Придобивки от Джъмбо 2

By Pandasmakeup - 14:03

Знам, че всички обичаме да пазаруваме в Джъмбо, да се разхождаме из Джъмбо и да четем кой какво си е купил от Джъмбо, затова посъбрах някои от последните си покупки и ето ме тук.

Тези, които ме следят в Instagram, може и да са виждали повечето неща в сторитата ми, но за тези които не са ...
















Дървена кутия I 💗 Home: много е красива, освен това обожавам да купувам всякакви кутии, кутийки, кутийченца и органайзери.
Тази специално е с три отделения вътре и може да си съхранявате каквото ви се иска - бижута, единични сенки, тампончета за грим и клечки за уши или пък някакви дребни пилеещи се джунджурии, каквито се намират във всеки дом.


Струва 5,99 лв и е подходяща дори и като декорация.

Свещ Ванилия и Кокос: завлечена от касите, струваше 1,99 лв.

Никога не бях купувала свещи от Джъмбо - никакви. Тази ми се стори и в симпатична опаковка, освен че ароматът е много по мой вкус.
Исках да видя и дали ще ароматизират в някаква степен, макар че свещ за 1,99 ...
И се оказах права. Никакъв аромат не отдели и отива за "като спре тока".

Коледни играчки от Джъмбо: вижте ги какви са симпатяги, много готини, а ангелчето е особено мило.
И макар да е малко рано, не е лошо да започнем лека полека да повдигаме Коледния дух 😍
Всяка струва 1,99

Изкуствени мигли: купих тези мигли, защото са доста подходящи да участват в драматичен грим с много брокат и съвсем скоро може и да ги видите в действие. 
Сините са ми особено на сърце, но и другите ще свършат доста добра работа.

Иначе съм купувала и друг път подобни от там, но са боклук - супер твърди и изкуственярски. За фотосесия или нещо по-така обаче са идеални, а пък и нека не бързам да давам оценки преди да съм ги пробвала.
Тези със сребристата лента струват 2,99, а сините са 2,49.


Свещник с елхичка: поредният свещник, но този път доста по-лъскав от предишните, а цветът на живо е разкош - нещо средно между медено и розово злато, но на снимките никак не успях да го уловя добре.
Взех го най-вече като декор за снимките в блога, но съм сигурна, че ще си го паля и през останалото време - определено ми внася настроение.
Цена: 2,99 лв и е керамичен.

По-долу показвам и други два свещника, които съм купувала от Джъмбо (пак с цел декороснимане) и които виждам, че все още могат да се намерят там:

Първият е дървен и доста лекичък, струваше около 2 лева. Свещичката си има гнездо най-отгоре и лесно се пали.

Вторият е доста големичък и непрозрачен (3,99 лв), дори допусках, че е някакъв вид вазичка или купа, но отдолу си пише свещник за чаени свещи.
И тъй като аз не съм го купувала по предназначение, както стана ясно, едва скоро проверих как ще се представи в тази му светлина и в сумрак се оказа доста ефектно.
Освен това много ми харесва начупения златен дизайн:

Дървена кутия Love is all you need ... : още една кутия, този път с две отделения и без капак.

Струва 3,99 и отново ползването е по ваше усмотрение. Аз я взех точно за нещата, които виждате по-горе. Минус е, че ще се прашат, но все пак тампончетата и клечките при мен са бързооборотна "стока" и няма да е проблем.
Освен това не обичам да отварям, затварям и отвинтвам капаци, така че тази кутия ми е перфектна.

Козметични клечки: и като говорим за клечки, ей ги на.
Винаги от Джъмбо си взимам заострен вариант на клечки за грим, защото и без това май не помня да съм ги мяркала другаде. А острите са много удобни когато се налагат по-фини корекции.

Btw едни от най-хубавите козметични клечки може да намерите в Билла - от едната страна широки и плоски, а от другата заострени, тяхна си марка някаква.
Само дето в Билла, в която пазарувам аз ги виждам веднъж на високосна и когато ги сгащя, че са заредили, просто взимам абсолютно всички бройки на стелажа.


Гъба за баня: и в предната си публикация за Джъмбо бях споменала, че гъби си купувам също винаги от там.
Може да прозвучи странно, но преди все нещо не ми е било по вкуса - я твърде малки или твърде тънки или веднага започва да се къса ...
Тази ми е идеална - 1,99 лв


Освежител за уста: още нещо от касите, струваше 1,99 и не ми допадна.


Нито вкуса му ми е особено приятен, нито освежава достатъчно, а и честно казано и по спомен от предишни употреби, действието на подобни продукти е с продължителност 5 секунди.
Предполагам, че все пак ще ми свърши някаква работа за зор-заман.


Маска компрес: това странно за мен нещо може да се ползва изстудено или затоплено. Виждате по-горе какво обещава, аз лично имам нон стоп проблеми с подпухналост на очите по ред причини. Взех я без особени надежди за резултати и за редовна употреба, но пък ми се стори интересно да опитам.

Освен това отзад се закрепя с лепка и не е нужно само да лежите, докато сте с нея.
Не знам какво съдържат топчетата, най-вероятно са от някакъв (но какъв?) гел.
Цена 2,99 лв


Органайзер розов: този органайзер се води за чекмедже, струва 2,49 и много се радвам, че си го взех макар и да нямам намерение да го слагам в чекмедже. Точно обратното.

Перфектно побира пудри, компактни фдт-ни, ружове, които иначе си седят забити в шкафовете.
Така са ми пред очите и има доста голям шанс да ги използвам по-често.
Освен това изглеждат прибрани и пригледни, а едновременно с това заемат по-малко място, заради начина, по който са подредени.

Подложки за хранене: 4 броя за 3,99 лв, супер удобно и практично нещо против всякакъв вид петна и трохи по масата. Като се износят, хвърлям и купувам нови.

Преса за коса Omnia: 14,99 лв, супер лека преса за изправяне.
Имаше даже и някаква гаранция, но дали беше една или две години ...

Пише, че загрява до 210 градуса, за около 3 минути и е "специална технология с керамично покритие". Ха сега де!
Да ви кажа не я имам от много скоро и ми върши перфектна работа, а имам и други преси, супер тежки и досадни (и префърцунени). 
Моята коса, макар лесно да се чупи, е права, и не ми трябва кой знае каква магическа маша, за да я оправя. Освен това каквото и да й "оправям", на другия ден пак е трагедия, така че ...

Челюстите се заключват, кабела е почти 2 метра и се върти в основата си, загрява бързо, така че съм си доволна, предоволна и много си я обичам.
Взех я предимно за разнасяне насам-натам, понякога я оставям в офиса или на друго място, а у дома си боравя с досадните.

Кърпички за почистване на техника: супер са, казвам ви. Ползвам ги за телефона и компютъра, не оставят петна, почистват добре, задържаха се влажни в опаковката, макар да ги имам от месециии.
Преди това бях взела една огромна кутия от Office 1, които, освен че бяха супер скъпи, изсъхнаха супер бързо, бяха тънки като цигарена хартия и изобщо много дразнещи.
А тези са 20 броя за 0,99 ст и са екстра.

От Джъмбо си купувам и различни видове шишета и кутийки за съхранение:

На най-горната снимка, в шишето с пулверизатора държа спирт, а в шишето за лакочистител (1,99) съм си сипала мицеларна вода, чиято опаковка ми е била неудобна - тази е с една от онези помпи, върху които слагаш тампона и директно натискаш няколко пъти, за да се напои.

После имаме контейнерчета, където държах обезглавени стик червила, които в последствие разтопих и преместих в рефили. Но така или иначе могат да се ползват и за други неща, захващат се едно за друго с резба и дъното на всяко е капаче на долното.

Най-долу са травел сет кутийки (1,99), в които обикновено сипвам разни пигменти или други подобни. Затварят се удобно и сигурно с винт.

Честно казано аз не съм от хората, които когато тръгнат на път започват да разчленяват кремовете и лосионите си. Ако имам тестери, взимам тях, пък ако се сетя, купувам травел размери. А ако не - взимам пълноразмерния продукт и толкоз.
Но все пак има безброй други неща, за които са ми удобни и полезни подобни кутийки.


Маска: има безброй варианти на този тип маски, но това розово и златно просто ме плени.
Циганска е душата.
Разбира се, взела съм я най-вече да я включа в някоя грим сесия като аксесоар, но за сега, милата, все не е достойна (освен май в ето ТОЗИ кадър).
Какво да се прави. Ще го преживее.

Запалка за свещи: как съм живяла без това нещо до сега, не знам.
Но може би е защото съм живяла и без свещи.

Струваше 1,49 и е незаменимо удобна за дълбоки свещници с изгорели свещи, които в някакъв момент просто спират да могат да се палят с "нормални" запалителни средства.
Има и дълги кибрити, които намирам за неоправдано скъпи, макар и почти неудържимо привлекателни. Почти.

Акрилни органайзери: и двата се ползват много активно, особено този за четките (3,99) ми е страшно удобен. 
Там държа част от най-важните четки - блендиращи, за очна линия и червило, както и няколко бази и коректори, които ползвам често. Така ми е много по-лесно да се организирам.

Чекмеджето (3,99) беше за единични сенки, в момента съм напъхала какви ли не неща вътре, но можете да си вземете няколко такива и да си направите един по-голям ... чекмеджарник - поставяйки ги едно върху друго 😊
Може да се каже, че проблем ми е отварянето на шкафчето, ако няма тежест, която да го придържа надолу - защото се мърда цялото, та затова съм го затрупала отгоре с още един по-голям органайзър, който съм показвала вече в предната публикация за придобивки от Джъмбо (сега видях, че съм я писала точно преди една година, Божке, това време не спира ли да си почине, бе?!?).

От Джъмбо си купувам най-редовно и тампончета за почистване на грим (много любими, релефни от едната страна и добре пресовани), мокри кърпички за у дома и цветни/бели картони за снимките за блога.

Такааа, ами това успях да сбера за тази статия, смятам, че повечето интересни неща ги показах.

И нещо важно - ако искате да виждате кога пускам нова статия или пък какви изобщо ги върша, не разчитайте на ФБ страницата на блога. 
От около 20 дни нещата за страниците се промениха още по-драстично и тъй като не си спонсорирам постовете там, а и отделно не съм достатъчно дейна, постовете се показват на 200 от 2000 човека.

Така че можете:

- да ме последвате в Instagram, където съм доста по-активна, удобно ми е да правя и гласови сторита, когато искам да кажа и покажа нещо;
- да се абонирате за блога в Bloglovin и да получавате ъпдейтите по имейл;
- да се абонирате за известия по имейл директно тук, опцията е някъде по-горе в ляво;
- да направите следната настройка в страницата във Facebookкликвате на бутон "Последвано" точно под корицата на страницата, след това избирате опция "Вижте преди всички" или "Вижте първо". По този начин би трябвало всяка публикация да се появява в новинарския ви поток

Знам, че статиите се визуализират скандално през мобилни устройства, та веднага щом намеря време за търсене на читав responsive вариант, ще сменя темплейта.

See you 💟💋

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Здравей, как почисти акрилните органайзери от етикета им. Направо полудях , отвратително трудно се чистят. Иначе и аз съм позалитнала по кутийки, кутиченца и чекмедженца....ама всеки си има по някоя щуротия...

    ОтговорИзтриване
  2. Ради, здравей, да ти кажа някои от етикетите не ги махам - примерно ако е на дъното или не се вижда твърде много, но ако е на капака, вече става истински проблем. Обикновено ги махам на няколко пъти, защото само с един не ми издържат нервите :))) Първо чегъртам с по-остро и фино, неназъбено ножче и после с мокри кърпички каквото остане.
    Абе от пластмаса е доста трудно да се махне, винаги остават петна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иначе майката му е да се разкисне лепилото с нещо - някой път ползвам ацетон, но рядко ми се занимава

      Изтриване
  3. Махат се лесно с препарат за почистване на прозорци или още по-добре с мебелочистител Пронто - в него има съставки, които разтварят лепилото и на 2-3 пъти се чисти идеално

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)