Zoeva Brushes - 102, 225, 227

By Pandasmakeup - 8:38

Здравейте!
Започвам едно ревю, което исках да е първото ми, просто защото продукта наистина си заслужава, но..... по-добре късно,отколкото... :) .
Днес ще ви представя четките ми с немската марка Zoeva.

За сега са само 3 на брой, като за проба, но след като се оказа доста успешна, надявам се за в бъдеще количеството им да нарасне.
Много неща им идват на ум да кажа,дано не стане твърде дълъг пост. Всичко в тези четки крещеше "качество и грижа за клиента" , още преди да отворя пратката. По стечение на обстоятелствата ги получих в Германия, но доставят и до България.
3-те четките бяха сложени в ей такъв огромен кашон (в момента перя ръце). Добре опаковани в найлонови балончета, всяка беше в отделно пластмасово несесерче, което се затваря. Пакета беше опакован в хартия с тяхната марка и като допълнение имаше черна платнена торбичка.
Всички тези неща се виждат горе долу добре на снимката по-горе, като имаше и картичка с отпечатани имената на хората, които са приготвяли пратката. Това е с цел, ако имате оплаквания от нещо, бързо да бъде изяснено всичко. И несесерчетата и торбичката са напълно многофункционални и приятни за ползване допълнения. Бих казала,че тези четки са известни в България като високо качество на прилична цена. Някой съмнявал ли се е в германците? 
Бранда предлага не само четки, но и козметика, която все още не съм изпробвала. Доставката до тук е 9 евро, като в Германия ми ги донесоха до вратата с DHL. Продължавам с по няколко думи за всяка четка:

Първата и най-любима четка е по номер 102 и се нарича SILK FINISH:
Цената й е 12,8 EUR. Четката е веган, разбирайте синтетична. От Zoeva обещават гладко нанасяне на фон дьо тен и минерален грим. Дали е вярно? Да и Да. Изключително качествено изпълнение, стилна визия и лесна поддръжка. Съхнат за норматив. До момента нямам паднал нито един косъм. Използвам я за нанасянето на фон дьо тен и мога да кажа,че успявам да постигна равномерно покритие много бързо. Имам почти същата,но китайска. Разликата е огромна, въпреки, че китайчето също се справя добре...или поне така си мислех :). Zoeva е много по-стегната и се плъзга много по-гладко по лицето... истинско удоволствие е да се работи с нея.

Следваща по ред, но не и по качество е доста известната номер 227 Luxe Soft Definer:
Спрягана за двойник на MAC 217 и Sigma E25, тази четка е създадена на първо място за омекотяване на резките граници между цветовете на клепача или за опушване или за разнасяне на цвета в сгъвката или за ..... :) За доста неща може да използвате четката, дори и за нанасяне на основния цвят ще свърши перфектна работа. За по-опростен очен грим, с два цвята например, няма да имате проблем да се справите само и единствено с тази четка. Не съм пробвала Мак или Сигма, но ето едно сравнение на трите четки от блогърка, която има поглед върху тях: ЦЪК .
Zoeva 227 е от естествен косъм (коза) и на снимката горе в ляво е до китайската реплика на МАК 217 (в ляво- репликата, в дясно- zoeva). Виждате, че Zoeva e с по-малка глава и китайската е по-рошава. Това, което може би не се забелязва е, че Zoeva е доста по-сплескана от китайската, също и доста по-мека. Тук отново китайската върши добра работа, но и отново Zoeva e с класи отгоре. Цена 7,80 EUR.

И последно - Zoeva 225 EYE BLENDER:
Отново четка за блендване (смесване) на сенките. Zoeva обещава ,че четката ще смеси перфектно всички сенки и ще елимира линиите. И тя го прави. От естествен косъм (катерица) и много мека. Подходяща е когато смесвате няколко цвята сенки- за идеално блендиране. По-прецизна е от 227, има по-малка и по-стегната глава , същевременно и по-меки косми от нейните. Обичам я много. Цена: 7,80 EUR.

В заключение- ако имате възможност пробвайте ги! Не мисля,че ще има разочаровани. Ако желаете да разгледате сайта на марката, можете да го направите ето тук:
https://www.zoeva-shop.de/

<3










  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Много искам да ги пробвам - конкретно двойничката на 217. Имам китайска реплика и оригинална Sigma Е25 и няма много общо между тях. Китайчето е по-грубо и рехаво. А оригиналът - обичам го! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Крис, вероятно ще останеш доволна и от тази :) Аз също много не харесвам китайската реплика, въпреки че върши работа. Някак много ми е твърда и груба, както казваш ти. Иска ми се да си взема МАК,но .... няма да е скоро май :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)