Avon Luxe Glitz Shimmer Powder

By Pandasmakeup - 13:07

Някак ми се искаше следващата ми публикация да е на харесван от мен продукт и ето ни и нас :) Запознайте се с Avon Luxe Glitz Shimmer Powder в цвят Rose Aura.

Истината е, че това е един доста харесван продукт на една не чак до там харесвана марка. Просто AVON не успяха да ме спечелят нито с декоративната, нито с бялата си козметика. Обществена тайна е, че нито цветовете в каталозите им са идентични с тези на продуктите, нито обещанията им тип "ще заживеете дълго и щастливо с това червило" стават реалност.  И за да не изглеждам прекален ейвъно-хейтър, ще кажа ,че с парфюмите си заемат наистина специално място в сърцето ми. Използвам ги с голямо удоволствие и дори без някои от тях никога не оставам. Даже мисля да пробвам така известните им база за сенки и гел молив super chock. Aми какво да се прави, слаби ангели.



И по същество. Или не съвсем. За да бъде ревюто максимално изчерпателно ще спомена няколко думи за т.нар. Luxe серия на Avon. Това е козметика представяна като висш клас и вероятно ще ви е интересно да научите, че във всяка от формулите са включени скъпоценни съставки. Например в спиралата и очната линия има екстракт от черни перли, в червилото и гланца- копринени молекули, екстракт от орхидеи в сенките, пудра от бели сапфири в компактната пудра и .... в звездата на днешното ревю са добавени естествени минерали :) .
















Линията включва червило, спирала, очна линия, коректор, фон дьо тен, компактна пудра, блестяща пудра, руж, сенки, парфюм. За добро или зло не съм ползвала друг продукт от серията, но ми се иска да пробвам някое от червилата им, за които съм чувала добри отзиви. Цените са доста солени, особено ако не са намалени. Веднага давам за пример редовната каталожна цена на блестящата пудра, която е 29 лв (!!!). Аз обаче, като един далновиден шопахолик, най-редовно си пазарувам в olx и от там имам такива удари, на които сама си завиждам. Например тази пудра я взех заедно с още един озаряващ руж от колекцията им Hollywood (каталожна цена около 12 лв) и един парфюм Treselle 30 мл, общо за 23 лв. И ми направиха подарък лосион за тяло със смокиня в пълен размер!!! Всички продукти бяха чисто нови, разбира се, иначе не бих ги взела.



Опаковката много  ми харесва- златна, компактна, с огледало вътре,затваря се добре. Дава вид на много луксозна, но всъщност е лекичка и пластмасова. Удобна е за разнасяне, но става на пръсти. Пудрата идва без всякакви приспособления за нанасяне,но така или иначе си е за четка. 
Принта върху самия продукт е супер сладурски - като тапицерията на блестящо канапе. 


На слънчева светлина
Получавате 10 гр продукт, който е годен 24 месеца след отваряне.
Като предлагани цветове е само този - Rose Aura. Истината е,че въпреки представянето за shimmer powder, това си е един руж- прекрасен, нежен и озаряващ. Цвета е наистина красиво розово с блестящи частици, които изглеждат едри на снимките, но изобщо не се притеснявайте- на кожата не си личат. Няма опасност да прекалите, позволява наслагване, пигментацията е слаба към средна. Трайност- в зависимост колко се подпирате на бюрото, почти цял работен ден :). 
















Разпрашаване = 0. Много ми харесва, че колкото и да минавам с четката по него никакви прашинки не се ръсят. 
В комбинация с един нежен хайлайтър на скулите и бежово-розови сенки.... перфектно за едно невинно излъчване или красив дневен грим. 



В заключение: няма нещо, което да не харесвам в тази пудра-руж. Един прекрасен бонбонен цвят, който би се харесал на доста дами. Не съжалявам и за секунда ,че я взех, ползвам си я с любов и може би ще да дам шанс на други продукти от лукс серията. 

А вие ползвали ли сте някои от LUXE продуктите на AVON?
<3

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Имам я, обожавам я, съжалявам, че вече я няма и дебна да си я взема отново ако я пуснат отново! Просто е прекрасна :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Joanna, направи като мен :) Просто си я поръчай от някой представител в olx на двойно по-ниска цена :)

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)