Realash - серум за по-дълги и гъсти мигли (1 месец тест)

By Pandasmakeup - 5:06

Здравейте!
Преди време ви бях споменала, че Realash ми подариха техния серум за мигли и ме помолиха да споделя мнението си с вас.



Ето в ТАЗИ статия за Нови придобивки, обяснявам някои подробности около продукта - това е серум, който слагате всяка вечер в основата на миглите на горния клепач и чиято идея е да ги удължи и сгъсти.
Вече измина около месец от както го ползвам и е време да покажа първите резултати, а окончателното ревю ще бъде след още 2 месеца. Мисля, че опаковката би трябвало да стигне за горе-долу толкова време.



Що се отнася до самото прилагане на Realash, нямам никакви забележки - не ми пари на очите, не усещам дискомфорт, поставянето е супер лесно и бързо. 
Необходимо е да почистите очите си и след това просто минавате с фината четка в основата на миглите. Има леко мокро усещане, което не трае дълго. Достатъчно е съвсем малко количество продукт и в този смисъл определям серума като икономичен.

И сега- резултатите. Първо в снимки, после и коментар.



Снимките са правени с различни камери и при различно осветление, на едно и също око - тъй като все пак двете ни очи не са съвсем еднакви. 
Има разлика, но визуално тя не е фрапантна и честно казано малко се чудя дали друг човек, освен мен, би бил в състояние да я забележи и ще кажа защо. 
Усещам действието на продукта доста осезаемо, когато започна да слагам спирала. Постигам търсения резултат много по-бързо и лесно, а да не говорим, че преди да започна да слагам серума, миглите на лявото ми око винаги се получаваха много по-зле, а сега нямам такъв проблем.
В гъстотата също има лека промяна, така че имам надежда, че след третия месец, нещата ще са много по-добре. 

Можете да научите повече за серума от сайта на Realash, ето ТУК, а аз няма да забравя да споделя с вас и окончателните резултати :-)

_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ще видиш, че след третия месец резултатите са най-видими, а опаковката при мен стигна за около 5 месеца.Новата още не съм я отворила, но ще стигна и до нея :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооооо това е доста успокояващо :)))) Хубаво е, че стига за толкова дълго наистина и че има още по-добър резултат ...

      Изтриване
  2. Надявам се да постигнеш желаните резултати :) Всички публикации по темата, които съм чела са били пълни с хвалебствия, дано и при теб ефекта е същият.

    Никога не съм ползвала такива продукти, а определено бих имала нужда от нещо такова, но вероятно в някой бъдещ момент, някак си за момента не ми е дошло желанието да го издиря и купя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се надявам, но ще видим :) Всеки е различен и може и да не е така при мен, но съм обнадеждена :))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)