нямам никакви забележки - не ми пари на очите, не усещам дискомфорт, поставянето е супер лесно и бързо. 
Необходимо е да почистите очите си и след това просто минавате с фината четка в основата на миглите. Има леко мокро усещане, което не трае дълго. Достатъчно е съвсем малко количество продукт и в този смисъл определям серума като икономичен.

И сега- резултатите. Първо в снимки, после и коментар.Снимките са правени с различни камери и при различно осветление, на едно и също око - тъй като все пак двете ни очи не са съвсем еднакви. 
Има разлика, но визуално тя не е фрапантна и честно казано малко се чудя дали друг човек, освен мен, би бил в състояние да я забележи и ще кажа защо. 
Усещам действието на продукта доста осезаемо, когато започна да слагам спирала. Постигам търсения резултат много по-бързо и лесно, а да не говорим, че преди да започна да слагам серума, миглите на лявото ми око винаги се получаваха много по-зле, а сега нямам такъв проблем.
В гъстотата също има лека промяна, така че имам надежда, че след третия месец, нещата ще са много по-добре. 

Можете да научите повече за серума от сайта на Realash, ето ТУК, а аз няма да забравя да споделя с вас и окончателните резултати :-)

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

 • Share:

You Might Also Like

5 коментара

 1. Ще видиш, че след третия месец резултатите са най-видими, а опаковката при мен стигна за около 5 месеца.Новата още не съм я отворила, но ще стигна и до нея :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ооооо това е доста успокояващо :)))) Хубаво е, че стига за толкова дълго наистина и че има още по-добър резултат ...

   Изтриване
 2. Надявам се да постигнеш желаните резултати :) Всички публикации по темата, които съм чела са били пълни с хвалебствия, дано и при теб ефекта е същият.

  Никога не съм ползвала такива продукти, а определено бих имала нужда от нещо такова, но вероятно в някой бъдещ момент, някак си за момента не ми е дошло желанието да го издиря и купя.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз се надявам, но ще видим :) Всеки е различен и може и да не е така при мен, но съм обнадеждена :))

   Изтриване
 3. The organization also conducts conferences in several of} worldwide areas. Depending on which state a playing addict resides in, there {may be|could also be} additional sources and providers out there from Gamblers Anonymous as nicely. For most of his time spent playing, he didn’t 온라인 카지노 see his downside as an dependancy and had no concept that it was thought of a disorder, just like abuse of alcohol or opiates, and that there was a recovery course of for people like him.

  ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)