Нови придобивки декоративна козметика

By Pandasmakeup - 10:12

Едва ли можете изобщо да си представите колко нови неща имам, от както писах за последно такава публикация - преди 3 месеца. Някои от тях вече са към своя край, а аз все още не съм говорила за тях, но взех решение, че днес ще пиша само за любимото - декоративна козметика, с повечето от която се сдобих наистина в последните седмица-две.



Всъщност една част нови придобивки напоследък се дължи и на НОВОТО МИ ХОБИ - ЦЪК.
А друга част на това, че съм крейзи. Има и една трета част, която също е доста интересна, накрая ще се похваля и за нея.


Вииииинаги, ама винаги съм твърдяла, че съм албански реотан и ето защо се сдобивам с тази върховно тире хитова тире супер хвалена тире мега известна палитра чак сега - 20 години след пускането й на пазара.  - Chocolate Bar на Too faced.
Ама така де, как се дават 88 лв за 16 блокчета какао.
Да, знам, че знаете, но все пак съм длъжна да кажа, че в съдържанието си сенките имат какао и на всичкото отгоре са сладки. Чела съм някъде, че са ядливи (!), но честно казано все още не съм проучвала състава. Освен това самият аромат не е точно какаов, а нещо химизирано. Това е личното мнение на моя нос. 
Нямам все още първи впечатления от тази палитра, защото съм използвала само един от цветовете, който не се разпраши изобщо, даде хубава пигментация и също толкова хубава преливка.

Червило Cream Lip Stain на Sephora - при последното си посещение в София, с Dessytalks обиколихме насам-натам и общо взето тя е виновницата да взема този стейн. Изобщо не съжалявам, защото цветът е убиец, а трайността - страхотна.
Е, изсушава устните, но няма какво друго да се очаква. Можете да видите нагледно как седи червилото при грим, който съм правила в комбинация с него ТУК.  
Цената му беше 19 лв.

Молив за вежди Sephora Crayon  в цвят natural gray brown - супер цвят за светли вежди, харесвам много автоматичните моливи. Все още не съм започнала да го ползвам, но пък Dessytalks е вече напълно готова с мнението си за него и ще оставя за изненада дали ще го включи в Разочарования или Любими продукти.
Цена 20 лв.


Палитри Arabian Nights и Ultra Mattes на Sleek - изобщо не съм доволна от тези палитри, особено от матовата. Всички говорят колко маслени, пигментирани и не знам какви били цветовете, но аз лично не видях нищо подобно. И след като изчетох един куп мнения, май съм единствената.
Цена 26 лв всяка от тук.

Матов бронзър Beauty UK в цвят Medium - напълно нова за мен марка, но съм супер доволна от този продукт. Мек и супер дупер пигментиран. Ама уникална пигментация ви казвам. Ползвам го и за контуриране, въпреки, че си оранжавее.
Освен това кутийката и принта са ми  много симпатични.
Цена 14 лв от тук.























От Дамски Парфюми Parfimo бяха любезни да ми изпратят два доста коментирани продукта за проба и отзиви.

Руж Max Factor Creme Puff в цвят Nude Mauve (цък) - този продукт не може да се намери по българските дисплеи на Max Factor, но качествата му са доста хвалени.
Цветът е уникален за моята колекция от 300 ружа и има кадифена, пигментирана текстура. Нанася се без усилие и не е нужно напластяване, за да даде нужния цвят на лицето.
Цена около 18 лв


Молив за очи Rimmel Scandaleyes в цвят Nude (цък) - дали има някой, който не е чувал за този цвят и който не се е ядосвал, че го няма из дрогериите, аз не знам, но толкова хвалебствия са се изговорили по негов адрес, че наистина нямах търпение да се мацна.
Водоустойчив е, което го прави подходящ за водната линия, а и е най-известен именно с това си приложение. 
Цена около 5 лв.

Какво е окончателното ми мнение за тези продукти, ще прочетете в отделна статия, след като ги използвам достатъчно дълго време. 

Безцветна фиксираща пудра RCMA - ох, какво да кажа за тази пудра. Нищо не бях чувала за нея, докато Деси не изпадна в истерия, че  Я ИМААА В НАЛИЧНОООСТТТ  някъде си и МНОГО БЪРЗО трябвало да поръчаме, защото целия свят това правел в момента. 
Така де, не съм страстна ютубърка и нямаше от къде да знам, че всички гримьори ползвали точно тази пудра, защото била уникална, скандална и каква ли още не.
Ще видим, тя вече я опита и е очарована.

И сега - най-страхотната част от новите ми придобивки. Гледайте!





Както споменах в поста 25 факта за мен, скоро сложих тройката в годините и ето как ме изненада любимата Деси .
Много неща се натрупаха, за които трябва да й благодаря, защото с палитрата на Too faced също се сдобих чрез нея. Но тя си знае, че много я обичам и съм й много признателна.
Между другото ако ви интересува от къде се е сдобила с брандирани магнитни палитри и червила, съвсем наскоро беше постнала във фейсбук страницата си инфо по темата.

И така, още доста нови неща имам за показване и то интересни, но добре, че животът е пред нас :) 

_______________________________________

*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

12 коментара

  1. Само да кажа, че статията не е спонсорирана от Dessytalks, ако някой случайно си го е помислил ;) Страхотни нови неща и ще чакам с нетърпение ревюто за ружа на Макс Фактор, изглежда ми мнооого добре :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре де, това какво значи сега? Да ти връщам чека, така ли?! :(

      Изтриване
  2. "как се дават 88 лв за 16 блокчета какао" :D Е, не...само ти можеш такива описания да пишеш, направо нямаш равна :D сенките наистина са леко ядливи :D тоест са сладки. Прасковената палитра пък имала вкус на праскови :D всичко това НЕ го знам от личен опит, но съм чела/гледала :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аууууууу, Тониииии, искам я и прасковената много! Ама аз вече и втората искам май :))))))))

      Изтриване
  3. От къде закупи безцветната пудра?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поръчвана е от тук https://www.love-makeup.co.uk/rcma-m-93.html , но трябва постоянно да се следи за наличност.Даже в момента виждам, че пак са я пуснали.

      Изтриване
  4. Чудесни, чудесни придобивки! Имам "реплика" на палитрата на Too Faced и е фантастична, само мога да си представя какво бижу е оригиналът!
    Също какво е мнението ти за безцветната пудра, ако си имала възможността вече да работиш с нея? Заслужава ли си всичките похвали? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да си призная хубава е пудрата, не знам дали точно си заслужава цялата слава, но това е само защото все още не съм работила чак толкова много с нея и не мога да направя такава преценка :)

      Изтриване
  5. Ох... Покрай моята био мания пробвам съвсем различни марки, но пък продължавам да чета блогъри, като теб, които пишат безкрайно занимателно!... <3 А и все пак трябва да съм в час с новите (не био) тенденции и да мога при нужда да си отварям голямата уста подготвена ;) Да давам добри съвети на всеки :)
    Чудно ми е от молива на Римел само аз ли останах разочарована?.. Надявам се да разбера скоро :)
    Палитрата ТИ изглежда превъзходно!!! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаряя, Диденце, молива трябва да започна да го ползвам активно, че да му направя ревю най-накрая... Все пак е толкоз търсен и известен продукт, срамота да е на го представя :))))

      Изтриване
  6. Страхотни придобивки, много от тях ме заинтригуваха. Шоколадовата палитра е моето най-любимо нещо, ще ти хареса със сигурност :)
    Ще чакам ревюта на останалите неща.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Йоанка, супер е палитрата, искам и другите, нямам търпение да излезе и прасковената <3

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)