Празни опаковки 4

By Pandasmakeup - 10:08

Здравейте,
един бърз обзор на прашасалия ми козметичен кош - дундуркам тия опаковки от сума и време, та вече ми писна, тааа реших най-накрая да се свършва.

Между другото това е само една част от привършилите продукти, но прецених, че прекалено ще накърти, ако пиша за всички. 
Ето за кои ще си говорим днес:




















Някакви мицеларни води, фон дьо тен-и, изсъхнали лакове за нокти и рол-он парфюми - абе пълна каша. За някои бях решила да пиша изчерпателни ревюта, ама ей Богу, вече дори не си спомням подробности - толкова време протаках нещата. 
За щастие, вече имам много по-страхотни продукти, за които да изпадам в детайли, така че за тези по-горе каквото съм писала - писала.























Фон дьо тен Oriflame The One Everlasting: имам ревю на този фон дьо тен, по-точно на озаряващата му версия ТУК.
Изключително прилично фон дьо тен-че, леко и пасващото си със зимния цвят на кожата ми.

В ревюто съм споменала като минус, че не е никак дълготраен, което явно са се опитали да поправят с everlasting версията, но не им се е получило особено. 

Да, има известна разлика в тази насока, но нищо впечатляващо. Въпреки това, определено бих го купила отново. 

Фон дьо тен Oriflame Gioradni Gold: бях наснимала порядъчно този продукт с цел ревю. Да ама не, явно не му се полага толкова слава, пък и така бях изтървала опаковката на теракота, та има късмет, че изобщо ще е показан някъде из блога. 
Все пак геройски се сцепи само дъното и изглежда сравнително прилично.

Води се дълготраен и е минерален. Бях чела изключително положителни отзиви за фон дьо тен-ите на Giordani, заради които реших да опитам. Честно казано не е моят продукт и не бих го купила отново - има една лепкава текстура, която не застава добре на моята кожа.
Относно дълготрайност - нищо впечатляващо за моята мазна Т-зона.

Фон дьо тен Max Factor Skin Luminizer: имам пълно ревю ТУК. Категорично не бих го купила отново, едва устисках да го изразходя до край. Това е продукт за перфектна и може би към суха кожа.























Парфюмен спрей за тяло Avon Luck: много отдавна съм спряла да купуван парфюмни спрейове, не ги харесвам. Този ми беше подарък, все пак го изразходих - предимно вечер след душ.

Сух шампоан Batise Floral: бяха и дали този тестер на каса в Елитис и добре че, защото изобщо не ми понесе - ужасно ме сърбеше скалпа от него. 
От светло синия Fresh съм доста по-доволна.

Лосион за тяло Balea Cabana Dream: харесвам лосионите на Balea, въпреки, че напоследък се ориентирам към други мазила. Този специално обаче, не беше от най-добре ухаещите, нямам идея защо съм го купила.





















Лак за нокти Flormar: този съм го носила до спукване - страхотна покривност, трайност, бързо съхнене, а да не говорим, че издържа сума ти години (да, години!) преди да се сгъсти.
Ехх, довиждане, стари приятелю ...
Ето ТУК вижте статия за 21 лака на Флормар, а ТУК статията за гел пластика.


Кремообразни сенки NYX в цвят Chestnut: още като ги купувах бяха изсъхнали, но когато пазариш от разпродажби, си има известни рискове.
Дават много богат цвят на клепача, бързо изсъхват (особено ако са вече изсъхнали от преди това :) ) и трудничко се работеше с тях.
Ето ТУК вижте грим на една дама, който съм правила с тези сенки.

Очна линия Essence Superfine: това е очна линия тип писалка, за която съм писала в Разочарования ТУК. Всъщност отдавна чака да бъде изхвърлена, почти не е ползвана. Още при самото закупуване беше с някакъв мек, разклатен писец и като че ли поизсъхнала (ех, нямам късмет и това си е).

Рол-он парфюмче Avon Incandessence: никога няма да ме видите да правя ревю на парфюм, защото това е ... даже не знам как да го нарека, но със сигурност нито знам как, нито съм сигурна дали има смисъл от подобни писания.
Исках само да кажа, че тези малки парфюмни ролки са ми страхотни фаворити за несесера в чантата. Не разнасям пълноразмерни парфюми, така че това ми е идеален вариант.
А за парфюмите на Avon, мога да говоря предимно хубави неща.























Мицеларна вода Garnier за чувствителна кожа: знам колко фенове има тази вода, но на мен като че ли не ми допадна достатъчно. Не изсушава кожата, така е, но не ми харесва усещането, което оставя след ползване.

Мицеларна вода Bioderma за чувствителна кожа: още един тачен продукт, който обаче много харесвам. И ако не бях се влюбила в мицеларната вода на SVR, може би щях отново да взема тази.





















Глос Color Sensation на Golden Rose: много приятно ухание на сладкиши, но не бих повторила покупката. За мен този глос не е нищо особено, а да не говорим, че опаковката ужасно ме дразнеше с това, че е скосена и не може да седи изправена. 

Балсам за устни I love ... Strawberries&Cream: чудно ухаещо балсамче, доста мазно и без особени ползи за устните. Не бих го купила пак.

Балсам за устни Himalaya Ягода: този вече е друга бира и общо взето балсамите на Хималая ще останат винаги търсени и харесвани от мен. 
Вижте публикацията "11 балсама за устни" ТУК.























Почистващо мляко за лице La Roche-Posay: много приятно мляко, което изразходих с удоволствие и бих купила пак. Ухае страхотно и е някак меко, не люти на очите изобщо.
Вижте повече за него ТУК.

Спрей за коса без отмиване Gliss с течен кератин комплекс: чат-пат си купувам подобни спрейчета най-вече защото правят косата по-лесна за разресване, а и обикновено ароматът е приятен. Бих повторила покупката.

Пяна за лице Himalaya Neem: интересен продукт, който не бих купила отново. В бутилката е течен, а през пулверизатора си излиза на пяна. 
Неикономичен, за мазна кожа, изсушава доста. Ползвах и гела им за лице с Нийм, който също изсушава, но е доста по-приятен като усещане, а и в пъти по-икономичен.























Крем за около очи Oriflame Milk&Honey: приятно кремче, ухае добре, омекотява, няма кир ефект. Напоследък се старая бялата ми козметика да е малко по-качествена от към състав  и едва ли ще го поръчам отново обаче.

Балсам за устни Ziaja: този балсам си има пълно и напълно отрицателно ревю ТУК. Май няма нещо, което да харесвам в продукта.























Избелващи ленти за зъби Orax Pearl Guard: пълно ревю на лентите може да видите ТУК.
Подходящи за хора с много чувствителни зъби, които не целят максимално избелване.

Оооххх бях забравила колко е изморително да пишеш за блога :))) И колко удовлетворяващо е накрая :) 

------------------------------------
*Последвайте ме във FACEBOOKабонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN или разгледайте страницата ми за професионален грим ТУК.

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Eха, колко много празни опаковки :D а аз не мога дори 2-3 да събера :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. това е резултат от непубликуване на постове с празни опаковки :)))))))))

      Изтриване
  2. Поздравления! Успяла си да изразходиш доста продукти :)

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)