Online покупки от Impala - първи впечатления

By Pandasmakeup - 10:17

Реших, че е крайно време да ви покажа какво си поръчах от сайта на Импала, защото бая време мина от тогава, а славата на четките им се носи надлъж и нашир.
Impala е българска марка с невероятно ниски цени, производство изнесено в Германия и с доста продукти - диаманти. За мен това са очните линии, моливите и четките им.

























До преди поръчката, бях ползвала един от много известните им силиконови моливи, за който писах в Разочарования ето ТУК (защото ми сълзяха очите от него, а не заради друго), една от очните им линии (Cat Look), която наистина, ама наистина ме впечатли и даже май пак ще си я купя (няколко реда за нея ТУК) и един от моливите им за вежди (също добро попадение).
Честно казано не знам точно къде може да бъде намерен пълният им асортимент от продукти, но и двете неща ги бях купувала от Елитис. Но пък ако стигнете размер на поръчката в сайта им от 25 лв, доставката ще ви е безплатна, така че ...























Аз го достигнах почти без усилие и цялата история има интересен финал, така че останете с мен.
Първо ще кажа, че имах подарък изненада в пакета, което беше много мило и този жест със сигурност остана оценен от мен. Това е лакът за нокти, който виждате на снимката по-горе и за който, за съжаление не мога да кажа много хубави неща - редичък, непокривен, перлен ... Но за някои от вас последните две неща може би биха била в плюс ... 

Най-горе на снимката в ляво, има едно черно издължено нещо и това е база за червило. Всъщност се води и балсам, струва 3 лева, безцветно е и мирише странно. Да ви кажа честно обаче, имам една палитра със супер сухи матови червила и открих, че тази база работи доста добре с тях. На устните има плътно усещане, което е добре, защото няма да прави червилото на каша. Повече впечатления малко по-нататък.

В средата най-горе на снимката се мъдри течния им коректор с охлаждащ ефект. Взех си най-светлият цвят, който е със силно изявен жълт подтон, цената му е 2,9 лв. Бих го определила като някакъв вид CC крем за очи - доста лек и непокривен, но все пак освежаващ зоната под очите. За събиране не знам какво да коментирам, след като на мен абсолютно всеки коректор в света ми се събира в линиите, а за охлаждащия ефект ... може би има нещо такова в началото. 

В дясно на снимката - очна линия Vinyl на цена от 3,9 лв. Точен, прецизен писец (мек), супер черна. Не съм я ползвала все още чак толкова много, но не се трие и коригира лесно, както Cat Look (което значи, че и няма да се размазва много, ако сте с по-мазни клепачи).



























И сега четките. Имам ужасно големи любимци сред тях. Като размер са по-малки, сложила съм и една нормално голяма на снимката, за да добиете представа. 
Някои хора не обичат да работят с по-малки четки от стандартното, аз бях по същия начин, но честно казано, вече гледам само да ми върши добра работа. 

От ляво на дясно:
Четка за сенки малка (N11), цена 4,7 лв: страхотна! Ползвам я за всякакви детайли, за вътрешния ъгъл на окото, за под веждата.... не е паднал нито един косъм.

Четка за очна линия (N16), цена 1,5 лв: честно казано тази четка не съм я ползвала по предназначение до сега (което може и да се окаже голям пропуск, ще видим). Но пък съм я ползвала за доста други неща - за нанасяне на гел очна във водната линия, за подчертаване на долния клепач, за вътрешния ъгъл на окото ... Много я харесвам!

Четка за ъгли скосена (N12), цена 2 лв: само и единствено с тази четка нанасям сенки за вежди. Успявам да бъда достатъчно прецизна с нея, стабилна е  и изобщо много ми е любима.

Четка ветрило (N18), цена 3,8 лв: нямах такъв тип четка и много исках да разбера каква работя върши. По принцип е доста многофункционална, но е една от най-малко ползваните от мен. Най-вече ми влиза в употреба, когато искам да "измета" нападали сенки под окото. 

Четка за опушване (N10), цена около 2 лв: тази четка не я виждам налична в сайта към момента, за това не съм сигурна колко точно струваше. Обаче това не пречи много да я обичам най-вече заради малката й глава - използвам я винаги, когато ми трябва по-фино преливане или опушване на по-малка площ.

Четка за руж (N2), цена 2,5 лв: мислех си, че ще ползвам тази четка доста по-често, отколкото всъщност я ползвам. Много момичета споделят, че им влиза в употреба за преливки на очите, за финално блендване на всички цветове сенки, но дали защото имам прекалено много блендиращи четки или защото ми идва прекалено голяма, нещо не успяваме да се разберем. Но за сметка на това, смятам, че е перфектна за хайлайтър.

























И последният продукт е един злощастен фон дьо тен (цена 7,2 лв), който поръчах с голямо желание и с още по-голямо желание върнах на производителя. 
Продуктът се водя special edition с текстура cream to powder. Харесвам този тип продукти, а описанието на качествата му в сайта на Импала бешеееее ... абе лесна съм си аз.
Обещанията са за лек матов завършек и копринено гладка кожа. Мечта!!! 
Обожавам и разни малки бурканчета и кутийки, та и опаковката ми беше в плюс.
Е да де, ама дойде време и да я отворя тази опаковка.

Първото, което прави впечатление е, че самата консистенция е супер твърда и наподобява втърдено масло. В описанието пишеше, че при допир с кожата, продуктът се затопля и разнася равномерно. Е да, ама не. Какво ли не правих, как ли не опитвах - не можа да се разнесе по никакъв начин, а малкото количество, което успях да размажа с 300 зора, се заби дълбоко в порите ми и реши, че ще си седи там. Пълна нелепица.


До толкова бях разочарована и ядосана, че реших, че ще го връщам. Мога да похваля Импала, че реагираха абсолютно адекватно и разрешиха рекламацията, за което им благодаря, но и ги съветвам да преосмислят формулата на фон дьо тен-а си. 

А моят съвет към вас е да опитате четките и очните им линии, ако не сте го направили до сега. Можете да разгледате сайта им на адрес: http://impalaonline.com/. Аз самата имам желание да взема още от тях, така че ще ви държа в течение. :-)
_______________________________________

*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в  BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Страхотно ревю на продуктите им! Много колоритни описания, както винаги. За четките - имам тази за фон дьо тен /тип четките за боядисване на стени/, голямата преливаща /най-дясно в снимката ти/ и малката за опушване. Това са ми може би любимите четки. Голямата, на която не намираш предназначение аз използвам за нанасяне на пудра на лицето - супер прецизна и добре фиксира т-зоната особено. Тази за опушване ми харесва много, но ми се искаше да имат и тип писалка. За фон дьо тена също супер много ми допада. Тези за сенките им се колебая...какви са като косъмчета, естествени и меки, като на преливащите ли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тони! Споделям мнението ти за четките на Импала и между другото- страхотна идея ми даваш за ползването на по-голямата четка. Не че е сложно да се сетиш, ама на! Не се бях замисляла и задължително ще я приложа по този начин.
      Косъмчетата са мекички, да. Мисля, че ще ти харесат :)

      Изтриване
  2. Четките изглеждат супер! Ще взема да се отправя към сайта им... отправ.... :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооохххх, ти май само такива четки нямаш, а пък.... може и вече да имаш всъщност :)))))))))

      Изтриване
  3. Много добро ревю.Четка номер 10 ми е една от любимите, но с ветрилото не мога да се спогодя, а след измиване съвсем не прилича на нищо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Веси! Четките наистина си струват, а ветрилото няма да коментирам. Само ми заема място май и добре, че още не съм го изпрала :))))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)