Любими продукти за Ноември

By Pandasmakeup - 3:07

Любимци за Ноември! 


Този път всички продукти са ми наистина, ама наистина любимци. 
                                                                                                                                                                 

























Масло за устни Korres Lip Butter Jasmine:  това масло краси тоалетката ми (дето я нямам) от доста време. Бях си го взела на някаква много добра промоция от feelunique и в един момент просто спрях да го ползвам. Може би защото стиковете са доста по-удобни в забързаното ежедневие. Сега съм включила известно количество продукти в едно лично предизвикателство да ги изразходя и това масло е един от тях. 
Супер приятно е на устните и наименованието "масло" го описва много добре. Води се с ухание на Жасмин, но всъщност аз долавям карамелизирана захар. Използвам го с четка у дома, предимно вечер и, както обичам да казвам, е удоволствие за сетивата.
Между другото марката е гръцка и предлага и други аромати на продукта, но този с Жасмин е най-най-харесвания от всички и има защо.

Палитра сенки Comfort Zone на Wet n Wild: много меки, маслени сенки ... постарах се да ги ползвам често през отминалия месец и да опитам всички цветове в различни визии. Формирала съм мнението си за тях вече, както и ревюто (в главата ми обаче), което трябва само да седна да сътворя.
До сега не съм чела лош отзив за тези сенки и има защо. Не срещнах никакви проблеми с трайността, пигментацията или нанасянето. Имам си само едно лично неразбирателство с тях, което не е индивидуално, а за всички перлени сенки, но ще ви споделя повече в ревюто. Препоръчвам ги смело.
























Молив за вежди Catrice в цвят 040 Don't Let Me Brow'n: това моливче беше доста по-дълго, когато го купих (новите придобивки от преди месец ТУК). Използвала съм го много често, но все пак не е никак икономично. Същото, обаче, мога да кажа и за останалите моливи за вежди, които съм имала. 
В този молив ми харесаха няколко неща - не е прекалено мек, подостря се добре без да се чупи, а цветът е нещо средно: не е нито много светъл, нито прекалено тъмен. Освен това забелязвам сив подтон, който също ми допадна. 
В ежедневието си използвам предимно моливи пред сенките за вежди, защото така и не отделих достатъчно време да се науча да боравя добре със сенки - справям се доста по-бързо с молив. За сега този на Catrice ми е любимец и не е изключено да опитам и някои от другите им цветове (мисля, че са 4), защото все още не съм убедена, че това е на 100% моят цвят.

Четка за сенки H&M Crease Blending Brush: толкова я харесвам, че обмислям да си взема още една. Между другото ми е за пръв път, до сега не съм имала подобни желания спрямо другите ми четки. 
С тази се справям мноооого лесно и бързо с блендването както на цвят в Crease линията на окото (сгъвката), така и с цветовете върху клепача. Прецизна е, не е прекалено голяма и прави точно това, което й кажете и точно там, където й кажете. Не размесва цветовете тип "миш-маш", а ги прелива качествено, освен това не "измита" сянката от окото.































Маска за коса Syoss Renew 7: за тази маска впечатления бях писала в новите придобивки ето ТУК. Страхотна е, просто страхотна. Не съм спирала да я ползвам и съм много доволна - ухае прекрасно, прави косата ми мека, лесна за разресване, без да я утежнява. Освен това е за увредена коса, каквато е моята и смятам, че е един добър продукт за да я поддържам в изряден вид.

Душ крем FA Yoghurt Almond: отново страшно любим, вече почти съм го изразходила. Подарих същия и на приятелка, която напълно се съгласи с мен, че това е най-невероятното ухание - ванилия, бисквитки, крем брюле, сметана и още .... 
Пени се много добре и е икономичен, освен това не изсушава кожата.

Представих ви любимците си за Ноември :-). Както казах, този път бяха наистина любими, ще видим Декември какво ще донесе и нямам търпение, защото вече ми е мнооого празнично :) 



_______________________________________
*Последвайте ме във FACEBOOK или се абонирайте за публикациите ми в BLOGLOVIN

  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Сега ще ме караш да взимам още едно масло за устни на Korres, тъй като моето е с друг аромат и цвят, а за четката на H&M вече ме нави! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, ти си един от най-трудните ми за навиване читателки ... какво ще те правя не знам ...:D :D :D :)

      Изтриване
  2. И мен, и мен :Р И аз искам четката на H&M, и маслото на Korres, и маската на Syoss. :D Теди, много си убедителна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честно ти казвам, Ани, всеки един продукт в тази публикация е ако не супер добър, то поне достатъчно добър, за да не те разочарова. :) (надявам се:))

      Изтриване

Ще се радвам, ако пожелаете да споделите Вашето мнение с мен !!! :)